Volontärarbete utomlands

Vill du resa och upptäcka världen, lära känna en annan kultur och samtidigt ge tillbaka till samhället? Då kan du arbeta utomlands som volontär! Volontärarbete ger dig en upplevelse för livet. Du kan välja att volontärarbeta med barn, miljö eller djur och natur.

När du reser som volontär utomlands med KILROY får du möjligheten att göra skillnad genom att delta i volontärprojekt över hela världen. Du kan välja att volontärarbeta som en del av din jorden runt-resa, eller som en helt egen resa.

KILROY erbjuder volontärarbete i: social-, miljö-, utbildnings- och djurprojekt. Du kan till exempel volontärarbeta med vilda djur i Sydafrika eller miljö och hållbarhet i Kambodja. 

Var kan jag volontärarbeta utomlands?

Du kan arbeta som volontär utomlands med KILROY i:

Att arbeta som volontär ger dig inte bara kunskaper och insikt i ett annat lands kultur, det ger också vänner för livet. Ta chansen att göra detta någon gång i livet – du kommer inte att bli besviken! Läs mer om volontärarbete och vanliga frågor!

Se bilder och video från volontärarbete utomlands

Sök efter äventyr

Hittade du inte det du letade efter?

Om du letar efter en speciell typ av resa eller om du har specifika önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss. KILROYs kunniga reseexperter är alltid redo att hjälpa dig med dina resor och upplevelser runt om i världen.
 

Bilder och video från volontärarbete utomlands

Volontärarbeta utomlands. Du kan t.ex. delta i volontärprojekt med djur i Costa Rica.

Volontärarbeta utomlands. Du kan t.ex. delta i volontärprojekt på barnhem i Tanzania.

Volontärarbeta utomlands. Du kan t.ex. delta i volontärprojekt med barn ooch idrott i Kenya.

Volontärarbeta utomlands. Du kan t.ex. delta i volontärprojekt med elefanter i Thailand.

Vill du veta mer om volontärarbete utomlands?
Kontakta våra reseexperter!
Contact