Volontärprojekt som del av ditt skolarbete

Volontärprojekt som del av din uppsats. Det kommer att bli en upplevelse du aldrig glömmer
Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

02. oktober 2014 Göteborg
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Göteborg den 2 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Stockholm
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Stockholm den 9 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Uppsala
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Uppsala den 9 oktober kl. 10.30.
Läs mer
Studerar du på gymnasiet, på högskola eller läser ett KY-program och ska göra ett examensarbete, praktik eller skriva en uppsats? Många skolor godkänner att ditt arbete utförs på ett volontärprojekt.

Volontärprojekt i dina studier

Det finns en hel del volontärprojekt som kan göras inom ramen för ditt examensarbete, uppsats eller praktik. Vi kan även boka in större grupper som vill resa iväg och besöka och arbeta på våra volontärprojekt.

Vi har många volontärprojekt som lämpar sig bra för skolarbete, t.ex. projekt där man arbetar med undervisning av barn, miljön eller olika projekt med djur.

Är du intresserad av att resa iväg på ett volontärprojekt som skolarbete - kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja projekt och boka in resan.

Volontärprojekt finns i flera länder

Vi har många spännande projekt i Thailand, Kambodja, Brasilien och i Sydafrika som lämpar sig bra som skolarbete. Nedan har vi listat en del av de projekt som vi anser särskilt lämpade för detta, men det finns mycket fler projekt att välja mellan.

Vill du veta mer om volontärprojekt som en del av ditt skolarbete?
Kontakta KILROY

 

 

Contact