Volontärprojekt som del av ditt skolarbete

Volontärprojekt som del av din uppsats. Det kommer att bli en upplevelse du aldrig glömmer
Studerar du på gymnasiet, på högskola eller läser ett KY-program och ska göra ett examensarbete, praktik eller skriva en uppsats? Många skolor godkänner att ditt arbete utförs på ett volontärprojekt.

Volontärprojekt i dina studier

Det finns en hel del volontärprojekt som kan göras inom ramen för ditt examensarbete, din uppsats eller praktik. Vi kan även boka in större grupper som vill resa iväg tillsammans och besöka eller arbeta på våra volontärprojekt.

Vi har många volontärprojekt som lämpar sig bra för skolarbete, t.ex. uppdrag där du hjälper till med undervisning av barn, inom miljön eller projekt med djur.

Är du intresserad av att resa iväg på ett volontärprojekt inom ramen för ditt skolarbete - kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja projekt och boka in resan.

Volontärprojekt finns i flera länder

Vi har många spännande projekt i t.ex. GhanaSydafrika, Thailand, Kambodja och Costa Rica som lämpar sig bra som skolarbete. Nedan har vi listat en del av de projekt som vi anser fungera särskilt bra för detta, men det finns många fler projekt att välja mellan.

Vill du veta mer om volontärprojekt som en del av ditt skolarbete?
Kontakta KILROY

 

 

Contact