Working Holiday

Chilla med nya vänner efter en hård arbetsdag
Förläng resan samtidigt som du umgås med lokalbefolkning och andra resenärer och hittar dina favoritplatser i landet.

Du som är mellan 18-30 år har världens chans att resa till Australien, Nya Zeeland eller Kanada och lära känna dessa länder på ett unikt sätt. Genom att ansöka om ett "Working Holiday Visum" kan du stanna i upp till ett år och jobba dig fram genom landet.

Vi vill såklart hjälpa dig att komma iväg och även underlätta med förberedelserna så att din ankomst blir så smidig som möjligt.

Hur gör jag?

  1. Bestäm ett möte med en av våra resesäljare som reder ut alla frågetecken innan du söker visum.
  2. Ansök om visumet med hjälp av en av våra reseexperter
  3. Boka in vårt Working Holiday startpaket som ger dig den bästa starten på din Australien resa! Eller ett Powder Package i Kanada 

Vilken typ av jobb kan jag få

I Australien och på Nya Zeeland är det framförallt inom turismindustrin som du kan få jobb t.ex. på hotell eller hostel, på barer & cafeér, eller på olika farmer med djur eller fruktodlingar. Tanken är inte att den inhemska arbetsmarknaden ska störas. Det går även att få mer avancerade jobb, men då kan det vara bra att ta kontakt med företaget i fråga innan man reser för att få svar om eventuell arbetsplats.

I Kanada arbetar man inom turismindustrin på någon av de stora skidorterna som erbjuder riktigt bra skidåkning och en härlig miljö. Här finns jobb inom handel, uthyrning, skidskola, bokningscentral, skidliftsanläggning och inom restuaurangbranchen, m.m

Läs mer om Working Holiday i Australien
Läs mer
Läs mer om Working Holiday i Nya Zeeland här
Läs mer
Läs mer om Working Holiday i Kanada här
Läs mer

 

Har du fler frågor om Working Holiday Visa?
Kontakta KILROY

 

Contact