Working Holiday

Chilla med nya vänner efter en hård arbetsdag
Förläng resan samtidigt som du umgås med lokalbefolkning och andra resenärer och hittar dina favoritplatser i landet.

Du som är mellan 18-30 år har världens chans att resa i Australien, Nya Zeeland eller Kanada och lära känna dessa länder på ett unikt sätt. Med ett "Working Holiday Visum" kan du stanna i upp till ett år och jobba dig fram genom landet.

Vi vill såklart hjälpa dig att komma iväg och även underlätta med förberedelserna så att din ankomst blir så smidig som möjligt.

Hur gör jag?

  1. Boka ett möte med en av våra reseexperter som reder ut alla frågetecken innan du söker visum.
  2. Ansök om visumet med hjälp av en av våra reseexperter
  3. Boka in vårt Working Holiday-startpaket som ger dig den bästa starten på din resa i Australien! Eller ett Powder Package i Kanada 

Vilken typ av jobb kan jag få

Det är oftast lätt att hitta jobb och det kan vara bra att veta vad du kan förvänta dig. I Australien och Nya Zeeland är det framför allt inom turismindustrin som du kan få jobb t.ex. på hotell eller hostel, på barer & cafeér, eller på olika farmer med djur eller fruktodlingar. Tanken är inte att den inhemska arbetsmarknaden ska störas. Det går även att få mer avancerade jobb, men då kan det vara bra att ta kontakt med företaget i fråga innan man reser för att få svar om eventuell arbetsplats.

I Kanada arbetar man inom turismindustrin på någon av de stora skidorterna som erbjuder riktigt bra skidåkning och en härlig miljö. Här finns jobb inom handel, uthyrning, skidskola, bokningscentral, skidliftsanläggning och inom restuaurangbranchen, m.m

Working Holiday i Australien

Working Holiday i Australien
Australien är det överlägset mest populära landet att resa i med ett Working Holiday. Varför? Det är ett underbart land som är lätt att resa runt i. Nackdelen är att priserna är höga, så det är skönt att tjäna in lite pengar till reskassan.
Kontakta en reseexpert Läs mer

Working Holiday i Kanada

Working Holiday i Kanada
Kanada är utan tvekan en av världens bästa skiddestinationer och känt för sina magiska vintersäsonger. Älskar du livet i skidbacken är ett Working Holiday i Kanada är det perfekta valet för dig!
Kontakta en reseexpert Läs mer

Working Holiday i Nya Zeeland

Working Holiday i Nya Zeeland
Under en resa i Nya Zeeland blir det ofta mycket natur, aktiviteter och naturligtvis adrenalin. Detsamma gäller jobben i Nya Zeeland, du kommer i stort sett bara att jobba i naturen eller med extremsporter och turism.
Kontakta en reseexpert Läs mer

 

Har du fler frågor om Working Holiday Visa?
Kontakta KILROY

 

Contact