Se alla kategorier

Working holiday i Australien

 • Working holiday i Australien
  Working holiday i Australien
 • Kombinera äventyr och jobb med working holiday i Australien
  Kombinera äventyr och jobb med working holiday i Australien
 • Arbeta med fruktplockning i Australien
  Arbeta med fruktplockning i Australien

För dig som är på jakt efter ett nytt äventyr - du borde åka på ett Working Holiday-visum i Australien! Att resa och jobba samtidigt som du utforskar landet Down Under är en perfekt kombo. Du kan jobba ihop fickpengar samtidigt som du är med om oförglömliga upplevelser, lära känna lokalbefolkningen och lära känna nya vänner från olika delar av världen.

Vårt Working Holiday-visum är anpassat för att du ska få bästa möjliga start på ditt nya äventyr Down Under! Bo på de bästa vandrarhemmen i Australien med en enkel och smidig start. Vi har varit med ett tag och vill bara att du ska slippa allt krångel och komma igång direkt!

Working Holiday-paket i Australien

Hos oss kan du boka startpaket i följande städer:

Dessa paket är mellan 3 och 7 nätter och du kommer att bo i sovsal eller tvåbäddsrum på moderna vandrarhem med fräscha faciliteter, kanon komfort och bra service. Vandrarhemmen ligger centralt och har de bekvämligheter du behöver, som  t.ex.: kök, TV-rum, caféer, internet, resedisk och så klart barer där du kan träffa och lära känna nya bekantskaper och vara med på eventen som anordnas under veckan.

Vad ingår i ett Working Holiday-paket i Australien?

Working Holiday-paketet i Australien är anpassat för att du ska få bästa möjliga start på ditt working holiday i Australien. Vi har tänkt på alla praktiska detaljer så att du får en smidig introduktion till att hitta jobb, skriva ditt CV, öppna ett bankkonto och allt annat som är helt nytt när du landar i Australien. 

I våra Working Holiday-paket brukar  följande ingå, även om det kan skilja sig beroende på var du är och tillgänglighet:

 • Boende i sovsal/tvåbäddsrum (3-7 nätter)
 • Transfer från flygplatsen till ditt boende
 • Reserådgivning
 • Långtidsboende 
 • 12 månaders medlemsskap hos Job Search Australia där det ingår:
  • En grundlig introduktion av din lokala specialist som täcker allt du behöver veta vad gäller att bo, jobba och resa i Australien
  • Personlig hjälp att sätta ihop ditt CV och tips till jobbsök
  • Tillgång till Job Search Australias platsbank online
  • Tillgång till Job Search Australias kontor runt om i landet
  • Hjälp att öppna ett bankkonto
  • Australiskt SIM-kort
  • Sjukvård med ett Medicare-kort
  • Skattenummer
  • Pension
  • Återbäring på skatt och superannuation (ca 2500$ i genomsnitt)
  • Hjälp med förlängt sk. "2nd year visa" och migration
  • Rabatterade utbildningar (RSA/White card etc)
  • Rabatterade reseprodukter i hela Australien & Nya Zeeland
  • Rabatterat medlemskap i WWOOFing
  • Gratis lokala aktiviteter
   ...och mycket mycket mer...

Bra att veta om Working Holiday-paket 

Working Holiday-paketen gäller bara så många nätter som du har valt. Om du skulle vilja lägga till extranätter måste dessa bokas separat som vanligt boende, fråga våra reseexperter så hjälper de dig! Observera att Working Holiday-paketen i Australien måste ta hänsyn till tillgänglighet och INTE gäller över jul och nyår (då tillämpas andra priser).

Vill du resa & jobba i Australien?
Hör av dig!

Jobba i Australien med ett Working Holiday-visum

Surfin' Australia

Många av våra kunder som reser till Australien vill lära sig surfa! Australien är ett av världens bästa surfländer och tro oss när vi säger att ALLA kan lära sig att surfa, och dessutom ganska snabbt! Vi kan erbjuda flera olika surfkurser i Australien för nybörjare och erfarna! Även om man inte blir asgrym på att surfa under en 5-dagars kurs så är det en upplevelse i sig att lära sig grunderna i surfing, bo på surfcampen, vara med på träningen på stranden varje dag och delta i härliga beach-parties som ordnas varje kväll! Du lär känna folk från hela världen, och om du blir biten av surfingen har du efter kursen surfvänner över hela världen. I vårt startpaket ingår en dags surfing!

FAQ Working Holiday i Australien

Vi har sammanfattat våra vanligaste frågor och svar kring att jobba i Australien på ett Working Holiday-visum.

Finns det någon åldersgräns för att få skaffa ett Working Holiday-visum?
Du måste vara mellan 18 och 30 år när du ansöker om visumet.

Hur länge är ett Working Holiday-visum giltigt?
Från och med att du fått ditt visum godkänt har du 12 månader på dig att anlända till Australien. Du har tillstånd att stanna i max 12 månader från det datumet du anländer landet.

Får jag resa ut ur Australien efter att ha rest in på ett Working Holiday-visum?
Du får resa in och ut i Australien så mycket du vill så länge ditt visum är giltigt. Hur länge får jag jobba på ett Working Holiday-visum? Du får ta tillfälliga anställningar i upp till 6 månader i sträck hos samma arbetsgivare. Du får även studera i upp till fyra månader.  

Hur ansöker jag om ett Working Holiday-visum?
Vänligen kontakta KILROY så hjälper vi dig med hela processen.

Vad för typ av jobb kan jag förvänta mig att få?
Du kan ta vilken typ av jobb som helst på ditt Working Holiday-visum, både heltid, deltid och volontärt. Det finns många alternativ inom turism, serviceyrken och jordbruksindustrin.

Kan jag studera på ett Working Holiday-visum?
Du kan studera i upp till fyra månader på ett 12-månaders visum. Ett Working Holiday-visum passar inte dem som vill studera på heltid i Australien. Om du främst vill till Australien för att studera rekommenderar vi dig att kontakta KILROYs studierådgivare. Mer info om att studera i Australien.

Hur mycket pengar behöver jag ha med mig till?
Du måste bevisa att du har en viss summa pengar att försörja dig med under första perioden efter du rest in i landet. Du bör även ha en utresebiljett från Australien , eller en tillräcklig summa för att kunna köpa en biljett så att du kan resa ut från Australien

Hur mycket kan jag förvänta mig att tjäna?
Lagar i Australien sätter lönenivåerna och anställningsvillkor. Besök www.fairwork.gov.au/Pages/default.aspx för att se exempel på löner inom några yrken. Det kommer att dras skatt från pengarna du tjänar. Du kommer också att behöva öppna ett australiskt bankkonto och få ett skattenummer innan du börjar jobba i Australien.

Var hittar jag andra människors erfarenheter av att resa med ett Working Holiday-visum och jobba i Australien?
Du kan se och läsa om folk som redan är eller har varit i Australien på Working Holiday-visum på Facebook-sidan Australian Working Holiday. 

 

Vill du jobba i Australien?

Vill du veta mer eller känner dig redo för ett äventyr?
Hör av dig!

 
 

Contact