Se alla kategorier

Working holiday i Australien

 • Working holiday i Australien
  Working holiday i Australien
 • Kombinera äventyr och jobb med working holiday i Australien
  Kombinera äventyr och jobb med working holiday i Australien
 • Arbeta med fruktplockning i Australien
  Arbeta med fruktplockning i Australien

Australien är ett paradis för backpackers och här träffar man härliga människor från hela världen! Är du mellan 18-30 år kan KILROY hjälpa dig att uppfylla drömmen att bo och jobba i Australien. Res och upplev Australien samtidigt som du tjänar pengar!

Ett Working Holiday-visum ger dig 12 månaders uppehållstillstånd och arbetstillstånd i Australien. Du kan få en 12-månaders förlängning av ditt visum om du uppfyller kraven på att ha arbetat i minst 3 månader inom skörd (plocka frukt på gårdar). Du får max arbeta sex månader för samma arbetsgivare. Kom ihåg att ta med lungröntgen och bevis på en hälsokontroll om du vill arbeta på sjukhus, skolor eller förskolor.

Working Holiday startpaket i Australien

Vi vill såklart hjälpa dig att komma iväg och även underlätta med förberedelserna så att din ankomst blir så smidig som möjligt.

Jobba i Australien - Hur gör jag?

 1. Bestäm ett möte med en av våra resesäljare som reder ut alla frågetecken innan du söker visum.
 2. Ansök om visumet med hjälp av en av våra reseexperter

Från 5200:- får du allt detta;

 • Visum (420 AUD)
 • Hjälp med ansökningen av Working Holiday Visumet
 • Ankomsttransfer från flygplatsen i Sydney till ditt hostel
 • 4 nätter på Sydneys mest populära hostel inkl frukost
 • Information om hur man öppnar ett bankkonto (behövs för att få jobb)
 • Information för upprättande av skattenummer (behövs för att få jobb)
 • Information om hur man söker jobb samt vilka jobbsajter som är bäst för tillfället
 • Hjälp att ansöka om ett Medicard - som ger dig tillgång till gratis medicinsk vård
 • Praktiska råd från KILROY travels servicekontor i Sydney
 • 1 heldags surfkurs

Jobba i Australien med ett Working Holiday-visum

Surfin' Australia

Många av våra kunder som reser till Australien vill lära sig surfa! Australien är ett av världens bästa surfländer och tro oss när vi säger att ALLA kan lära sig att surfa, och dessutom ganska snabbt! Vi kan erbjuda flera olika surfkurser i Australien för nybörjare och erfarna! Även om man inte blir asgrym på att surfa under en 5-dagars kurs så är det en upplevelse i sig att lära sig grunderna i surfing, bo på surfcampen, vara med på träningen på stranden varje dag och delta i härliga beach-parties som ordnas varje kväll! Du lär känna folk från hela världen, och om du blir biten av surfingen har du efter kursen surfvänner över hela världen. I vårt startpaket ingår en dags surfing!

Kontakta oss och boka in ett möte
Kontakta oss

 

Finns det någon åldersgräns för att få skaffa ett Working Holiday-visum?

Du måste vara mellan 18 och 30 år när du ansöker om visumet.

Hur länge är ett Working Holiday-visum giltigt?

Från och med att du fått ditt visum godkänt har du 12 månader på dig att anlända till Australien. Du har tillstånd att stanna i max 12 månader från det datumet du anländer landet.

Får jag resa ut ur Australien efter att ha rest in på ett Working Holiday-visum? 

Du får resa in och ut i Australien så mycket du vill så länge ditt visum är giltigt. Hur länge får jag jobba på ett Working Holiday-visum? Du får ta tillfälliga anställningar i upp till 6 månader i sträck hos samma arbetsgivare. Du får även studera i upp till fyra månader.  

Hur ansöker jag om ett Working Holiday-visum?

Vänligen kontakta KILROY så hjälper vi dig med hela processen.

Vad för typ av jobb kan jag förvänta mig att få?

Du kan ta vilken typ av jobb som helst på ditt Working Holiday-visum, både heltid, deltid och volontärt. Det finns många alternativ inom turism, serviceyrken och jordbruksindustrin.

Var kan jag hitta mer info om lediga jobb?

Ta en titt på www.careerone.com.au för att se lediga jobb i Australien för Working Holiday-besökare. Mer information om att plocka frukt/skördearbete i Australien finns på hemsidan för Australian Government’s Harvest Trail: www.harvesttrail.org.au.

Kan jag studera på ett Working Holiday-visum?

Du kan studera i upp till fyra månader på ett 12-månaders visum. Ett Working Holiday-visum passar inte dem som vill studera på heltid i Australien. Om du främst vill till Australien för att studera rekommenderar vi dig att kontakta KILROYs studierådgivare. Mer info om att studera i Australien.

Hur mycket pengar behöver jag ha med mig till?

Du måste bevisa att du har en viss summa pengar att försörja dig med under första perioden efter du rest in i landet. Du bör även ha en utresebiljett från Australien , eller en tillräcklig summa för att kunna köpa en biljett så att du kan resa ut från Australien

Hur mycket kan jag förvänta mig att tjäna?

Lagar i Australien sätter lönenivåerna och anställningsvillkor. Besök www.fairwork.gov.au/Pages/default.aspx för att se exempel på löner inom några yrken. Det kommer att dras skatt från pengarna du tjänar. Du kommer också att behöva öppna ett australiskt bankkonto och få ett skattenummer innan du börjar jobba i Australien.

Hur öppnar jag ett australiskt bankkonto/australiskt skattenummer?

KILROY kan hjälpa dig med detta – kontakta KILROY för mer info.

Var kan jag se eller läsa om andra människors erfarenheter av att resa med ett Working Holiday-visum och jobba i Australien?

Du kan se och läsa om folk som redan är eller har varit i Australien på Working Holiday-visum på www.australia.com/whv-videos-uk.aspx eller Facebook-sidan Australian Working Holiday

Vill du jobba i Australien?

Kontakta oss och boka in ett möte
Kontakta oss

 
 

Contact