Bangkok

Startpaket i Bangkok

Bangkok är en spännande metropol i Asien, men när du först kommer in i staden kan kan den också upplevas som överväldigande och kaotisk. Vi rekommenderar därför att du bokar ett startpaket på förhand. Därmed har du goda förutsättningar för en avslappnad start på din resa.  KILROY's startpaket inkluderar transport från flygplatsen i Bankok samt 2 övernattningar på New Road Guest House inkl. frukost.

Startpaketet inkluderar hämtning från flygplatsen och 2 övernattningar
Beställ här

KILROY arbetar tätt tillsammans med New Road Guest House för att ge våra kunder den bästa möjliga starten på uppehållet i Bangkok. På flygplatsen blir du mött av New Road Guesthouse´s personal som hämtar dig med minibuss och kör dig direkt till hotellet.

New Road Guest House har skandinaviska ägare och det ligger i ett roligt område i närheten av floden och China Town i centrala Bangkok. Skytrain (Bangkoks tunnelbana) är beläget enbart 5 minuter från New Road Guest House och det tar ca 15 minuter i taxi till de mest populära shoppingområdena.

New Road Guest House har ett eget café, restaurang och en servicedisk där du kan få hjälp med praktisk information om upplevelser och aktiviteter i Bangkok och i resten av Thailand. Du kan naturligtvis lämna bagaget på New Road Guest kostnadsfritt.

Ankomstpaketet i Bangkok inkluderar:

KILROY's startpaket i Bangkok inkluderar hämtning från Suvarnabhumi till New Road Guest House och 2 övernattningar inkl. frukost. Priset är:

  • från 455 kr/person med övernattning i vandrarhemsliknande rum med andra resande.
  • från 650 kr/person i komfortabelt dubbelrum med eget badrum

Priset för barn är ca. 50% när de bor i samma rum som föräldrarna. New Road Guest House har också familjerum med plats för upp till 4 personer. Dessa rum har naturligtvis också eget badrum.

Få mer information och beställ ditt startpaket
Kontakta KILROY

bangkok-new-road-guesthouse.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact