New Road Guest House

Entré - New Road Guest House, Bangkok
Från SEK 527:-

Inkluderar

  • Upphämtning från flygplatsen
  • 2 nätters boende
  • Frukost
Bangkok är en spännande metropol i Asien, men när du först kommer in i staden kan kan den också upplevas som överväldigande och kaotisk. Vi rekommenderar därför att du bokar ett startpaket på förhand. I vårt startpaket ingår transport från flygplatsen i Bangkok, boende och frukost.

Startpaketet med 2 nätter

KILROY samarbetar tätt med New Road Guest House för att ge våra kunder den bästa möjliga starten på sin resa i Bangkok och Thailand. Du blir välkomnad och upphämtad på flygplatsen av New Road Guesthouse's personal som kör dig direkt till boendet.

New Road Guest House har skandinaviska ägare och det ligger i ett centrala Bangkok i nära till floden och China Town i centrala Bangkok. Bangkoks tunnelbana Skytrain ligger bara 5 minuter från New Road Guest House och det tar ca 15 minuter i taxi till Bangkoks mest populära shoppingområden.

New Road Guest House har ett eget café, en egen restaurang och servicedisk där du kan få hjälp med praktisk information om upplevelser och aktiviteter i Bangkok och resten av Thailand. Du kan naturligtvis lämna bagaget på New Road Guest kostnadsfritt. 

I ankomstpaketet i Bangkok ingår

I startpaketet i Bangkok ingår upphämtning från flygplatsen Suvarnabhumi till New Road Guest House och 2 nätters boende inkl. frukost.

  • fr. 527 kr/person i backpacker-/delat rum - delade faciliteter
  • fr. 1080 kr/person i dubbelrum - eget badrum

Priset för barn är ca. 50% när de bor i samma rum som föräldrarna. New Road Guest House har också familjerum med plats för upp till 4 personer. Dessa rum har naturligtvis också eget badrum.

New Road Guest House, Bangkok, ThailandNew Road Guest House, Bangkok, Thailand

New Road Guest House Restaurant, Bangkok, ThailandNew Road Guest House Restaurant, Bangkok, Thailand

New Road Guest House - lokala kvarter i Bangkok, Thailand
New Road Guest Houses kvarter, Bangkok, Thailand

 

Map

 

Kontakt