Europa

Vandra och få en fantastisk naturupplevelse bland Tysklands alper.
 
Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

01. oktober 2014 Lund
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Lund den 1 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

02. oktober 2014 Göteborg
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Göteborg den 2 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Stockholm
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Stockholm den 9 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Uppsala
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Uppsala den 9 oktober kl. 10.30.
Läs mer

Res till Europa - storstäder, kultur och historia!

Europa har ett stort utbud av kulturella sevärdheter och charmiga städer att besöka. KILROY kan hjälpa dig med billiga flygbiljetter, hotell, biluthyrning, sport- och kulturella evanemang i hela Europa. Kontakta oss för att få hjälp med att uppleva Europa!

Västeuropa har sedan länge varit hett, hett, hett. Med destinationer som Paris, Barcelona, London, Rom och Lissabon, bara för att nämna några. Möjligheterna är oändliga oavsett om du vill slappa, shoppa, gå på sightseeing eller vara mer aktiv och vandra eller kanske åka skidor. Men östeuropa är också hetare än någonsin. Här hittar du många små, charmiga universitetsstäder där du kan sitta på ett café och och njuta av en oerhört billig men god öl. Tallin och Prag är bara två exempel på detta. 

Ta sig dit

KILROY har billiga flyg till Europa för alla - boka online.

Nödnumret i Europa - 112

112 är nödnumret som fungerar i hela Europa, utan kostnad. Det är möjligt att ringa nödnumret 112 från både mobil- och fast telefon. Läs mer på European Commissions hemsida.

Var ska man sova?

KILROY guidar dig till alla heta backpackerhostels och billiga hotel. Att bo tillsammans med andra backpackers på resan ger dig verkligen en chans att träffa människor från hela världen, oavsett om du är i Barcelona eller Warsawa. Även i Europa är det bra att ha de första nätterna uppbokade hemifrån, det spar dig massor av bekymmer när du väl kommit iväg på din resa genom Europa. Spana in hotell och hostels med startpaket där även transfer är inkluderat.

Contact