Europa

Vandra och få en fantastisk naturupplevelse bland Tysklands alper
 

Resor till Europa - storstäder, kultur och historia!

Europa har ett stort utbud av kulturella sevärdheter och charmiga städer att besöka. KILROY travels kan erbjuda billiga flygbiljetter, hotell, bilhyra, sport och kulturella evanemang i hela Europa. Kontakta oss för att få hjälp med att uppleva Europa på din semester.

Västeuropa har sedan länge varit hett, hett, hett. Med destinationer som Paris, Barcelona, London, Rom och Lissabon, bara för att nämna några är det alltid ett säkert kort. Möjligheterna är oändliga oavsett om du vill slappa, shoppa, gå på sightseeing eller vara mer aktiv och vandra eller kanske åka skidor.   Men östeuropa är också hetare än någonsin. Här hittar du många små, charmiga universitetsstäder där du kan sitta på ett café och och njuta av en oerhört billig men läskande öl. Tallin och Prag är bara två exempel på detta. 

Ta sig dit

KILROY har billiga flyg till Europa för alla - boka online.

Nödnumret i Europa - 112

112 är nödnumret som fungerar i hela Europa, utan kostnad. Det är möjligt att ringa nödnumret 112 från både mobil- och fast telefon. Läs mer på European Commissions hemsida.

Var ska man sova?

KILROY guidar dig till alla heta backpackerhostels och billiga hotel. Att bo tillsammans med andra backpackers på resan ger dig verkligen en chans att träffa människor från hela världen, oavsett om du är i Barcelona eller Warsawa. Även i Europa är det bra att ha de första nätterna uppbokade hemifrån, det spar dig massor av bekymmer när du väl kommit iväg på din resa genom Europa. Spana in hotell, hostel och startpaket med även transfer inkluderat!

Contact