Resekväll - Backpacking i Sydostasien

KILROY , Stockholm
Är du inne på att resa i Sydostasien och är öppen för att få nya idéer, inspiration och smarta tips på resvägar och lokala guldkorn? Välkommen på resekväll i Stockholm där vi snackar backpacking i Sydostasien.

Kvällen drar igång klockan 17.00 där välberesta Sören från GoBeyond berättar om upplevelser och ger nyttig information om Indokina, Burma, Laos, Kambodja, Vietnam och Thailand. Resekvällen håller på mellan 17-19 och vi kommer att bjuda på lite gott snacks för att komma i stämning. Kom med dig själv, en vän eller med familjen! Det är gratis att delta och du skriver enkelt upp dig på eventet nedan. Observera att våra backpackingkvällar brukar vara populära så vi rekommenderar dig att skriva upp dig på eventet så snart du vet med dig att du vill komma.


AGENDA

GoBeyond berättar om Indokina, Burma, Thailand, Laos, Kambodja & Vietnam

Under kvällen kommer du att få information om hur du kan resa på egen hand och tillsammans med andra backpackers. Olika resvägar och upplevelser presenteras där du får bekanta dig mer med lokalbefolkning och resa på ett lokalt sätt, bo i homestays och på så sätt dra dig bort från turismen och in i det verkliga hjärtat av landet du befinner dig i. Du får också reda på nyttig information om hur det fungerar med visum och hur du på bästa sätt förbereder dig inför de olika gränskontrollerna.


PAUS 10 minuter 

Hur du kan sätta ihop din egen resa

Vi kommer också att ta upp olika sätt att resa på och ge tips på hur du kan skräddarsy din egen resa utefter dina önskemål, budget och hur länge du vill vara borta. Du får också chansen att skriva upp dig på gratis reserådgivning för personlig konsultation för att se till att din resa lever upp till dina önskemål och förväntningar.

 

EXPLORERS CLUB – Res med andra svenska backpackers på Bali

Vi kommer att berätta lite kort om vår populära backpackingresa på Bali som du kan göra tillsammans med andra svenskar mellan 18-26år. Ett perfekt sätt att resa själv utan att vara ensam och träffa nya vänner för livet.


Varmt välkommen

 

Anmälan till event

 

 

 

Skriv upp mig!
Contact