Asian and African mix

Trekka i Nepal på din jorden runt-resa
Från SEK 11.675:- Per person

Inkluderar

  • Flygbiljett
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • ISIC-kort
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Blanda några av Asiens häftigaste resmål med Afrikas favoriter och du får denna jorden runt-resa.

Nedan följer ett förslag på en populär Jorden Runt-resa. Vill du sätta hop din helt egna rutt så skräddarsyr vi gärna en jorden runt - rutt åt dig.

Starta resan i Beijing, en av världens största städer som har genomgått en enorm utveckling de senaste åren. Nu kan du få i princip vilken standard som helst och röra dig mellan helt olika världar i staden. En enormt häftig stad!

Men vill du vekligen uppleva Kina, så är det inte i huvudstäderna du ska vara. På våra äventyrsresor i detta stora land kan du få uppleva massor av spännande möten och fantastiska naturupplevelser som du skulle ha svårt att ordna på egen hand. Mellan Kina och Nepal tar du dig med "Tibet Express" , äventyrsresan som består av en 13 dagars tågresa mellan Beijing och Lhasa och sedan vidare med Jeep via Everest Base Camp till Kathmandu - ett riktigt äventyr.
 
Kathmandu och Nepal har såklart det största utbudet av höghöjds trekking i världen. Men här finns också fina nationalparker och massor av annat att se. I Nepal kan du också volontärarbeta i flera olika projekt. Då kommer du lokalbefolkningen lite närmare och det finns alltid behov av en hjälpande hand i detta fattiga land.

Indien är ett speciellt land, du får en försmak i Nepal, men Indien är så mycket mer av allt. Smaker, dofter, människor, färger, allt i ett virr-varr som kan göra en lite smått förvirrad i början. Men ett fantastiskt land och med en otroligt vänlig befolkning. Indien kräver sin tid och har man ont om den så kan det löna sig att boka in en äventyrsresa så att man hinner se det man verkligen vill.
 
Nairobi är utgångspunkten om man vill åka på safari i Kenya. Safari i Kenya är det garanterat bästa stället att få se riktigt mycket vilda djur på. Kenya är inget land som man reser runt själv i så var ute i god tid och boka in din safari. Vill du även passa på att resa till Zanzibar finns flera äventyrsresor från Kenya som tar dig dit med 4WD längs landvägen, och det utlovas spännande vägar och massor av intryck. Du kan även åka på flera typer av äventyrsresor från Dar es Salaam där du får uppleva både djur, natur m.m.

Efter Dar er Salaam går resan vidare till Johannesburg och här kan du åka på ännu en safari i Krugerparken. I Sydafrika kan du sedan hyra bil och resa längs kusten ner mot Kapstaden. Du kan också resa flexibelt med buss i Sydafrika, BazBus trafikerar stora delar av landet och med deras busspass kan du hoppa på och av vart du vill och när du vill!

Vi erbjuder volontärarbete i Sydafrika där vi samarbetar vi med två olika organisationer som har sociala- och miljöprojekt samt projekt med vilda djur. Du kan också åka på en hel del volontärprojekt i Afrika med oss.

Kontakta gärna någon av våra jorden runt reseexperter redan idag för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa! Läs även mer i vår långreseguide om planeringen av din jorden runt-resa.

  • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
  • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
  • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!

Se några av de äventyrsresor som passar till denna jorden runt - resa:

Contact