Classic Round

Från SEK 14.445:- Per person

Inkluderar

  • Flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Tuktuk, Mates, Bungyjump, Palmer och Cowboys! Kanske en av de allra vanligaste jorden runt resorna - en klassiker helt enkelt!


Nedan följer ett förslag på en populär Jorden runt-resa. Vill du sätta hop din helt egna rutt så skräddarsyr vi gärna en jorden runt - rutt åt dig

Den absolut bästa starten på din resa får du om du bokar boende innan avresa för att slippa oron över var du ska bo de första nätterna? Vi har bästa startpaketet för dig som vill börja med några dagar i Bangkok.

Thailand är sol & bad men också så mycket mer. Börja med en trekkingtur i Chiang Mai för möte med lokalbefolkningen. Kanske stanna några dagar extra för en matlagningskurs?

Vill du komma den Australiensiska befolkningen lite närmre så låt oss hjälpa dig med ett Working Holiday Visum, ett arbetsvisum där du kan arbeta i Australien i ett år. Tänk dig att jobba på en äkta Australiensisk ranch, på en restaurang, bar eller disco, dykskola eller kanske ett museum! Detta är några av de typiska jobb som KILROY resenärer på ett Working Holiday Visa kan få.

I Sydney finns massor att göra och vi är säkra på att du kommer att älska staden. Vad sägs om att bli en fena på att surfa i Australien? Nu kan du till och med läsa på "Surf Academy" och utbilda dig till surfinstruktör! Annars kan du shoppa, slappa eller bada, Sydney har allt! Busspass eller husbil kan vara ett sätt att ta dig upp till Brisbane och Surfers Paradise. Och självklart kan du inte missa Fraser Island, den gigantiska sandön, bara 25 mil norr om stan.

På Nya Zeeland  vill man inte missa några highlights! Vi har massor av olika äventyrsresor där du får med det mesta. Men det går också att hitta riktigt bra surfing på Nya Zeeland.

Väl i USA finns det enormt mycket att se. Vi rekommenderar att du planerar innan vad du inte vill missa och om du reser själv eller med kompisarna kanske passa på att boka in en äventyrsresa som kombinerar de mest sevärda resmålen på ett smart sätt.
 
Ett annat alternativ är att hyra bil och köra den kända Highway 1 mellan Los Angeles  och San Francisco - KILROY har kanonavtal på hyrbil!!! 

Kontakta gärna en av våra Jorden runt-reseexperter redan idag för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa!

- Explore life!

  • Denna jorden runt-resa är endast ett förslag, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
  • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
  • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Contact