Hawaiian Loop

Hawaiian Loop tar med dig till sköna stränder i Stilla havet på denna jorden runt-resa
Från SEK 24.690:- Per person

Inkluderar

  • Flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • ISIC-kort
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • Obs - den här biljetten gäller för kunder under 26 år samt studerande, men vi kan ordna liknande rutter för alla våra kunder.
Du kan knappast få med mer spännande stopp än på denna jorden runt-rutten. Starta i Asien med Vietnamn och fortsätt till Australien och söderhavet, Hawaii och avsluta med tre storstäder i USA!

Börja med Asien och vibrerande Vietnam. Här får du inte missa Halong Bay, Vietnams motsvarighet till Stockholms skärgård, fast kanske lite mer spektakulär... Vill du njuta av sol och bad kan du resa till Hoi An och njuta av både fina stränder och en mysig stad. Vi har ett stort utbud av spännande äventyrsresor i Vietnam.

Kuala Lumpur är en av de trevligaste storstäderna i Asien och här kan du såklart hitta bra shopping och njuta av mat från hela världen. Vill du göra en avstickare och besöka Borneo eller Robinson-öarna (Perhertian) så kan du flyga billigt inom Asien med Air Asia.

Bali är en vacker ö och här vimlar det av Australiensiska ungdomar då Bali är något av vår motsvarighet till Mallorca... Bali är det perfekta stället att lära sig att surfa på, här finns långa grunda stränder och vågor i alla storlekar. På vårt surfcamp på Bali bor du lyxigt och träffar folk från hela världen. 

Australien och Sydney är nästa stopp och har du aldrig varit här tidigare så lovar vi att du kommer att trivas. Vill du stanna längre kan du söka ett Working Holiday visum innan avresan. Det ger dig möjligheten att stanna upp till ett år i Australien och jobba. Australien är ett stort land så du behöver lite tid att ta dig mellan det du vill se och vi rekommenderar att du reser med ett busspass, arrangerad äventyrsresa eller med en husbil. På det sättet får du uppleva allt längs vägen och träffar samtidigt nya vänner. Har du inte redan lärt dig att surfa - så testa nu, i Australien kan vi erbjuda alltifrån 1 dagars surfkurser till tre månader på Surfacademy..

Efter att ha upplevt Australien kan du vila upp dig på en äkta söderhavsö - Fiji. Här finns prisvärda båtpass för dig som vill se mer av söderhavet än bara Fiji. På Fiji finns också några av världens bästa dykplatser.

Fortsätt mot Hawaii och njut av öarna som aldrig slutar att fascinera resenärer. Ta en sväng förbi en annan ö i Hawaii  - Maui, och kanske testa dina surfkunskaper som du förvärvat på Bali eller i Australien?

Nu har du redan fått testa på den amerikanska livsstilen lite men Los Angeles, Miami och New York är alla städer som representerar stora skillnader i kultur och stil, men är alla grymt spännande att uppleva. I USA måste du åka runt med bil några dagar, mycket av USAs kultur är uppbyggd kring bilresande, så missa inte att roadtrippa lite...

- Explore life!

  • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
  • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
  • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Contact