Hawaiian Loop

Hawaiian Loop tar med dig till sköna stränder i Stilla havet på denna jorden runt-resa
Från SEK 25.645,- Per person

Inkluderar

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS! Den här biljetten gäller för kunder under 26 år samt studerande, men vi kan ordna liknande rutter för alla våra kunder.
Det här är en riktigt spännande jorden runt resa som tar dig till de mest triopiska och drömmande platserna du kan tänka dig. Starta i Asiens i pulserande och häftiga Hong Kong. Upptäck Australien och Söderhavet innan du drar vidare till surfparadiset och Jay Alvarrez hemtrakter på Hawaii innan du avslutar med tre stortstäder i USA.

Stockholm – Hong Kong – Bali – Sydney // Brisbane – Honolulu – Maui – Los Angeles – Miami – New York – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Börja med Asien och pulserande Hong Kong, en riktigt storstad med en otrolig mix av kulturer. Här finns mycket att göra och med det behagliga klimatet vill du troligtvis stanna några dagar och upptäcka staden på egen hand.  

Bali är en vacker ö och här vimlar det av Australiensiska ungdomar då Bali är något av vår motsvarighet till Mallorca... Bali är det perfekta stället att lära sig att surfa på, här finns långa grunda stränder och vågor i alla storlekar. På vårt surfcamp på Bali bor du lyxigt och träffar folk från hela världen. Hongkong 1290x720 skyline

Hawaii -surf -1290x 720

Australien och Sydney är nästa stopp och har du aldrig varit här tidigare så lovar vi att du kommer att trivas. Vill du stanna längre kan du söka ett Working Holiday-visum innan avresan. Det ger dig möjligheten att stanna upp till ett år i Australien och jobba. Australien är ett stort land så du behöver lite tid att ta dig mellan det du vill se och vi rekommenderar att du reser med ett busspass, arrangerad äventyrsresa eller med en husbil. På det sättet får du uppleva allt längs vägen och träffar samtidigt nya vänner. Har du inte redan lärt dig att surfa - så testa nu, i Australien kan vi erbjuda alltifrån endags till tre månaders surfkurs.Leer -surfen -in -australie -op -surfkamp

Efter att ha upplevt Australien kan du vila upp dig på en äkta söderhavsö - Fiji. Här finns prisvärda båtpass för dig som vill se mer av söderhavet än bara Fiji. På Fiji finns också några av världens bästa dykplatser.
fiji-snorkling

Hawaii -trekking -1280x 720

Fortsätt mot Hawaii och njut av öarna som aldrig slutar att fascinera resenärer. Ta en sväng förbi en annan ö i Hawaii  - Maui, och kanske testa dina surfkunskaper som du förvärvat på Bali eller i Australien?
Kuauihawaii 1280X720

Nu har du redan fått testa på den amerikanska livsstilen lite men Los Angeles, Miami och New York är alla städer som representerar stora skillnader i kultur och stil, men är alla grymt spännande att uppleva. I USA måste du åka runt med bil några dagar, mycket av USAs kultur är uppbyggd kring bilresande, så missa inte att köra lite roadtrip...
usa-road-trip-highway-1-big-sur-bixy-bridge.jpg

- Explore life!

 • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Contact