Heartbeat

Solnedgång på en "heartbeat" jorden runt
Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

01. oktober 2014 Lund
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Lund den 1 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

02. oktober 2014 Göteborg
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Göteborg den 2 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Stockholm
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Stockholm den 9 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Uppsala
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Uppsala den 9 oktober kl. 10.30.
Läs mer
Från SEK 18.940:- Per person

Inkluderar

  • Flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Safari, Curry, Aussies, vajande palmer och lite Cowboys är några fenomen som du kommer i kontakt med på denna jorden runt-resa!

Här följer ett förslag på en populär Jorden Runt-resa. Vill du sätta hop din helt egna rutt så skräddarsyr vi gärna en jorden runt - rutt åt dig..

Från träningspuls till vilopuls! Inget för soffpotatisar! Börja resan i Sydafrika och upplev safari i Krugerparken! Du kommer garanterat att se elefanter, giraffer, lejon, leopard, noshörning, zebra med mera, med mera! Få saker är så coolt som det!

Efter djur i massor blir det människor i massor. Indien är färgstarkt och omtumlande och lämnar ingen oberörd. Besök gärna den gyllene, blåa och rosa staden (Jaisalmer, Jodhpur, Jaipur), Varanasi och Agra - de klassiska "måstena". Men åk inte därifrån utan en tur upp till Dharamsala och McLeod Ganj -hem åt tusentals tibetaner som flytt över bergen och hemvist åt Dalai Lama...!
Att åka tåg i Indien är en upplevelse i sig, och mycket mycket billigt! Vill du ha hjälp med att komma lite utanför de organiserade rutterna - vi har massor av äventyr vi kan erbjuda i Indien.

Full av intryck drar du vidare till Malaysia och Kuala Lumpur. Här kan du ta det lite lugnare och besöka lugna öar med fantastiska stränder. Men också uppleva lite storstadsliv i en av Asiens största städer.
 
Res vidare från Kuala Lumpur till Australien och Melbourne. Melbourne anses av många som Australiens trevligaste stad. Härifrån kan du hoppa på en massa äventyr och resor inåt landet, eller varför inte upptäcka Australiens västkust! Läs mer om äventyr i Australien.
 
Så till Fiji och öarna runt omkring. Beachlivet har du kanske inte tröttnat på ännu, men om du det så hoppa på ett av våra busspass som tar dig runt hela fiji. Här får du chansen att se mer av Fijis kultur och genuina natur. Men stränderna är aldrig långt borta! Det finns flera olika busspass att välja mellan - allt beroende på hur mycket tid du har!
 
Los Angeles är stort. Bo gärna nere vid St Monica beach och utgå där firån för utflykter i Hollywood, Beverly Hills, Disneyland...well, det finns masor att hitta på! Vidare med hyrbil längs Highway 1, eller sugen på att även få med nationalparker, Las Vegas, Grand Canyon med mera, be oss hjälpa dig med en äventyrstur istället.
 
San Fransisco är en stad man faktiskt kan vandra runt i till fots, lite ovanligt för att vara USA. Ta dig ut till Alcatraz, de backiga gatorna och åk spårvagn. Här finns massor av charmiga restauranger och hippa klubbar!
 
Och i New York, storstädernas storstad, finns något för alla. Hänga på hippa musikklubbar, shoppa, gå på museum, ät gott, OCH, genom oss kan du köpa en cykeltur på Manhattan - så coolt!

Kontakta gärna en av våra jorden runt reseexperter redan idag för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa!

- Explore Life!

  • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
  • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
  • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Contact