Wild and Crazy

Prova på fallskärmshoppning på denna vilda jorden runt resa!
Från SEK 29.162,- 26.770,- Per person

Inkluderar

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Kina, Nya Guinea, Nya Zeeland och Bahamas - den här jorden runt-resan bjuder på en härlig mix av vilda och galna destinationer!

Nedan följer ett förslag på en populär Jorden Runt-resa. Vill du sätta hop din helt egna rutt så skräddarsyr vi gärna en jorden runt - rutt åt dig.

Flygrutt:

Stockholm – Beijing – Hong Kong – Papua Nya Guinea – Cairns // Sydney – Christchurch // Auckland – Fiji – Honolulu – San Francisco // Las Vegas - Miami – Bahamas – Stockholm

/ / = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Börja resan i Kina - staden som är enormt stor och har ett högt tempo. Här är supernodernt samtidigt som det går att hitta små undangömda gränder där tiden stått stilla. Ett besök på kinesiska muren är ett måste, men även "den förbjudna" staden och "sommarpalatset" är mycket intressanta att se. Resan fortsätter mot Hong Kong som också är en storstad där det finna mycket att göra och massor av gott att äta... Och shopping såklart!

Efter civilisationens storstäder reser du vidare till ett hett och relativt okänt oexploaterat resmål, Port Moresby på Nya Guinea eller flyg vidare till sköna Cairns och Australiensiska östkusten. Cairns har allt möjligt att erbjuda när det gäller äventyrssporter och särskilt vattensport. Ett besök på det stora barriärrevet får du inte missa när du är här. Ta dig sakta nedåt Sydney, med busspass, bil eller Greyhound buss. Stanna gärna några dagar i Sydney som är en vacker stad med härlig atmosfär.

Efter ett förhoppningsvis långt stopp i Australien så tar du dig vidare till Nya Zeeland och Queenstown. Här är det adrenalinkickar som gäller, med ett stort utbud av roliga sporter och aktiviteter som utspelas i de några av de vackraste landskapen du kan tänka dig.

Är du utpumpad efter adrenalinstinna aktiviteter så finns nu chans att vila upp sig med stopp på både söderhavets Fiji och Hawaii innan du landar i USA och San Francisco. Här bara måste du hyra bil och åka på en roadtrip. Usa är som gjort för bilresor och det finns ingen härliga frihetskänsla än att cruisa runt med bil och shysst musik på stereon i ett vilda västern landskap... Hyr bil i San Francisco och kör via bl.a. Grand Canyon till coola spelstaden Las Vegas. Här gäller det att vinna tillbaka reskassan- eller resa vidare tomhänt... Gillar du inte att spela så gör det inget, här finns så mycket galna shower, grymma buffer, tokiga hotell och man har aldrig tråkigt i Vegas!

Ett stopp i Miami är aldrig fel. Miami är staden som bjuder på inspirerande och festliga sammanhang av livsglädje, humor, mångkulturella kvarter och "larger than life"-personligheter. Och glöm inte att besöka "the everglades" som ligger väster om Miami, sumpmarkerna med alligatorer..!

Sista stoppet på resan bjuder på sol, bad och avkoppling på Bahamas - en klassisk turistort med många år på nacken. Här får du sköna karibiska vibbar och kan summera resan och kanske börja planera för din nästa resa!

Kontakta  gärna en av våra jorden runt reseesperter redan idag för gratis reserådgivning! Vi kan ge dig goda råd om vart och när du bör åka, ekonomi och resebudget, ja allt som hör till din drömresa!

- Explore Life!

 • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Boka denna härliga resrutt och flera andra av våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter med ditt ISIC-kort (International Student Identity Card). Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Contact