Wild and Crazy

Prova på fallskärmshoppning på denna vilda jorden runt resa!
Från SEK 29.162,- 26.770,- Per person

Inkluderar

 • Flygbiljetter
 • Skatter
 • Bokningsavgifter
 • ISIC-kort
 • Personlig service
 • Seating och bokning av specialmat
 • .
 • OBS - denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Den här jorden runt-resan bjuder på en härlig mix av vilda och galna destinationer!

Flygrutt:

Stockholm – Beijing – Hong Kong – Papua Nya Guinea – Cairns // Sydney – Christchurch // Auckland – Fiji – Honolulu – San Francisco // Las Vegas - Miami – Bahamas – Stockholm

 

Det här är en riktigt härlig och spännande jorden runt-resa som ger dig både storstäder, stränder, äventyr, nya kulturer och roadtrips i ett. Detta är ett förslag på en resrutt vilket innebär att om du vill anpassa resan och stopen efter dina önskemål så hjälper vi dig med det. Våra reseexperter jobbar varje dag med att skräöddarsy jorden runt-resor och har stor erfarenhet av att se till att önskemålen blir mötta. Detta är din drömresa. Hur vill du ha den? 

Beijing 

beijing

great wall of china
Börja resan i Kina - staden som är enorm och har ett högt tempo. Här är supernodernt samtidigt som det går att hitta små undangömda gränder där tiden stått stilla. Ett besök på kinesiska muren är ett måste, precis som den förbjudna staden och sommarpalatset är värda besök.

Hong Kong
hong kong streets

good food in hong kong

Resan fortsätter mot Hong Kong som också är en häftigt pulserande storstad. 

Papua Nya Guinea
papua new guinea

papua new guinea (1)

Efter civilisationens storstäder reser du vidare till ett hett och relativt okänt oexploaterat resmål, Port Moresby på Nya Guinea.  Du kan också välja att flyga vidare till sköna Cairns och Australiensiska östkusten.

Australien & Nya Zeeland

sydney-harbour-view

new-zealand-skydive2.jpgCairns har allt möjligt att erbjuda när det gäller äventyrssporter och särskilt vattensport. Ett besök på det stora barriärrevet får du inte missa när du är här. Ta dig sakta nedåt Sydney, med busspass, bil eller Greyhound buss. Stanna gärna några dagar i Sydney som är en vacker stad med härlig atmosfär.

Efter ett förhoppningsvis långt stopp i Australien så tar du dig vidare till Nya Zeeland och Queenstown. Här är det adrenalinkickar som gäller, med ett stort utbud av roliga sporter och aktiviteter som utspelas i de några av de vackraste landskapen du kan tänka dig.

Fiji & Hawaii
fiji-coconut.jpg

Hawaii Islands Kauai

San Francisco / Las Vegas / Miami

Miami South Beach Skyline

Bahamas

bahamas

Sista stoppet på resan bjuder på sol, bad och avkoppling på Bahamas - en klassisk turistort med många år på nacken. Här får du sköna karibiska vibbar!

- Explore Life!

 • Denna rutt är endast ett förslag på en jorden runt-resa, vi kan ändra jorden runt-rutten helt efter dina önskemål...!
 • Du kan ofta resa ut från Göteborg, eller Köpenhamn - hör med oss!
 • Denna biljett gäller för våra kunder som är studerande eller under 26 år, men vi kan givetvis ordna liknande rutter till alla kunder!
Kostnadsfri reserådgivning

 

Mejla en reseexpert

 

Contact