Jorden runt-biljetter

Jorden runt-resan - ditt livs resa!

Livet består av val: val av studier, karriär, partner, politik och alla andra val som kommer med vuxenlivet. Men du kan också välja att sätta vuxenlivet på standby, ta ett sabbatsår och resa jorden runt innan det är för sent.

Låt oss hjälpa dig med din jorden runt-resa!

Vi på KILROY älskar att resa! Tillsammans har vi rest flera varv runt jorden och har grymt mycket tips och goda råd till dig som ska ge dig av på en lång-resa. Vi har också lång erfarenhet av att boka in roliga och prisvärda jorden runt resor till våra kunder. Varför oroa dig för pensionssparande och inredningsbekymmer, när du kan köpa en jorden runt-biljett och:

Välj att sätta ihop din egen jorden runt-resa eller ta lite hjälp på vägen. Hos KILROY kan du välja rutter som Backpacker Basic, Green and Gorgeous, All in, med fler. Låt oss få hjälpa dig med dina drömmar... 

 

Vill du ha hjälp att sätt ihop din drömresa?
Boka ett möte
Sätt ihop din egen jorden runt resa
Klicka här

Inte dags för en jorden runt-resa än? Självklart kan vi även hjälpa dig att sätta ihop en långresa med flera stopp.

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterFå bättre alternativ med ett ISIC-kort

Med ISIC-kortet (International Student Identity Card) kan du boka våra ungdoms- & studentbiljetter och de flesta exempel på våra jorden runt- & långresor på vår webbplats. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet eller köp det här!

Se våra inspirerande förslag på jorden runt-resrutter nedan!

Contact