Multi-stop - långresa med flera stopp

Gör ditt livs långresa med flera stopp

Livet består av val: val av studier, karriär, partner, politik och alla andra val som kommer med vuxenlivet. Men du kan också välja att uppfylla dina drömmar om att resa till nya platser, bege dig ut på massa äventyr och träffa människor från hela världen - innan det är för sent.

Låt oss hjälpa dig med din långresa!

Vi på KILROY älskar att resa! Tillsammans har vi rest flera varv runt jorden och har grymt mycket tips och goda råd till dig som ska ge dig av på en långresa. Vi har också lång erfarenhet av att boka in roliga och prisvärda långresor till våra kunder. Varför oroa dig för pensionssparande och inredningsbekymmer, när du kan boka en långresa och:

 
Välj att sätta ihop din egen drömresa eller ta lite hjälp på vägen. Hos KILROY kan du välja rutter som: Cheap & Simple, Multi Stop - Africa med fler. Låt oss hjälpa dig med dina drömmar...

Vill du ha hjälp att sätt ihop din drömresa?
Boka ett möte
Vet du vart du vill åka?
Sätt ihop din långresa själv här

Är du mer sugen på att resa jorden runt? Spana in våra förslag på jorden runt-biljetter!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterFå bättre alternativ med ett ISIC-kort

Med ISIC-kortet (International Student Identity Card) kan du boka våra ungdoms- & studentbiljetter och de flesta exempel på våra långresor & jorden runt-resor på vår webbplats. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet eller köp det här!

 

Se våra inspirerande förslag på långresor nedan!

Contact