South America Experience

Påskön - ett speciellt resmål på din jorden runt-resa!
Från SEK 22.350,- 19.145,- Per person

Inkluderar

  • Flygbiljetter
  • Skatter
  • Bokningsavgifter
  • Personlig service
  • Seating och bokning av specialmat
  • .
  • OBS - denna biljett gäller för alla kunder
South America Experience är den perfekta resan för dig som vill upptäcka Sydamerika och även få med det lite speciella resmålet - Påskön!

Obs! Denna jorden runt biljett är bara ett förslag till en resa jorden runt. Om du vill besöka andra destinationer än de föreslagna, så kan vi naturligtvis också hjälpa dig med detta.

Flygrutt:

Stockholm - Rio de Janiero // Buenos Aires - Santiago - Påskön - Lima // Cuzco - Bogota - Stockholm

// = res på egen hand eller ta en äventyrstur

Förutom KILROYs jorden runt biljetter, kan vi även hjälpa dig med boende på hotell eller hostel, äventyrsturer och turer med guide, lokal transport (busspass, hyrbil, husbil eller campervans), reseförsäkring och mycket mer. 

Kontakta någon av KILROYs jorden runt specialister via e-post eller telefon för att boka in en kostnadsfri reserådgivning där du kan prata med någon som faktiskt varit där du drömmer om att åka. Vi ger goda råd om praktiska saker innan och under resan, som väder och klimat, ekonomi och resebudget, etc.

- Explore life!

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterBättre alternativ med ett ISIC-kort

Skaffa ett ISIC-kort (International Student Identity Card) så kan du boka våra prisvärda och flexibla ungdoms- & studentbiljetter. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt vilket innebär att du även får förmåner och rabatter på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet här!

Contact