Ungdoms- och studentbiljetter

Ungdoms- och studentbiljetter

KILROY har speciella avtal med stora internationella flygbolag och du som har ett ISIC-kort (ungdomar upp till 25 år och studenter upp till 33 år) kan köpa dessa specifika ungdoms- & studentbiljetter med flera av de stora internationella flygbolagen. Biljetterna passar perfekt för stundenter och ungdomar som ska resa, de är billiga, flexibla och utmärkta för längre resor, vid utlansstudier och praktik utomlands.

Och viktigast av allt, ungdoms- och studentbiljetter är ofta billigare än vanliga biljetter med liknande villkor och förmåner. Ungdoms- och studentbiljetter erbjuder bättre kombinationer jämfört med vanliga flygbiljetter, som ofta måste följa strängare regler.

Här är några av fördelarna med ungdoms- och studentbiljetter

  • Giltighet på 12 månader eller ännu längre
  • Flexibelt att ändra dina resedatum
  • Billig eller gratis mellanlandning på vägen
  • Billigare enkelbiljetter jämfört med vanliga biljetter
  • Avancerade kombinationer av enkelbiljetter

Boka online

Du kan boka ungdoms- och studentbiljetter är online hos KILROY, men endast som returbiljetter eller enkelbiljetter. För jorden runt resan, resa på sabbatsåret, studierna utomlands och praktik rekommenderar samt ber vi er att kontakta våra reseexperter.

Ungdoms- och studentbiljetter
Boka online

 

Mer än bara en mellanlandning

Typiskt för en mellanlandning är att bara tillbringa tid på en flygplats medan du väntar in din nästa flygavgång. Men det finns andra alternativ. Beroende på biljett och flygbolag, kan du ofta göra en längre mellanlandning (flera dagar eller veckor) gratis alternativt för en mindre avgift. Populära destinationer för mellanlandning är bl.a. Bangkok, Hong Kong, Singapore, Miami och New York. Mellanlandningar går inte att boka online, självklart kan KILROYs reseexperter boka detta åt dig, kontakta oss om du vill krydda till din resa med en längre mellanlandning.

Skaffa ditt ISIC-kort och passa på att ta del av flexibla ungdoms- & studentbiljetterFå bättre alternativ med ett ISIC-kort

Med ISIC-kortet (International Student Identity Card) kan du boka våra ungdoms- & studentbiljetter och de flesta exempel på våra jorden runt-resor på vår webbplats. Kortet bekräftar även din officiella status som student internationellt, vilket innebär att du även får studentrabatter och -förmåner på närmre 120 000 platser i 125 länder. Läs mer om ISIC-kortet eller köp det här!

Contact