Ungdoms- och studentbiljetter

Ungdoms- och studentbiljetter

För ungdomar upp till 25 och studenter upp till 33 år, har vi speciella avtal med stora internationella flygbolag. Du kan boka dessa biljetter hos KILROY som är skräddarsydda för studenter och ungdomar på resande fot. Flygbiljetterna är billiga, flexibla och passar perfekt vid långa resor, studier utomlands eller praktik utomlands.

Och viktigast av allt, ungdoms- och studentbiljetter är ofta billigare än vanliga biljetter med liknande villkor och förmåner. Ungdoms- och studentbiljetter erbjuder bättre kombinationer jämfört med vanliga flygbiljetter, som ofta måste följa strängare regler.

Här är några av fördelarna med ungdoms- och studentbiljetter:


• Giltighet på 12 månader eller ännu längre
• Flexibelt att ändra dina resedatum
• Billig eller gratis mellanlandning på vägen
• Billigare enkelbiljetter jämfört med vanliga biljetter
• Avancerade kombinationer av enkelbiljetter

Boka online

Du kan boka ungdoms- och studentbiljetter är online hos KILROY, men endast som returbiljetter eller enkelbiljetter. För jorden runt resan, resa på sabbatsåret, studierna utomlands och praktik rekommenderar samt ber vi er att kontakta våra reseexperter.

Ungdoms- och studentbiljetter
Boka online

 

Mer än bara en mellanlandning

Typiskt för en mellanlandning är att bara tillbringa tid på en flygplats medan du väntar in din nästa flygavgång. Men det finns andra alternativ. Beroende på biljett och flygbolag, kan du ofta göra en längre mellanlandning (flera dagar eller veckor) gratis alternativt för en mindre avgift. Populära destinationer för mellanlandning är bl.a. Bangkok, Hong Kong, Singapore, Miami och New York. Mellanlandningar går inte att boka online, självklart kan KILROYs reseexperter boka detta åt dig, kontakta oss om du vill krydda till din resa med en längre mellanlandning.

Contact