Reseguide

Ta fram jordgloben och börja planera din jorden runt-resa...!
Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

01. oktober 2014 Lund
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Lund den 1 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

02. oktober 2014 Göteborg
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Göteborg den 2 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Stockholm
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Stockholm den 9 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Uppsala
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Uppsala den 9 oktober kl. 10.30.
Läs mer
Låt oss hjälpa dig att planera ditt livs resa! Oavsett om du planerar att vara borta i två månader eller ett år så hjälper vi dig att få ut det bästa av din resa. Våra reseexperter har ovärderliga tips och kan sy ihop de mest udda och prisvärda rutterna!

Finns det något roligare än att planera en jorden runt-resa?

Livet består av en mängd val och innan du hinner märka av det kommer du att ha massa vuxna beslut att ta. Men du kan också välja att lägga alla svåra val åt sidan, ta ett sabbatsår och resa jorden runt! Den där jorden runt resan är viktig, den kan vara helt avgörande för ditt framtida yrkesliv, familjeförhållanden, val av utbildning osv. Det är många som under sin jorden runt-resa har fått inspiration till sitt studieval, träffat sin livspartner och kanske bestämt sig för att flytta från Sverige, eller provat på att jobba utomlands och fått mersmak... Sen är det många som får mersmak på att resa och kanske reser jorden runt om och om igen...!

Varför oroa dig för allt från penssparande till ett nytt modernt kök, när du i stället kan:  

Alternativen är många och otroligt roliga. Och du behöver faktiskt inte välja alls, eftersom du har möjlighet att uppleva allt (eller det mesta i alla fall) du drömmer om när du planerar din jorden runt-resa i förväg.  

Det enda du måste bestämma innan du tar det stora steget ut i världen, är om du vill resa, eller stanna hemma - Explore life! 

 

Se våra förslag på jorden runt-resor
Se dem här
Contact