Utgifter innan avresan

Den som spar han har...!
Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

01. oktober 2014 Lund
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Lund den 1 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

02. oktober 2014 Göteborg
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Göteborg den 2 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Stockholm
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Stockholm den 9 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Uppsala
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Uppsala den 9 oktober kl. 10.30.
Läs mer
Var smart och ta hjälp av en av våra resesäljare innan avresan! De kan hjälpa dig att boka in boende, busspass och äventyrsresor som gör att du spar pengar till annat under din stora resa!

Utgifter inför resan innefattar vaccinationer, utrustning, visum, flygbiljetter, reseförsäkring och även kanske utgifter för äventyrsresor, språkkurser eller andra typer av kurser.

Det är rätt lätt att räkna ut hur mycket dessa utgifter kommer att bli. Med en vaccinationsbudget på ca 2000 kr får du de viktigaste sprutorna för att resa i u-länder. Malariamedicin som du måste komma ihåg att ta när du reser i länder där det finns malariamygg kostar ungefär 25 kr om dagen beroende på vilken sort du väljer. Bra vandringskängor, en bra ryggsäck, sovsäck och liggunderlag samt regnkläder kostar ungefär 5000 kr. Så för runt 7000 kr kan du alltså komma en bit på väg. 

Hur mycket flygbiljetterna kostar beror förstås på vart du vill åka. Det billigaste jordenrunt-paketet som inkluderar flygbiljetter, visum och reseförsäkring kostar runt 20 000 kr, och kan göras på 4 veckor. Det dyraste paketet kan förstås kosta hur mycket som helst eftersom det alltid går att flyga vidare, men för ca. 24.000 kr får du en ypperlig resa runt jorden med ca. 9 stopp.

För fler prisförslag på jorden runt - resor här.

Contact