Vart ska du resa?

Den stora frågan – vart ska du resa?
Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

02. oktober 2014 Göteborg
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Göteborg den 2 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Stockholm
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Stockholm den 9 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Uppsala
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Uppsala den 9 oktober kl. 10.30.
Läs mer
Världen har blivit mindre, och snart finns det inga oupptäckta ställen kvar att besöka. Dessutom finns de flesta av alla destinationer inom räckhåll. Du kanske inte nödvändigtvis kan få exakt den rutt du har tänkt dig – speciellt om du reser på en budget.

Vissa resor kan vara extremt kostsamma och/eller innebär många mellanlandningar, även om det fysiska avståndet är ganska kort. På grund av den politiska situationen är det till exempel omöjligt att resa direkt från USA till Kuba, även om Key West i Florida endast ligger ca 170 km (100 miles) från Havanna, Kuba.

Det bästa du kan göra är att skriva en lista över alla de platser du vill se. Dessa platser kan vara länder, regioner och städer, monument, festivaler, torg, vackra platser etc. Dela sedan upp listan i:

  • Ställen du skulle göra vad som helst för att se.
  • Ställen du verkligen skulle vilja se.
  • Ställen som skulle vara intressanta om de inte gör att flygbiljetten blir avsevärt dyrare.

Med en sådan lista kan våra resesäljare skräddarsy en rutt som kommer att uppfylla dina önskningar på bästa och billigaste sätt. Kontakta oss om du vill veta mer om vilka rutter som är mest populära, och olika för- och nackdelar i olika världsdelar. Om du vill kombinera din egen rutt, ta en titt här för inspiration.

Contact