• maj20

  Mikkes tips: Flashpacking behöver inte vara så mycket dyrare än backpacking

  Backpackers ha funnits i flera decennier. Men vill du inte dela säng med familjen kackerlacka eller dela rum med 17 andra backpackers har reseexperten Mikke några grymma tips: Res jorden runt som Flashpacker! 

  Har du kommit till ett stadie, eller är livsnjutare över lag och vill bo lite härligare, lite fräschare än de allra enklaste ställena? Då påverkar priset standarden utan tvekan i 95% av tillfällena.

  Kvalitet vs kvantitet - Lätt att glömma när du bokar billigaste boendet Det är skönt att hålla igen på budgeten när en planerar sin resa. Men glöm inte att fråga dig själv och svara ÄRLIGT: Vilken miljö/standard kan du tänka dig att bo i/på? Bli inte förvånad om du bokar något av de billigaste hostel om du hamnar i ett rum med 10 personer, fläkten gör sig väldigt odiskret hörd, det ka... Läs mer
 • maj12

  Reseberättelse - Linneas dyk- & volontärresa i Filippinerna

  "Att dyka här är som att komma till en helt ny planet..." Linnea berättar om sin volontärresa där hon fick dyka och se saker hon knappt vågat drömma om att uppleva innan! 

  1. Du är nyhemkommen från en fantastisk resa, var har du varit? Jag reste till Filippinerna och besökte huvudstaden Manilla en nat... Läs mer
 • maj10

  Sökmotorerna gömmer de bästa flygbiljetterna

  Alla jagar vi de billigaste flygbiljetterna online, men visste du att sökmotorerna inte alltid visar de bästa flygbiljetterna?

  De största och mest välbesökta flygsiterna använder sig av så kallade aggregera sökmotorer, även kända som meta-sökmotorer. De scannar snabbt och effektivt av marknaden efter de billigaste flygbiljetterna ... Läs mer
 • apr29

  10 tips för en ultimat "American road trip"

  1. Frihet efter din plan Det finns ingen bättre känsla än den frihet som infinner sig på en episk roadtrip! Det är ett klassiskt sätt att resa där det är du som bestämmer i vilken takt du ska resa och var du ska stanna. Med det sagt, en roadtrip blir bättre med lite planering innan du är ute på vägarna. Det räcker med att planera vilken ... Läs mer
 • apr26

  Nyhet: Träningsresor i Thailand

  Är du sugen på en semester med lite puls? Vill du utmana dig själv och bli starkare och sundare samtidigt som du får uppleva ett exotiskt resmål? Search no more! På Fitness Boot Camp i Thailand, cirka 30 minuter från soliga Phuket kan du uppleva en fantastisk träningsresa tillsammans med andra likasinnade från hela världen. 1, 2, 3 GO!


  Vart i Thail... Läs mer
 • apr18

  Direktflyg till USA med SAS

  Av Thea
  Låt inget stoppa ditt sköna flow! Spara tid till din resa & skippa mellanlandningarna & flyg direkt till USA. En resa ser du ofta fram emot länge, dagarna fram till avresan går långsamt och sedan är det äntligen dags. Då går dagarna snabbare och resan tar snabbt slut. Men dig lurar man inte!

  Med SAS kan du flyga med flow från Stockholm till Los Angeles, New York och Chicago... Läs mer
 • apr16

  Jordskalv i Japan

  Ännu en jordbävning skakade regionen runt Kumamoto på sydön Kyushu och därefter följde flera starka efterskalv. Kumamoto ligger ca 1200km söder om Tokyo. Byggnader och infrastruktur har skadats och svenska medborgare i området uppmanas att noga följa information och rekommendationer från lokala myndigheter.

  Svenska ambassaden i Tokyo:
  1 Chome-10-3 Roppongi, Minato, Tokyo 10... Läs mer
 • apr07

  Bli först med appen som förverkligar drömmar!

  Vad andra tycker spelar ingen roll. Drömmar gör det. Vad är din dröm?
  Dansa under den magiska stjärnhimlen i den Afrikanska öknen, upplev häpnadsväckande Nepal och bestig världens högsta berg. Upplev USAs alla stater och kulturer under en långresa, förändra världen på ett volontärprojekt. Grilla i lägerelden på den australienska stranden med dina studiekompisar. Surfa... Läs mer
 • apr06

  Prisvärda upplevelser till din resa - 7 favoriter

  Det känns alltid bra att få ut det mesta av pengarna och vem vill inte uppleva fantastiska saker på sin resa? Vi har slagit ihop dessa två faktorer och vill tipsa dig om prisvärda upplevelser som du kan boka till din resa!

  ASIEN
   
  På rundresan Indochina Discovery kommer du att uppleva massvis i Thailand, Kam... Läs mer
 • apr02

  7 kännetecken för svenska ungdomar utomlands.

  Av Thea
  Att backpacka är ett fantastiskt sätt att uppleva världen på! Vi underhåller oss med kännetecken på stereotypiska backpackers - men hur ser egentligen resten av världen på svenskarna när vi är ute och backpackar? Här är våra teorier:

  1. Vi blir lika glada varje gång någon känner till en svensk kändis Bara för att Sverige är litet o... Läs mer
Contact