• okt31

  JUST NU: Fantastiska erbjudanden i Sydostasien

  Res med ett busspass i ett eller flera av länderna Thailand, Kambodja, Vietnam, Laos eller Burma. Slappna av och fokusera på att ta in alla härliga intryck. Spar upp till 3000 kr om du bokar innan 31 oktober 2016. 

  Vaddå resa med busspass? Du reser med andra unga och en lokal guide som tar din grupp till attraktioner både on & off the beaten track. Dessa resor är bekväma men äventyrliga. Om du inte visste att detta var på din bucketlist innan så kommer du förstå efter :)
  Spar upp till 3000 kr på upplevelser i Sydostasien  Dessa fantastiska upplevelser finns just nu till fantastiska priser (OBS! frånpriserna nedan är ordinarie priser innan rabatten är dragen):

  Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam - Segeltur i Halong Bay på köpet För att spara över 3000 kr - hör av dig för mer in... Läs mer
 • okt07

  Kombinera din resa med fler destinationer. Varför välja?

  När dagarna blir korta och mörkret omger Sverige kan du vinka hejdå till dina D-vitamintillskott och vännerna som stannar hemma. Just nu kör vi extra bra priser på flyg och flerstoppsbiljetter med airberlin till vintern. 

   


  Åk inte bara iväg för att komma bort, åk iväg för att uppleva... Läs mer
 • okt05

  Reseberättelse: Ingrids resa i Galapagos

  Efter sin resa till Galapagos frågade reseexperten Pernilla hur Ingrid hade haft det på sin resa. Den var helt fantastisk på alla sätt. En bra resa som vanligt! 

  Ingrid såg leguaner på sin resa

  Galapagos fantastiska djur & natur Snorklingslandskapen var fantastiska, trots att det var något grumligt vatten emellanåt men det har jag i och ... Läs mer
 • okt04

  Varför välja när du inte behöver?

  Åk inte bara iväg för att komma bort, åk iväg för att uppleva och uppskatta, njuta och skapa nya minnen som ligger dig varmt om hjärtat. Med flerstoppsbiljetter maximerar du dina upplevelser och ger dig fler minnen att se tillbaka till. Varför ska du välja när du inte behöver?
  I onlinebokningen klickar du enkelt i alternativet för flerstoppsbiljetter ... Läs mer
 • sep15

  5 grymma aktiviteter i Thailand du inte vill missa!

  Att Thailand är ett paradis på jorden råder det ingen tvekan om! Detta fantastiska land har verkligen allt; gästvänlighet, vacker natur, spännande djurliv, några av de finaste stränderna i världen, häftiga öar, god mat och dessutom är det såååå prisvärt. Ärligt, finns det något att ogilla?!

  Thailand har länge var... Läs mer
 • sep15

  5 volontärprojekt i Thailand du inte vill missa!

  Gör skillnad genom att arbeta som volontär på något av våra projekt i Thailand. Det här är din möjlighet att lära känna den thailändska kulturen på riktigt. Varför inte börja din vistelse med volontärarbete för att sedan uppleva mer av detta fantastiska land och med de spännande aktiviteter som finns här.

  I Thailand k... Läs mer
 • sep15

  Flyg till Thailand för ungdomar & studenter - från 5457 kr

  Vill du ut och resa men vet inte riktigt vart du ska än? En resa till Thailand passar alltid bra och med KILROY och Qatar Airways kan du flyga till fantastiska priser!

  Ungdoms- & studentbiljetter   Destinationer: Bangkok, Phuket, Krabi (returbiljetter)
  Via: Doha, Qatar
  Airline: Qatar Airways
  Gäller: Dig som ... Läs mer
 • sep13

  Maldiverna i jul & nyår

  Än är det inte kört om du längtar efter tropisk sol och värme i jul och nyår. Vi har hittat flyg och spännande äventyr till paradiset för dig - Vad väntar du på?


  Vad ser du framför dig om vi säger Maldiverna? Det turkosa vattnet, kritvita och paradisliknande stränderna? För många är det idyllen av ett tropiskt paradis. Visst stämmer detta. Maldiv... Läs mer
 • sep12

  Reseberättelse - Adams resa till Burma

  Tom & Jerry-maraton och kristallkrona i bussen; både vänlig och nyfiken lokalbefolkning... Adam har svårt att sätta fingret på vad som gör att Burma sticker ut från sina grannländer. Läs mer om hans tankar i intervjun nedan. 

  1. Adam, du har nyligen varit iväg på en ny plats, berätta mer! Jag har varit i  Burma (även kallat Myanmar). Jag flög in till den i... Läs mer
 • sep06

  And the winner is...

  Vem var det egentligen som vann pokémontävlingen & kammade hem två flygbiljetter till Tokyo? 
  Stort grattis till vår vinnare Sam Van Bellingen som fångade en Dragonite i Stockholmsbutiken. Sam var inte den enda som lyckades fånga en Dragonite och kammade hem vinsten på grund av den höga CP-poängen på 2790! Med två flygbiljetter till Tokyo och en rabattkod till sin nästa resa ... Läs mer
Contact