• aug31

  Tävla med KILROY och Air France KLM på Instagram

  Tävla med KILROY och Air France KLM på Instagram i sommar och du kan vinna flygbiljetter med Air France KLM, som flyger till 243 destinationer världen över! Förstapris är ett presentkort på 10 000 kr och andra- samt tredjepris är presentkort á 5 000 kr vardera. Vad väntar du på? Ta fram mobilen och lägga upp dina bästa sommar- eller resebilder!


  Så här tävlar du: Följ @KILROYSweden på Instagram Lägg upp din bästa sommar- eller resebild mellan 1 juli-31 augusti* Tagga din bild i bildbeskrivningen med #kilroybilder och @kilroysweden* Tänk på att du behöver ha en öppen Instagramprofil för att delta, så att vi kan se dina bilder!


  *Du måste inte resa och ta bilden under den angivna tävlingsperioden. Din bild får gärna vara ett "latergram" (en gammal bild som laddas upp igen) men bilden må... Läs mer
 • aug18

  1 000 000 billiga resor med SAS

  SAS har tokrea på 1 000 000 flygbiljetter till USA, Asien och Europa! Passa på och boka din resa till New York, Miami, Beijing eller Tokyo redan idag.
  Säljperiod: 18 augusti 2014 - 26 augusti 2014
  Resperiod: 2 november 2014 – 30 april 2015 
  Gäller inte reseperioden: 16 december 2014 – 6 januari 2015
  samt 26 mars 2015 - 12 april 2015

  Ant... Läs mer
 • aug15

  Backpacking-testet: Är du en äkta backpacker?

  För att du snabbt skall kunna se om du är en äkta backpacker eller inte, har KILROY har med hjälp av jorden-runt-gurun Robert Karlsson (som var en riktig Hard Core-Backpacker i sina glans dagar) gjort en test med 8 frågor. Kika på frågeställningarna och tänk igenom hur du skulle agera.

  För vart och ett av svarsalternativen fi... Läs mer
 • aug14

  ”Mitt oförglömliga äventyr i Kapstaden”

  Av Jenny
  Linnea Almond berättar öppenhjärtigt om sina tre veckor som volontär i Kapstaden. Om hur hon växte som person, vad bästa upplevelsen var och vad hon tog med sig hem till Sverige igen efter att ha provat på livet i Sydafrika.

  The African way of life
  Resan började inte så värst bra då jag stod där helt ensam, på flygplatsen i Kapstaden och det fa... Läs mer
 • aug07

  Tanzania – fr. Afrikas tak till safari och tropiska stränder

  Oavsett om du drömmer om att bestiga Kilimanjaro, åka på safari i Serengeti eller koppla av under en palm på en tropisk strand - Tanzania har allt och du kommer att älska det! 


  Tanzania är världsberömt för sina nationalparker, legendariska Serengeti, Ngorongoro Crater och framför Kilimanjaro: Afrikas högsta b... Läs mer
 • jul31

  Vinnaren heter Annica!

  Av Jenny
  Nu har vi utsett vinnaren i tävlingen "Vinn din DRÖMRESA"! Det har varit ett sant nöje att gå igenom alla 1300 kreativa resrutter ni har knopat ihop och det var svårt att välja EN vinnare. Men, nu har vi bestämt att den lyckliga vinnaren till ett presentkort, värde 30 000 kr går till ingen mindre än Annica Löfling! 

  Annicas resrutt var:
  Tanzania ---> Papua N... Läs mer
 • jul25

  Intervju med UD - Att tänka på före och under resan

  Patric Nilsson, departementssekreterare på enheten för konsulära och civilrättsliga ärenden med nödställda personer runt om i världen på UD svarar på frågor om vad man ska tänka på före och under resan.

  Vad ska man tänka på innan man åker iväg och ska vara borta en längre period utomlands? Tänk på att en vanlig ... Läs mer
 • jul16

  Upplev 48 stater på 80 dagar!

  Av Jenny
  Vill du se det riktiga USA? Tänk dig att resa igenom 48 av USAs 50 stater i en galen roadtrip med andra lika äventyrliga personer. Den här resan går helt enkelt inte att beskriva, den måste upplevas!

  Resan är den enda i sitt slag och varar i 80 dagar. Man flyger till Miami och sedan tar man sig igenom 19 nationalparker, otaliga småstäder och några av de världens... Läs mer
 • jul03

  15 % rabatt med G Adventures

  Just nu kan du få 15 % rabatt på flera utvalda rutter med G Adventures när du bokar innan 10 juli. Vi har valt ut några favoriter som du kan göra redan i sommar!

  För att få veta mer, ring gärna våra reseexperter på 0771-545 769.

   

   

 • jul01

  Volontärarbeta med lejon, leoparder och geparder

  Har du kanske alltid drömt om att få arbeta med stora kattdjur i deras naturliga miljö? Med KILROY har du nu chansen, i Sydafrika har vi två volontärprojekt där arbete med lejon, leoparder och geparder ingår. Välj mellan Bloemfontein eller Kimberley.  Wild Cat Bloemfontein

  På Wild Cat Bloemfontein j... Läs mer
Contact