• dec17

  Jorden Runt med andra unga – våren 2015

  Av Jenny
  Drömmer du om att resa jorden runt men saknar någon att resa med? Eller är ni ett par stycken som helt enkelt hellre vill resa ihop med andra? Då har vi planlagt den perfekta resan för er!

  Vi har bokat in unika upplevelser till dig längs resans väg som inkluderar storstadsliv, kultur, natur, roadtrips, hav, bad, surf, vandring och mycket annat häftigt. Allt detta har du möjlighet att uppleva på denna jordenrunt-resa tillsammans med andra unga. Avresa är den 10 maj 2015.

  Rutten är skräddarsydd av vår reseexpert Ann! Ann är på resande fot så snart hon har chansen och hon har valt ut några av sina favoritdestinationer till denna jordenrunt-rutt.

  Resa individuellt men ändå tillsammans
  Du kommer att resa med andra unga i åldern 18-34. Viktigt att veta är att detta inte är någon singelresa utan det kan vara så att man reser tillsammans med... Läs mer
 • dec16

  12 stereotyper du möter när du backpackar

  Vi har alla träffat dem. Oavsett om det är på vandrarhemmet, på surfkursen, på flygplanet, på stranden eller mitt i regnskogen… de är överallt! Människor är olika men när du reser runt i världen finns det några backpackerstereotyper som man alltid träffar på. Här är några av dem:

  1. Gitarrsnubben

  Gitarren i sig är inget ... Läs mer
 • dec09

  Turkish Airlines - vidga dina vyer!

  Turkish Airlines är Turkiets nationella flygbolag med bas i Istanbul. Flygbolaget har en av de största linjenäten till mer än 250 destinationer i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Östafrika.

  Just nu har Turkish Airlines billiga flygbiljetter till utvalda destinationer i bl.a. Afrika och Asien!

  Säljperiod: 1 - 20 december 2014
  Utreseperiod: 1 dec... Läs mer
 • nov25

  Vinn din Drömresa med KILROY

  Sedan 1991 hjälper KILROY backpackers, ungdomar, studenter och äventyrslystna att utforska världen och skräddarsy sina drömresor. Världen är till för att upptäckas, Explore Life!

  Vinn din Drömresa med KILROY Nu har du chansen att vinna din Drömresa! Välj tre av dina favoritdestinationer dit du vill åka i världen, bjud in dina vänner och dela din drömresa p... Läs mer
 • nov08

  Volontärarbeta i Indien

  Var med och bidra till positiv utveckling i ett indiskt samhälle där lokala organisationer ges möjlighet att skapa förändringar tack vare insatser från dig som volontär. 

  Var kan jag volontärarbeta i Indien? De projekt vi arbetar tillsammans med finns i tre områden:

  Himalayabergen Stränderna i Goa I kulturcentrumet Jaipur  Att volontärarbe... Läs mer
 • nov01

  De 8 bästa aktiviteterna i Malaysia

  Malaysia, "Asien på riktigt" som de säger…


  Var beredd på fantastiska upplevelser när du besöker Malaysia. Utbudet är stort och väl på plats i detta sydostasiatiska land kan det vara svårt att välja vad du faktiskt vill göra! Att ta sig lite mer tid och utforska både öst och väst rekommenderas. I Malaysia finns det så mycket du kan upplev... Läs mer
 • nov01

  5 fantastiska djur i Malaysia

  Vackra havssköldpaddor, busiga orangutanger, näsapor, pygmeelefanter och eldflugor är bara några av naturens underverk och alla dessa fantastiska underverk kan skådas i Malaysia. Landet kan verkligen skryta med ett fantastiskt djurliv som inte kan beskrivas utan måste upplevas på nära håll! Kolla in vår lista på underbara djur som måste ses under ditt besök till M... Läs mer
 • okt27

  Reseberättelse: Lasses resa i Kanada

  Att resa själv med Moose i Kanada är en upplevelse som du bär med dig resten av livet. Företaget arrangerar en rad olika resor med flertalet destinationer. Bussresan i sig fungerar som ett hop-on/hop-off system där resenären får valfriheten att stanna kvar vid valfri destination.

  Resa i Kanada med Moose Travel Network
  Innan min resa ha... Läs mer
 • okt22

  Volontärarbeta med djur i Thailand

  Av Jenny
  Att volontärarbeta med djur i Thailand är en fantastisk upplevelse. Använd din resa även till att hjälpa och volontärarbeta en, två, tre veckor eller hur länge du vill. Du kommer få möta människor och djur som ger dig minnen för livet!

  Vi har två olika djurprojekt i Thailand som båda startar och slutar i Bangkok. Så passa på medan du njuter av A... Läs mer
 • okt22

  Reseberättelse: Amandas volontärarbete på Bali

  Mina busungar på Bali! Jag har länge haft tankar på vilja göra något bra för andra människor i världen, som inte har det lika bra ställt som oss här i Sverige. Under hösten 2013 började jag titta runt på olika volontärprojekt och hittade Bali - Kindergarten på Kilroys hemsida som jag fastnade för. Jag tog kontakt med en reseexper... Läs mer
Contact