• okt21

  Backpackerns ABC

  Av Jenny
  Vad du bör ha koll på inför resan, orden du måste känna till och sakerna du bör packa ned i ryggsäcken. Detta är KILROYs must-know ABC för denna sanna backpackern!
  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

  A Adrenalin – Testa bungyjump, fallskärmshopp eller riverrafting, pulsen kommer garanterat höjas och ge dig adrenalinkickar för livet!

  Airbnb - Hyr ett hus/lägenhet/rum och upplev destinationen som om du var en i lokalbefolkningen! 

  B Bankkort – Ta reda på vad som gäller för just din bank. Tar de en avgift för att ta ut i bankomater utomlands? På det sättet kan du lättare planera dina uttag och slippa onödiga kostnader. Passa på att göra en dubblett på ditt kort också som du förvarar på ett säkert ställe. Blir du av någon anledning av med det ena har du ett nytt. Om du har möjlighet; se till att det ena är ett Mastercard och det ... Läs mer
 • okt20

  1 000 000 billiga resor med SAS

  SAS har tokrea på 1 000 000 flygbiljetter till USA, Asien och Europa! Passa på och boka din resa till New York, Miami, Beijing eller Tokyo redan idag.
  Säljperiod: 20 oktober 2014 - 28 oktober 2014
  Resperiod: 10 november 2014 – 30 september 2015 
  Gäller inte reseperioden: 16 december 2014 – 6 januari 2015
  samt 26 mars 2015 - 12 april 2015
  Läs mer
 • okt20

  British Airways ungdoms- och studentbiljetter

  Av Jenny
  British Airways är det nationella flygbolaget för Storbritannien och ett av de mest betrodda och välkända flygbolagen i Europa. Det är ett globalt flygbolag som har nära samarbeten med andra flygbolag som Iberia och American Airlines vilket ger dig tillgång till mer än 400 destinationer över hela världen, med bekväma anslutningar och centralt belägna flygplatser... Läs mer
 • okt08

  Flyg med airberlin

  Av Jenny
  airberlin är ett av de ledande flygbolagen i Europa med över 33 miljoner passagerare och är bland de största flygbolagen i Tyskland.

  airberlin erbjuder ett omfattande linjenät, inte bara i Europa och USA, utan även runt om i världen tack vare samarbetet med Etihad Airways.

  Tillsammans med KILROY har de nu infört ungdoms-och studentbiljetter till de flesta destinationer ... Läs mer
 • okt07

  Volontärarbeta med barn i Argentina

  Av Jenny
  Att arbeta som volontär är en fantastiskt givande upplevelse. Vi har två volontärprojekt i Buenos Aires, Argentina där du får jobba med barn på två olika förskolor. Dessa projekt startade 2008 och är fortfarande i utvecklingsfasen där främsta målet är att förbättra kvalitén på utbildningen, utöka undervisningsmaterialet samt erbjuda fler aktiviteter fö... Läs mer
 • sep25

  5 spännande platser med spår från dinosaurier

  Har du någonsin varit ett fan av Jurrassic Park, dinosaurier eller fossiler? Nedan kan du läsa om fem kända fossila platser i världen. Vissa är lätta att nå, medan andra platser kräver mer ansträngning att ta sig till.

  Eftersom fossiler är begravda djupt under marken vi går på kan det vara svårt att hitta dem. Paleontologer gräver efter din... Läs mer
 • sep24

  Våra favorit-reseböcker

  Vem älskar inte att ha med sig bra böcker på sina äventyr, eller för att inspireras inför nästa resa? Bra böcker ger oss en chans att fly vardagen samtidigt som vi lär oss om nya kulturer och världen runt om oss. Här kommer en lista på våra favoritböcker, skrivna av inspirerande personer. Så börja läs och fly in i böckernas magiska värld. Eller varför inte planera din egen r... Läs mer
 • sep23

  En smak av KILROY

  Vi har äntligen vår egen drink som symboliserar allt vi står för. Drinken heter "The Kilroy" och är en fräsch drink du kan njuta av medan du planerar din nästa resa eller ser tillbaka på tidigare ävenyr.


  Om du vill smaka och göra drinken själv, har du receptet här:

  "The Kilroy"  40 ml London Dry Gin 10 ml Grön Chartreuse 25 ml Limejuice (färsk) 15 ml vit sock... Läs mer
 • sep18

  Häftiga Instagrammare att spana in

  Följ dessa coola och inspirerande Instagramkonton om resor över hela världen och inspireras av dess vackra och äventyrliga bilder. Explore life! 

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Norge.

   

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Danmark.

   

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Sverige.

   

  Vå... Läs mer
 • sep17

  25 filmer som gör dig resgalen

  Här är vår lista över häftiga filmer om resor. Några filmer gör att du vill packa din resväska och spontant åka dit näsan pekar. Andra filmer ger information om en destination: dyk ned i historien, njut av landskapet eller lär dig om kulturen. Poppa lite popcorn och enjoy!

  The Motorcycle Diaries En film om Che Guevara och hans motorcykel-roadtrip som han ... Läs mer
Contact