• jul22

  Reseberättelse - Linas surfresa till Mexiko

  Min favoritdel av världen är Latinamerika och Mexiko har jag besökt ett par gånger innan, men bara Yucatánhalvön. Så nu var det dags att testa en annan del av landet. Ett av målen för denna resa var att försöka lära oss att surfa. Så vi begav oss till surfmeckat Puerto Escondido i sydvästra Mexiko.

  Mexiko City över nyår Först passade vi  på att spendera några dagar i Mexiko City över nyår, en stad jag inte besökt innan. Huvudstaden har ju inte det bästa ryktet, men jag måste säga att vi blev positivt överraskade! Det vi upplevde var en vacker stad med härlig atmosfär. En viktig del av resandet enligt oss är att prova på den lokala matkulturen. Vi hade höga förväntningar innan resan och dem uppfylldes verkligen! Det blev mycket ceviche, fisk och skaldjur, tostadas, majssoppor men också klassiska ... Läs mer
 • jul17

  1000 kr rabatt på ALLA jorden runt-biljetter

  Drömmer du om att resa jorden runt? Sluta! Sluta dröm och boka dig en flygbiljett runt vårt jordklot omedelbums. Just nu får du 1000 kr rabatt på ALLA jorden runt-biljetter hos KILROY.

  Att resa jorden runt kommer bli ett av ditt livs största äventyr. Du kommer kunna uppleva kontraster från din egen vardag. Lära dig historia ... Läs mer
 • jul16

  Reseberättelse - Emmely i Delhi & gör The Golden Triangle

  Jag har rest mycket och nästan alltid ensam, eller som nu på de senaste resorna även i grupp. För det mesta brukar jag promenera runt för att lära känna en stad, det är bästa sättet att få en känsla för staden och se hur allt hänger ihop. Det finns inget bättre än att mer eller mindre tappa bort sig i en stad, de... Läs mer
 • jul15

  Flyg till Nairobi, Johannesburg & Windhoek

  Att resa till flera länder i Afrika är en stor dröm för många äventyrslystna, kontinenten som imponerar och bjuder in till fantastiska upplevelser. Om du vill uppleva enastående safari med spektakulär natur, fascinerande djurliv och möta en vänlig och välkomnande lokalbefolkning – så kommer du att gilla Afrika!

  Vilka länder vill du besöka... Läs mer
 • jul09

  15 % rabatt på äventyr i Colombia

  Boka tur i Colombia med G Adventures före 31 juli 2015 och få 15 % rabatt! Erbjudandet gäller alla turer nedan med avgång innan 31 december 2015. Boka genom våra reseexperter eller kontakta dem för mer information.

  psst! Vi har den perfekta flygrutten till dessa äventyr, spana in Mikkes kap - Sydamerika till PANGPRIS!

   

  Dessa ä... Läs mer
 • jul09

  Reseberättelse - Emmely gör China Express

  Emmelys resande fortsätter med ett besök i Kina! Här kan du läsa om drömmen som nästan gick i krasch, vacker arkitektur och mat som är helt annorlunda än hemifrån, allt på turen China Express.

  När jag reser försöker jag alltid att ta människor och saker som de är, jag försöker vara öppen för nya kulturer och se det vackra i människor... Läs mer
 • jul08

  Grattis @hildalindgren

  Av Jenny
  Nu har vi utsett vinnaren i sommarens Instagramtävling i samarbete med G Adventures och Turkish Airlines!

  STORT grattis till @hildalindgren som i sommar kommer att... Flyga till Istanbul med Turkish Airlines Uppleva den färgstarka staden Istanbul innan avfärd mot grottor och underjordiska städer i Cappadoccia.  Resa söderut mot Antalya och Mount Olympos och... Läs mer
 • jul03

  Ta ett sabbatsår och res utomlands!

  Är du redo för en paus från skola eller jobb? Kanske är det dags för ett välbehövligt sabbatsår! Ett sabbatsår kommer att ge dig massa nya intryck, och du kan även använda året till att lista ut vad du vill göra härnäst, utöka ditt nätverk och lära känna nya vänner. Men vad ska du göra?

  Om du vill ta ett sabbatsår, men inte är säker på hur du går till väga ... Läs mer
 • jul02

  Skicka gratis vykort i sommar!

  Av Jenny
  När använde du dig av snigelpost senast och skickade vykort på resan? Visst känns det grymt retro år 2015? Nu kan du t.o.m. välja bilder från din iPhone/iPad, göra dem till vykort och skicka hem till dina nära och käras fysiska brevlådor via tjänsten Postify!

  Hur det går till Du väljer en bild i din iPhone/iPad via Postifys app, skriver en hälsning och ... Läs mer
 • jun24

  Pangpris på vinterresor 2015 - Res till sol & värme i vinter

  Äntligen är sommaren här, men vart tog solen vägen? Längtar du efter sol och värme och vill säkra vinterresan innan de bästa priserna tar slut är det dags att boka nu. Det är inte lätt men inte helt kört! Spana in våra förslag på sköna och PRIVÄRDA vinterresor i jul och vad du kan göra på dem nedan.

  Vinterreso... Läs mer
Contact