• sep18

  Häftiga Instagrammare att spana in

  Följ dessa coola och inspirerande Instagramkonton om resor över hela världen och inspireras av dess vackra och äventyrliga bilder. Explore life! 

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Norge.

   

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Danmark.

   

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Sverige.

   

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Nederländerna. 

   

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Finland. 

   

  Vårt egna Instagramkonto för KILROY Island. 

   

  Murad Osmann producerar musikvideor och reklamfilmer. Följ honom när han och hans flickvän reser runt i världen. 

   

  Följ med på Ryan Gargiulos äventyr!

   

  Kiersten "The Blonde Abroad" - resor, mode, mat, festivaler och fotografering!

   

  ... Läs mer
 • sep17

  25 filmer som gör dig resgalen

  Här är vår lista över häftiga filmer om resor. Några filmer gör att du vill packa din resväska och spontant åka dit näsan pekar. Andra filmer ger information om en destination: dyk ned i historien, njut av landskapet eller lär dig om kulturen. Poppa lite popcorn och enjoy!

  The Motorcycle Diaries En film om Che Guevara och hans motorcykel-roadtrip som han ... Läs mer
 • sep04

  Våra favorit-reseböcker

  Vem älskar inte att ha med sig bra böcker på sina äventyr, eller för att inspireras inför nästa resa? Bra böcker ger oss en chans att fly vardagen samtidigt som vi lär oss om nya kulturer och världen runt om oss. Här kommer en lista på våra favoritböcker, skrivna av inspirerande personer. Så börja läs och fly in i böckernas magiska värld. Eller varför inte planera din egen r... Läs mer
 • aug31

  Tävla med KILROY och Air France KLM på Instagram

  Tävla med KILROY och Air France KLM på Instagram i sommar och du kan vinna flygbiljetter med Air France KLM, som flyger till 243 destinationer världen över! Förstapris är ett presentkort på 10 000 kr och andra- samt tredjepris är presentkort á 5 000 kr vardera. Vad väntar du på? Ta fram mobilen och lägga upp dina bästa sommar... Läs mer
 • aug27

  20 tecken på att du är resgalen!

  Känner du igen dig på mer än en av punkterna på listan 20 tecken på att du är resgalen nedan bör du söka professionell hjälp omedelbart!  


  Du vet att du är resgalen när... 1.  ... du redan har planerat din nästa resa innan du har hunnit komma hem från den förra!

  2.  ... du kan packa en ryggsäck med förbundna ögon och vet exakt vad d... Läs mer
 • aug27

  Pack & Go med Air France KLM!

  Av Daniel
  Just nu kan du fynda flygbiljetter med Air France/KLM! Kampanjpriserna gäller till destinationer över så gott som hela världen, så passa på att boka din resa till festliga Rio de Janeiro, vackra Kapstaden eller kanske storslagna Tokyo! Först till kvarn... 

  Säljperiod: 27.08.2014 – 17.09.2014

  Reseperiod: 27.08.2014 – 31.03.2014 (gäller ej över j... Läs mer
 • aug25

  Flyg till världens häftigaste städer med British Airways

  Älskar du också storstäder och frestas av metropolernas enorma utbud av kultur, shopping och mat? KILROY hjälper dig gärna att boka din biljett!

  British Airways har ett av världens största linjenät och du flyger smidigt via London Heathrow eller Gatwick. British Airways samarbetar bl.a. med Qantas, Ibe... Läs mer
 • aug15

  Backpacking-testet: Är du en äkta backpacker?

  För att du snabbt skall kunna se om du är en äkta backpacker eller inte, har KILROY har med hjälp av jorden-runt-gurun Robert Karlsson (som var en riktig Hard Core-Backpacker i sina glans dagar) gjort en test med 8 frågor. Kika på frågeställningarna och tänk igenom hur du skulle agera.

  För vart och ett av svarsalternativen fi... Läs mer
 • aug14

  ”Mitt oförglömliga äventyr i Kapstaden”

  Av Jenny
  Linnea Almond berättar öppenhjärtigt om sina tre veckor som volontär i Kapstaden. Om hur hon växte som person, vad bästa upplevelsen var och vad hon tog med sig hem till Sverige igen efter att ha provat på livet i Sydafrika.

  The African way of life
  Resan började inte så värst bra då jag stod där helt ensam, på flygplatsen i Kapstaden och det fa... Läs mer
 • aug07

  Tanzania – fr. Afrikas tak till safari och tropiska stränder

  Oavsett om du drömmer om att bestiga Kilimanjaro, åka på safari i Serengeti eller koppla av under en palm på en tropisk strand - Tanzania har allt och du kommer att älska det! 


  Tanzania är världsberömt för sina nationalparker, legendariska Serengeti, Ngorongoro Crater och framför Kilimanjaro: Afrikas högsta b... Läs mer
Contact