• dec01

  Bli med & rädda världens sköldpaddor

  Varför det behövs fler volontärer Sköldpaddan lever i flera decennium innan den blir mogen att lägga ägg. En hona lägger hundratals ägg per säsong, men på grund av alla faror en liten sköldpadda möter är det endast 1 på 1000 som lever till vuxen ålder. Som volontär är det därför ofta vanligt att dels bevaka och ha översikt över äggen både från rovdjur och människor, men också se till att de nyfödda sköldpaddorna klarar sig den korta vägen till havet från alla faror och hot. Utöver detta uppskattas det att omkring 250 000 sköldpaddor dör varje år på grund av att de blir bifångst i människans fiskenät och krokar.

  Vad du kan göra som volontär Det finns flera duktiga volontärer som tar hand om och ser till så att sköldpaddorna får leva så säkert som möjligt, och du kan bli med och hjälpa till även om du inte har någon tidigare erfarenhet. Ne... Läs mer
 • nov29

  Upplev Afrikas skönhet. Vi listar 3 bra ställen att utgå ifrån.

  Afrika har en skönhet som kan få ditt hjärta att hoppa över ett slag. När du står där på savannen och betraktar antiloperna i solnedgången och känner de varma vindarna mot huden går det inte att göra annat än att förälska sig i Afrikas skönhet.

  Kontinenten är full av kontraster när det gäller allt; smaker, dofter, djurliv, sava... Läs mer
 • nov14

  Unik rabatt surfcamp - sista minuten erbjudande

  Är du på Bali, i Costa Rica eller Sri Lanka i november? Just nu får du en unik rabatt hos vår partner Lapoint - bara när du bokar med KILROY!


  Yes, du får 20% rabatt på dessa surfcamp men passa på att nappa. Det är ett unikt erbjudande som av vår erfarenhet brukar gå åt fort... Se vilka surfcamp och startdatum som gäller längre ner.

  ... Läs mer
 • nov14

  Filippinerna: Varning för mersmak!

  Cowabunga! Njut av Filippinernas kristallklara vatten, vackra natur och stämningsfulla kultur. Nu har vi erbjudanden till dig på fenomenala äventyr där du kan spara över 3000 kr. Läs vidare för inpiration och spana in våra tre förslag där flyg till, boende och rundresa i Filippinerna ingår. 


  Hur många av Filippinernas 6000 öar känner du till? Filippin... Läs mer
 • nov13

  Jordskalv i Nya Zeeland

  En kraftig jordbävning på 7,8 magnitud har skakat Nya Zeeland. Nu varnar myndigheterna om att en eventuell Tsunami kan drabba östkusten och uppmanar människor vid kusten inklusive Wellington att evakuera.
  Vi uppmanar våra svenska resenärer att noga följa information och rekommendationer från lokala myndigheter.  Svenska konsulat i Nya Zeeland
  Läs mer
 • okt31

  JUST NU: Fantastiska erbjudanden i Sydostasien

  Res med ett busspass i ett eller flera av länderna Thailand, Kambodja, Vietnam, Laos eller Burma. Slappna av och fokusera på att ta in alla härliga intryck. Spar upp till 3000 kr om du bokar innan 31 oktober 2016. 

  Vaddå resa med busspass? Du reser med andra unga och en lokal guide som tar din grupp till attraktioner både on &am... Läs mer
 • okt31

  Eat. Sleep. Train. Repeat. Bali Fitness Bootcamp

  Kombinera det avslappnade livet på resande fot med en riktig energi- och hälsoboost. Njut av livet på vårt nya Fitness Bootcamp på Bali!


  Anpassa träningen till DIN nivå Tillsammans med en personlig tränare sätter du dina mål och lägger upp en plan för din vistelse. Träna, ät gott, bada och njut av solvarma dagar tillsammans! Campet er... Läs mer
 • okt31

  Nytt yoga retreat i Sri Lanka

  Börja & avsluta din dag med yoga Lev i nuet. Uppskatta ögonblicket här och nu. Är det inte vad många av oss behöver? I den lilla fiskebyn Ahangama i södra Sri Lanka hittar du en mindre resort där dagen börjar och avslutas med yoga. Hitta dig själv, slappna av på riktigt och ha samtidigt tillgång till gästvänliga Sri Lanka!  Nere vid den vackra str... Läs mer
 • okt31

  Flyg till Filippinerna från 5024 kr. Gratis mellanlandning i Dubai

  Filippinerna är backpackerns dröm. Med sitt kristallklara vatten, färgstarka marinliv och massor av öar att upptäcka! Vandra uppför en vulkan, häng på en paradisstrand eller upplev magisk dykning. Filippinerna har allt!

  Boka ditt flyg till Manila, Cebu eller Clark i Filippinerna enbart, eller till fler platser på samma bil... Läs mer
 • okt24

  Res till Filippinerna - våra 5 bästa anledningar

  Vad vet du om Filippinerna? Kan du tänka dig en fantastisk paradislik plats där du både kan slappna av och ha roligt, där varje dag kan bjuda på nya unika upplevelser? För att inte ställa fler dumma frågor (sorry) vill vi presentera: Filippinerna!


  I Filippinerna är du omgiven av grönskande i alla nyanser av grönt,... Läs mer
Contact