• aug31

  Tävla med KILROY och Air France KLM på Instagram

  Tävla med KILROY och Air France KLM på Instagram i sommar och du kan vinna flygbiljetter med Air France KLM, som flyger till 243 destinationer världen över! Förstapris är ett presentkort på 10 000 kr och andra- samt tredjepris är presentkort á 5 000 kr vardera. Vad väntar du på? Ta fram mobilen och lägga upp dina bästa sommar- eller resebilder!


  Så här tävlar du: Följ @KILROYSweden på Instagram Lägg upp din bästa sommar- eller resebild mellan 1 juli-31 augusti* Tagga din bild i första kommentaren med #kilroybilder och @kilroysweden* Tänk på att du behöver ha en öppen Instagramprofil för att delta, så att vi kan se dina bilder!


  Air France KLM När du flyger med Air France KLM får du tillgång till två stora hemmabaser – Amsterdam Airport Schiphol och Paris Charles de Gaulle – och total... Läs mer
 • jul31

  Vinnaren heter Annica!

  Av Jenny
  Nu har vi utsett vinnaren i tävlingen "Vinn din DRÖMRESA"! Det har varit ett sant nöje att gå igenom alla 1300 kreativa resrutter ni har knopat ihop och det var svårt att välja EN vinnare. Men, nu har vi bestämt att den lyckliga vinnaren till ett presentkort, värde 30 000 kr går till ingen mindre än Annica Löfling! 

  Annicas resrutt var:
  Tanzania ---> Papua N... Läs mer
 • jul25

  Intervju med UD - Att tänka på före och under resan

  Patric Nilsson, departementssekreterare på enheten för konsulära och civilrättsliga ärenden med nödställda personer runt om i världen på UD svarar på frågor om vad man ska tänka på före och under resan.

  Vad ska man tänka på innan man åker iväg och ska vara borta en längre period utomlands? Tänk på att en vanlig ... Läs mer
 • jul16

  Upplev 48 stater på 80 dagar!

  Av Jenny
  Vill du se det riktiga USA? Tänk dig att resa igenom 48 av USAs 50 stater i en galen roadtrip med andra lika äventyrliga personer. Den här resan går helt enkelt inte att beskriva, den måste upplevas!

  Resan är den enda i sitt slag och varar i 80 dagar. Man flyger till Miami och sedan tar man sig igenom 19 nationalparker, otaliga småstäder och några av de världens... Läs mer
 • jul03

  15 % rabatt med G Adventures

  Just nu kan du få 15 % rabatt på flera utvalda rutter med G Adventures när du bokar innan 10 juli. Vi har valt ut några favoriter som du kan göra redan i sommar!

  För att få veta mer, ring gärna våra reseexperter på 0771-545 769.

   

   

 • jul01

  Volontärarbeta med lejon, leoparder och geparder

  Har du kanske alltid drömt om att få arbeta med stora kattdjur i deras naturliga miljö? Med KILROY har du nu chansen, i Sydafrika har vi två volontärprojekt där arbete med lejon, leoparder och geparder ingår. Välj mellan Bloemfontein eller Kimberley.  Wild Cat Bloemfontein

  På Wild Cat Bloemfontein j... Läs mer
 • jun26

  Turkish Airlines - vidga dina vyer

  Turkish Airlines är Turkiets nationella flygbolag och har sin bas i Istanbul. Flygbolaget har ett av Europas största linjenät och kan ta dig till mer än 250 destinationer i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Östafrika.  

  År 2013 vann Turkish Airlines utmärkelsen som bästa flygbolag i Europa vid prisutdelningen av World Airline Awards, för tredje året i rad. <... Läs mer
 • jun18

  Erbjudande: Segla i Kroatien i sommar - åk 2 betala för 1

  Skulle du vilja segla längs Kroatiens kust med en vän i sommar? Läs då vidare! Nu kan du nämligen boka en segeltur för 2 personer till priset för 1!

  Packa ryggsäcken med sommar- och badkläder och ta nästa flyg till Kroatien! Näst kommer du att njuta av varmt och klart vatten; träffa nya vänner från hela världen och segla längs Kroatiens fa... Läs mer
 • jun10

  1 000 000 billiga resor med SAS

  Så var det återigen dags för SAS tokrea på flygbiljetter! Skynda dig för att norpa de billigaste biljetterna i SAS nya kampanj – 1 000 000 billiga resor!
  Säljperiod: 6 juni 2014 – 17 juni 2014
  Resperiod: 15 augusti 2014 – 31 maj 2015
  Gäller inte reseperioden: 16 december 2014 – 6 januari 2015

  Antalet platser är begränsade. Priserna nedan ... Läs mer
 • jun09

  Indian Experience: en volontärresa genom Indien

  Indien är ett myller av människor och färger, mixat med kulturer, religioner och språk. Ett möte med Indien är ett möte fyllt av intryck – och vad är bättre än att möta dessa intryck än med en grupp av personer som är lika nyfikna på Indien som du?   

  Kom närmre lokalsamhället i Indien genom volontärarbete! KILROY erb... Läs mer
Contact