• jun30

  Telefonproblem 30 juni 2015 - löst

  Vi har hade problem med våra telefoner idag tisdag 30 juni, mellan ca kl. 9.00-11.00. Vi ber om ursäkt om du har behövt sitta i telefonkö utan att komma fram. Du är alltid välkommen att mejla oss! 
     

  Bästa hälsningar
  KILROY

 • jun24

  Pangpris på vinterresor 2015 - Res till sol & värme i vinter

  Äntligen är sommaren här, men vart tog solen vägen? Längtar du efter sol och värme och vill säkra vinterresan innan de bästa priserna tar slut är det dags att boka nu. Det är inte lätt men inte helt kört! Spana in våra förslag på sköna och PRIVÄRDA vinterresor i jul och vad du kan göra på dem nedan.

  Vinterreso... Läs mer
 • jun15

  Instagramtävling: Vinn en resa för två till Turkiet!

  Av Jenny
  Sitter du med tråkiga prov och inlämningar nu innan sommarlovet? Är vädret lite sisådär? Eller känner du dig bara redo för ett nytt häftigt äventyr? Vi har lösningen! Du har nu chans att vinna två biljetter till Turkiet med @kilroysweden på Instagram!

  Allt du behöver göra är att tagga dina sommarbilder med hash... Läs mer
 • jun11

  Flyg till Australien med Emirates från SEK 10870

  Är du redo att utforska Down Under? Vi har den ultimata flygbiljetten för dig där du får grymma extra stopp i mellanlandningarna på vägen. Boka din flygbiljett till Australien med Emirates och KILROY och få spännande stopp i Dubai och Sri Lanka på vägen.

  Försäljningsperiod: Tills vidare
  Resperiod: Tills vidare. Undantag kan ske vid högsä... Läs mer
 • jun11

  7 fototips: Så tar du de bästa bilderna!

  Är du ute efter att få de coolaste bilderna på safarit i Tanzania eller surfresan i Costa Rica? KILROY ger dig fotografens bästa tips för att få till den perfekta bilden. Vare sig du använder smartphone, systemkamera eller GoPro.

  Tips 1: Lär känna din kamera Auto-läget på kameran tar helt okej bilder, men sällan de bästa. Det första st... Läs mer
 • jun10

  Dyk på Malta

  Malta är en liten ö mitt i Medelhavet. Här kan du som gillar dyking hitta riktigt bra dykspots i ett klart och varmt vatten. Malta är känt bland dykare p.g.a. de stora möjligheterna till vrakdykning. Men här kan även du som inte har ett dykcertifikat gå en PADI kurs för att få grundcertifikatet.

  Läs mer om dykpaketen:

  Har du inte dykcertifikat? På Malta kan du även ta ditt PADI dykcertifikat. Läs mer om det nedan:

   

 • jun09

  Reseberättelse - Emmely på gruppresa i Sydostasien

  Emmely har börjat resa mer i grupp på senare år och valde till sin resa i Sydostasien att prova på äventyret Indochina Encompassed. Läs vidare om Emmelys intryck av äventyret som tog henne genom Thailand, Laos, Vietnam och Kambodja!

  Att resa är bland det häftigaste som finns. Att få möjligheten att lära känna nya k... Läs mer
 • jun01

  Din guide till Sydkorea

  Sydkorea kanske inte ligger högst upp på din bucket list, vilket är lite synd! Detta land har en intressant modern historia, historia om olika dynastier, fantastiska tempel, palats och statyer, supersmarriga maträtter och storslagen natur, öar och stränder. Du kan hinna med en hel del på ett par dagar - spana in vad kan du göra i Sydkorea nedan!

  Bra perioder att re... Läs mer
 • maj22

  Explore Life with KILROY

  Gör dina drömmar till verklighet! KILROY älskar att uppfylla drömmar, oavsett om det är att resa jorden runt, studera i New York, surfa i Australien eller att volontärarbeta i Sydafrika, så kan du få hjälp hos oss på KILROY. 

  Få dig en teaser, en trailer på vad du kan uppleva på dina äventyr. Det är DU som sedan skapar och har huvudrollen på din resa!  

  Vil... Läs mer
 • maj21

  KILROYs presentkort - bästa studentpresenten!

  Av Jenny
  Ska du eller någon du känner snart skriva sista tentan? Att ta examen och få sätta på sig studentmössan är ett av livets största ögonblick och starten på ett nytt spännande kapitel i livet!  

  Om du vill att detta nya kapitel ska innehålla resor, något extra till CV.et, mer utbildning eller stora jorden-runt äventyr, ta en tit... Läs mer
Contact