• apr10

  500 kr rabatt på långturer

  Av Jenny
  Att vi på KILROY älskar att resa är en underdrift. Tillsammans har vi som arbetar på KILROY rest jorden runt många gånger om. Men det handlar inte bara om att få en stämpel i passet. Det handlar om att uppleva destinationen, dess kultur, naturliv, möta lokalbefolkningen, lära sig om landets historia och uppleva deras matkultur... ja listan kan göras lång!

  Vi rekommenderar att du bokar en lite längre upplevelsetur på resan för att komma närmare destinationen. Just nu ger vi 500 kr rabatt till alla som bokar en tur som är 10 dagar eller längre! Rabatten gäller när du bokar över telefon, i butik eller via mejl, dock gäller den ett begränsat antal platser, så först till kvarn är det som gäller!


  10 populära turer Här har vi listat vår 10 mest populära rutter, någon som faller dig i smaken?

   

   

  Vill du veta mer?... Läs mer
 • apr07

  Utforska världen med Air France, KLM & Delta

  Air France, KLM & Delta har precis kommit med nya kampanjpriser på massor av destinationer runt om i världen.

  Säljperiod: 8 april 2015 - 22 april 2015
  Reseperiod: Fram till och med 11 december 2015

  Priser: Begränsat antal platser av kampanjpriserna som anges
  Alla priser gäller tur- & returbiljetter  ... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Idas äventyr - del 1 Maldiverna

  Som alltid innan man reser till ett nytt ställe vet man inte riktigt vad man ska förvänta sig. Maldiverna och Sri Lanka kändes för mig som en drömkombination. Maldiverna med vackra vita stränder, palmer och turkosblått vatten och Sri lanka med massa äventyr, djurliv och surf. Nästan för bra för att vara sant eller? Här kommer del 1 av min... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Idas äventyr - del 2 Sri Lanka

  Här kommer fortsättningen på min reseberättelse! I min andra, och sista del, berättar jag om vårt äventyr i Sri Lanka som bjöd på både djurliv, naturupplevelser och surf.  (Läs gärna även del 1 där jag berättade om vår resa i Maldiverna) 

  Champangefrukost, elefantridning & tempel-besök Efter en flygresa från Maldiverna var vi n... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Jens upplever det bästa av Nya Zeeland

  Efter en låååång resa landade vi äntligen i Auckland! Två timmar av pass- och säkerhetskontroller samt hundra frågor från tullen senare var vi äntligen på Nya Zeeländsk mark. Vi delade en taxi in till city där vi checkade in på Nomads. Efter en middag och ett möte med vår guide vaggade jetlagen oss till sömns.
  Läs mer
 • mar30

  Få 20 % rabatt på surfcamp i Australien

  Nu har du en utmärkt anledning att dra på surfcamp i Australien!    Du får 20 % rabatt när du boka vårt nya surfcamp i Noosa genom någon av KILROYs reseexperter senast den 30 april 2015. Resan ska vara avslutad senast 12 december 2015.


  Var i Australien ligger surfcampet? Surfcampet ligger på Sunshine Beach i trollbindande vackra Noosa, Queensland,... Läs mer
 • mar24

  Telefonproblem 24 mars 2015

  Vi har haft problem med att ta emot samtal under eftermiddagen idag 24 mars 2015, och ber om ursäkt om du suttit i telefonkö utan att komma fram.

  Du kan alltid även mejla oss! Vi förväntar oss att telefonen kommer att fungera som vanligt imorgon från kl. 09.00.
     

  Bästa hälsningar
  KILROY

 • mar06

  Emirates nya flyg till Bali från 7452 kr

  Bali är magisk på många sätt och vis. Trots att det bara är en en liten del av Indonesien vet många mest om denna ö. Emirates har nu passat på och kommer från och med juni 2015 att börja flyga till Bali. Boka dina flygbiljetter till Bali med KILROY och Emirates, och var en av de första att prova denna nya sträcka. 


  Säljperiod: Tills vidare <... Läs mer
 • mar04

  Noel tog chansen och säsongade i Kanada

  Noel valde att bo och jobba en säsong i Kanada. Vi frågade hur det han hade haft det i Whistler och svar fick vi, även om det var lite klurigt att formulera det bästa man gjort i sitt liv.

  Att åka till Whistler, hur klyschigt det än kan låta, var det bästa jag någonsin kunde gjort. Det faktum att jag nu har soffor att sova på i varje konti... Läs mer
 • mar02

  17 problem alla backpacker har

  Av Jenny
  Om du har rest jorden runt eller varit på andra längre resor så kommer du garanterat att känna igen några av dessa problem.

  1.  Att inte få sova i en ordentlig säng  Det slår det mesta, den obeskrivligt sköna känslan av att lägga huvudet på kudden och njuta av en god natts sömn i en bekväm säng. Att vakna utvilad. Men som backpacker hamnar du allt för... Läs mer
Contact