• jul20

  Och den lyckliga vinnaren som ska till Australien är...

  Okej, då är det dags! En lycklig vinnare kammade hem resa och roadtrip med en campervan i Australien i vår tävling på Instagram.

  Vad vi har tagit emot massor av fantastiska bidrag på Insta. Det var inte en självklar match för juryn att välja vinnare. Vi vill ge ett stort TACK till alla som har bidragit och är såå tacksamma för allt engagemang och alla inspirerande bilder!

  Vi är glada att presentera den som vunnit detta vårt fantastiska pris: en resa för två till Australien, flyga med Qatar Airways samt 2 veckors campervanshyra av Mighty Jackpot campervan: @aronf87, Aron F. Flosason från Island !!!

  Grattis Aron! Du och en kompis ska Down Under och våra medarbetare i KILROY Reykjaviks butik ser fram emot att hjälpa er att planera in er resa!

  Vinnarbil... Läs mer
 • jul19

  11 GRYMMA saker du inte bör missa i Australien

  Landet Australien aka Down Under är fantastiskt roligt att resa i. Det finns oerhört många coola, vackra och unika platser att se och saker att göra. På grund av det stora urvalet kan det svåraste vara att bestämma sig för VAD en ska välja. Här har du förslag på våra topp 11 favoriter i Australien, både några mer välkända platser som är vä... Läs mer
 • jul18

  Vinn en resa för två till Indien - Tävling på Instagram

  Upplev Golden Triangle i Indien med G Adventures & Turkish Airlines Vi tycker att resor och tävlingar tycker vi är en GRYM kombo! Därför har vi bestämt oss för att köra igång en tävling nu där du har chans att vinna en resa för två personer till Indien. Om du är vår lyckliga vinnare så kan du se fram emot e... Läs mer
 • jul16

  Reseinformation i Turkiet

  I och med oroligheterna i Turkiet så har UD gått ut med en avrådan från icke nödvändiga resor till Istanbul och Ankara (undantaget transit genom flygplatserna).

  För dig som har bokat en biljett till Turkiet
  Vi kommer snarast att kontakta dig för ombokning eller eventuell avbokning.

  Kontakt till UD
  Befinner du dig på plats. Kontakta anhöriga så att de ve... Läs mer
 • jul15

  Attentat i Nice

  En lastbil körde in i folkmassan på strandpromenaden i Nice under nationaldagsfirandet i Frankrike under kvällen den 14 juli. Minst 84 personer är döda.

  Befinner du dig på plats, kontakta anhöriga så att de vet att du är välbehållen. UD har ännu inga uppgifter om drabbade svenskar, men har öppnat ett krisnummer dit anhöriga i Sverige kan höra av sig.

  Telefon: 08-405 92 00<... Läs mer
 • jul14

  Volontärarbeta med vithajar

  Vithajen är ett fantastiskt djur. Du kan volontärarbeta med vithajar i ett av våra populära volontärprojekt utanför Kapstaden i Sydafrika. Detta är ett unikt projekt där du kan komma närmre detta fascinerande djur i dess naturliga och vackra miljö. 

  Volontärprojektet & din insats Som volontär hjälper du till med administrationen och forskningen kr... Läs mer
 • jul06

  Varför reseexperten är din bästa vän

  Oavsett om du planerar att vara borta i flera månder i sträck, upptäcka flera länder och kulturer, stanna på samma ort under hela resan eller har ett färdigt paket med flyg och aktiviteter, är en reseexpert alltid bra att kunna luta sig tillbaka mot.  Därför är det smart att be en reseexpert om hjälp Många svenskar är inte mycket för... Läs mer
 • jul06

  Anettes fantastiska roadtrip USA

  En helt fantastisk roadtrip i västra USA! Reseexperten Anette delar med sig av sin otroligt häftiga upplevelse och tipsar om vad du ABSOLUT inte bör åka iväg utan på din nästa roadtrip.

  Roadtrip i USA steg 1 - hämta ut bilen Vi landade i Phoenix där vi hämtade hyrbilar från Alamo och Hertz och körde sedan genom Arizonas kaktusfyllda landskap till Las Vegas. Lä... Läs mer
 • jul05

  5 unika volontärarbeten för dig!

  Volontärarbete handlar om att göra skillnad tillsammans med det lokala samhället. De listade volontärprojekten nedan är uppstartade och drivs av lokala organisationer som är insatta och förstår vilka behov som finns på plats, så att ditt volontärarbete gör skillnad på bästa sätt. Vi kan rekommendera dig att volontärarbeta om du...

  ...vill få ett lo... Läs mer
 • jun30

  Fitness- & träningsresa Kapstaden

  Håll dig i form på din resa i Sydafrika. Svettas samtidigt som du njuter av livet en vecka på vårt nya Fitness camp i Kapstaden! Börja dagarna med träning och fortsätt sedan med roliga aktiviteter i denna otroligt häftiga stad.

  Fitness camp i Kapstaden Fitness campet ligger fem minuters promenad från stranden och du har flera restauranger, bar... Läs mer
Contact