• sep15

  5 grymma aktiviteter i Thailand du inte vill missa!

  Att Thailand är ett paradis på jorden råder det ingen tvekan om! Detta fantastiska land har verkligen allt; gästvänlighet, vacker natur, spännande djurliv, några av de finaste stränderna i världen, häftiga öar, god mat och dessutom är det såååå prisvärt. Ärligt, finns det något att ogilla?!

  Thailand har länge varit något av en turistmagnet, speciellt under högsäsongen mellan december och april då nordbor byter den kalla vintern mot sand mellan tårna och värmande sol. Vi förstår varför! ”The land of smiles” ger dig ett varmt välkomnande och i jämförelse med många andra länder en mycket prisvärd vistelse. Varför inte krydda ditt besök i landet med härliga äventyr och aktiviteter? Spana in våra tips nedan!

  KILROY presenterar 5 grymma aktiviteter i Thailand:


  1. Dykning i Thailand
  ... Läs mer
 • sep15

  5 volontärprojekt i Thailand du inte vill missa!

  Gör skillnad genom att arbeta som volontär på något av våra projekt i Thailand. Det här är din möjlighet att lära känna den thailändska kulturen på riktigt. Varför inte börja din vistelse med volontärarbete för att sedan uppleva mer av detta fantastiska land och med de spännande aktiviteter som finns här.

  I Thailand k... Läs mer
 • sep15

  Flyg till Thailand för ungdomar & studenter - från 5457 kr

  Just nu är har vi erbjudande på flyg till Thailand online med Qatar Airways. Priserna gäller dig som har ett ISIC-kort, om du inte redan har ett skaffar du det lätt som en plätt!

  Destinationer: Bangkok, Phuket, Krabi (returbiljetter)
  Via: Doha, Qatar
  Airline: Qatar Airways
  Gäller: Dig som har ett ISIC-kort (stude... Läs mer
 • sep13

  Maldiverna i jul & nyår

  Än är det inte kört om du längtar efter tropisk sol och värme i jul och nyår. Vi har hittat flyg och spännande äventyr till paradiset för dig - Vad väntar du på?


  Vad ser du framför dig om vi säger Maldiverna? Det turkosa vattnet, kritvita och paradisliknande stränderna? För många är det idyllen av ett tropiskt paradis. Visst stämmer detta. Maldiv... Läs mer
 • sep12

  Reseberättelse - Adams resa till Burma

  Tom & Jerry-maraton och kristallkrona i bussen; både vänlig och nyfiken lokalbefolkning... Adam har svårt att sätta fingret på vad som gör att Burma sticker ut från sina grannländer. Läs mer om hans tankar i intervjun nedan. 

  1. Adam, du har nyligen varit iväg på en ny plats, berätta mer! Jag har varit i  Burma (även kallat Myanmar). Jag flög in till den i... Läs mer
 • sep06

  And the winner is...

  Vem var det egentligen som vann pokémontävlingen & kammade hem två flygbiljetter till Tokyo? 
  Stort grattis till vår vinnare Sam Van Bellingen som fångade en Dragonite i Stockholmsbutiken. Sam var inte den enda som lyckades fånga en Dragonite och kammade hem vinsten på grund av den höga CP-poängen på 2790! Med två flygbiljetter till Tokyo och en rabattkod till sin nästa resa ... Läs mer
 • aug29

  Grymma flygpriser över hela världen just nu!

  Just nu har vi grymma flygpriser tillsammans med KLM och AIR FRANCE till flera fantastiska destinationer. Vad sägs om att resa till platser som San José, Bali, Kilimanjaro, Kapstaden och Rio de Janeiro?!

  Skynda fynda - antalet flygbiljetter till grymma priser är begränsat!

  Försäljningsperiod: NU - 29 augusti 2016
  Resperiod: Beror på... Läs mer
 • aug22

  Flyg med Emirates till vårt nya Fitness Camp i Kapstaden

  Flyg med Emirates till Kapstaden och kom i ditt livs form på vårt nya Fitness Camp! Under en vecka får du prova på massor av träningsformer som Cross Fit, surfing och Yoga för att nämna några. Personlig träning, kostrådgivning och matlagningskurser står också på schemat, allt i fantastiska omgivningar. Häng med du också... Läs mer
 • aug22

  CALIFORNIA VIBES - Se klippet från Andreas Wijks Road Trip i USA

  Stilsäkra Andreas Wijk tog tag i drömmen om en road trip i USA och gav sig ut på vägarna i en Campervan med vännerna! Nu kan du ta del av deras äventyr med dessa inspirerande bilder och videon som får oss att vilja roadtrippa genom hela livet!


  "USAs västkust har allt! Allt från stora stränder
  till mäktiga stor... Läs mer
 • aug15

  Go east, go west - Alla vägar leder till Fiji

  Fiji är ett paradis som passar perfekt för tropiska upplevelser som att bada, snorkla och dyka, eller bara njuta av de galet vackra stränderna med ljud av havet och brisen i bakgrunden. Fiji är det perfekta stoppet om du är på väg över Stilla havet eller ska göra en roadtrip i en campervan i Nya Zeeland!

    

   

  Flyg... Läs mer
Contact