• okt22

  Volontärarbeta med djur i Thailand

  Av Jenny
  Att volontärarbeta med djur i Thailand är en fantastisk upplevelse. Använd din resa även till att hjälpa och volontärarbeta en, två, tre veckor eller hur länge du vill. Du kommer få möta människor och djur som ger dig minnen för livet!

  Vi har två olika djurprojekt i Thailand som båda startar och slutar i Bangkok. Så passa på medan du njuter av Asiens pärla Thailand och gör en god gärning samtidigt.

   
  The Wildlife centre
  Centret är hem åt flertalet djurarter (allt från olika sorters apor till kattdjur) som har kommit till centret av olika anledningar och målet är att djuren ska kunna återintroduceras i det vilda så snart det bara är möjligt. Som volontär kommer du att mata djuren, städa deras inhägnader och även arbeta med allmänt underhåll av centret.

  På centret finns två koordinatorer som tar hand om volontärerna... Läs mer
 • okt22

  Reseberättelse: Amandas volontärarbete på Bali

  Mina busungar på Bali! Jag har länge haft tankar på vilja göra något bra för andra människor i världen, som inte har det lika bra ställt som oss här i Sverige. Under hösten 2013 började jag titta runt på olika volontärprojekt och hittade Bali - Kindergarten på Kilroys hemsida som jag fastnade för. Jag tog kontakt med en reseexper... Läs mer
 • okt21

  Backpackerns ABC

  Av Jenny
  Vad du bör ha koll på inför resan, orden du måste känna till och sakerna du bör packa ned i ryggsäcken. Detta är KILROYs must-know ABC för denna sanna backpackern!
  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

  A Adrenalin – Testa bungyjump, fallskärmshopp eller riverrafting, pulsen kommer garanterat höjas och ge dig adrenalinkickar för livet!

  Airbnb - Hyr... Läs mer
 • okt20

  1 000 000 billiga resor med SAS

  SAS har tokrea på 1 000 000 flygbiljetter till USA, Asien och Europa! Passa på och boka din resa till New York, Miami, Beijing eller Tokyo redan idag.
  Säljperiod: 20 oktober 2014 - 28 oktober 2014
  Resperiod: 10 november 2014 – 30 september 2015 
  Gäller inte reseperioden: 16 december 2014 – 6 januari 2015
  samt 26 mars 2015 - 12 april 2015
  Läs mer
 • okt20

  British Airways ungdoms- och studentbiljetter

  Av Jenny
  British Airways är det nationella flygbolaget för Storbritannien och ett av de mest betrodda och välkända flygbolagen i Europa. Det är ett globalt flygbolag som har nära samarbeten med andra flygbolag som Iberia och American Airlines vilket ger dig tillgång till mer än 400 destinationer över hela världen, med bekväma anslutningar och centralt belägna flygplatser... Läs mer
 • okt08

  Flyg med airberlin

  Av Jenny
  airberlin är ett av de ledande flygbolagen i Europa med över 33 miljoner passagerare och är bland de största flygbolagen i Tyskland.

  airberlin erbjuder ett omfattande linjenät, inte bara i Europa och USA, utan även runt om i världen tack vare samarbetet med Etihad Airways.

  Tillsammans med KILROY har de nu infört ungdoms-och studentbiljetter till de flesta destinationer ... Läs mer
 • okt07

  Volontärarbeta med barn i Argentina

  Av Jenny
  Att arbeta som volontär är en fantastiskt givande upplevelse. Vi har två volontärprojekt i Buenos Aires, Argentina där du får jobba med barn på två olika förskolor. Dessa projekt startade 2008 och är fortfarande i utvecklingsfasen där främsta målet är att förbättra kvalitén på utbildningen, utöka undervisningsmaterialet samt erbjuda fler aktiviteter fö... Läs mer
 • sep25

  5 spännande platser med spår från dinosaurier

  Har du någonsin varit ett fan av Jurrassic Park, dinosaurier eller fossiler? Nedan kan du läsa om fem kända fossila platser i världen. Vissa är lätta att nå, medan andra platser kräver mer ansträngning att ta sig till.

  Eftersom fossiler är begravda djupt under marken vi går på kan det vara svårt att hitta dem. Paleontologer gräver efter din... Läs mer
 • sep24

  Våra favorit-reseböcker

  Vem älskar inte att ha med sig bra böcker på sina äventyr, eller för att inspireras inför nästa resa? Bra böcker ger oss en chans att fly vardagen samtidigt som vi lär oss om nya kulturer och världen runt om oss. Här kommer en lista på våra favoritböcker, skrivna av inspirerande personer. Så börja läs och fly in i böckernas magiska värld. Eller varför inte planera din egen r... Läs mer
 • sep23

  En smak av KILROY

  Vi har äntligen vår egen drink som symboliserar allt vi står för. Drinken heter "The Kilroy" och är en fräsch drink du kan njuta av medan du planerar din nästa resa eller ser tillbaka på tidigare ävenyr.


  Om du vill smaka och göra drinken själv, har du receptet här:

  "The Kilroy"  40 ml London Dry Gin 10 ml Grön Chartreuse 25 ml Limejuice (färsk) 15 ml vit sock... Läs mer
Contact