• jan23

  Reseberättelse - Annas stora äventyr

  Anna tog det stora steget, trotsade sin rädsla och åkte på en äventyrsresa helt själv. Under två månader reste Anna i Centralamerika och Asien, bokade in två turer där hon träffade folk och upplevde massor av häftiga saker!

  Det känns verkligen som om jag har varit med om allt mellan himmel och jord. Jag har upplevt allt från Ziplining i Monteverde, Costa Rica till tre timmars vandring i Malaysias regnskog i för att få se en blomma/parasit. Jag har hoppat i vattenfall från 3-10 meters höjd, vilket var helt fantastiskt, och sett mayaruinerna som har en intressant kultur och historia.  Det har även funnits tid för fest, shopping och att ligga och sola på stranden!

  Annas favoriter  Coolaste platsen i östra Asien var Bandung, där vi fick se den flytande byn ”Floating Village” och komma in i lokalbefolknings hem och se allt som... Läs mer
 • jan15

  Reseberättelse - skeppsbrutna på en öde ö

  Skeppbrutna på en öde ö! Emil Carlberg och Henrik Melin spenderade tre långa veckor på en ö utanför Dominikanska Republikens västkust - en extrem & galen (men fantastisk) överlevnadsresa,  beskriver de själva resan som.Allt de levde på var naturens egna resurser, för att få känsla av hur det är att vara skeppsbruten.

  KILROY pra... Läs mer
 • jan14

  British Airways - billiga flygbiljetter till USA & Mexiko

  Drömmer du om att resa i Nordamerika? Med KILROY och British Airways kan äventyret bli verklighet. British Airways är kända för sina unika resrutter som täcker de flesta destinationerna runt om i världen och nu kan du få rabatt på dina flygbiljetter till USA, Mexiko och Kanada!

  Här nedan kan du läsa om n... Läs mer
 • jan13

  Reseberättelse: Jens utforskar Fiji

  Ankomst: Nadi  Vi anlände till Nadi efter en tre timmars flygning från Nya Zeeland. Väl på plats var det väldigt enkelt att hitta till Awesome Fijis kontor på flygplatsen. De tog hand om allt pappersarbete och efter ca 30 min kom en taxi och hämtade oss och körde oss till vårt boende för kvällen Smugglers Cove.

  Det är ett mindre hotell som lig... Läs mer
 • jan12

  Pack & Go med Air France KLM!

  Just nu kan du fynda flygbiljetter med Air France/KLM! Kampanjpriserna gäller till destinationer över så gott som hela världen, så passa på att boka din resa till festliga Rio de Janeiro, vackra Kapstaden eller kanske storslagna Tokyo! Först till kvarn... 

  Säljperiod: 9 jan 2015 – 19 feb 2015

  Reseperiod: 15 jan 2015 - 15 juni 2015 (gäller ej på... Läs mer
 • jan08

  Vinnaren heter Jasmine!

  Av Jenny
  Nu har vi utsett vinnaren i tävlingen "Vinn din DRÖMRESA"! Det har varit ett sant nöje att gå igenom alla 1600 kreativa resrutter ni har knopat ihop och det var svårt att välja EN vinnare. Men, nu har vi bestämt att vinnaren till flygbiljetter med Qatar Airways på 25 000 kr går till Jasmine Persson!

  Jasmines resrutt var:
  Sri Lanka ---> Franska Polynesien --... Läs mer
 • dec17

  Jorden Runt med andra unga – våren 2015

  Drömmer du om att resa jorden runt men saknar någon att resa med? Eller är ni ett par stycken som helt enkelt hellre vill resa ihop med andra? Då har vi planlagt den perfekta resan för er!

  Vi har bokat in unika upplevelser till dig längs resans väg som inkluderar storstadsliv, kultur, natur, roadtrips, hav, bad, surf, vandring och mycket annat häftigt. Allt de... Läs mer
 • dec16

  12 stereotyper du möter när du backpackar

  Vi har alla träffat dem. Oavsett om det är på vandrarhemmet, på surfkursen, på flygplanet, på stranden eller mitt i regnskogen… de är överallt! Människor är olika men när du reser runt i världen finns det några backpackerstereotyper som man alltid träffar på. Här är några av dem:

  1. Gitarrsnubben

  Gitarren i sig är inget ... Läs mer
 • dec09

  Turkish Airlines - vidga dina vyer!

  Turkish Airlines är Turkiets nationella flygbolag med bas i Istanbul. Flygbolaget har en av de största linjenäten till mer än 250 destinationer i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Östafrika.

  Just nu har Turkish Airlines billiga flygbiljetter till utvalda destinationer i bl.a. Afrika och Asien!

  Säljperiod: 1 - 20 december 2014
  Utreseperiod: 1 dec... Läs mer
 • nov25

  Vinn din Drömresa med KILROY

  Sedan 1991 hjälper KILROY backpackers, ungdomar, studenter och äventyrslystna att utforska världen och skräddarsy sina drömresor. Världen är till för att upptäckas, Explore Life!

  Vinn din Drömresa med KILROY Nu har du chansen att vinna din Drömresa! Välj tre av dina favoritdestinationer dit du vill åka i världen, bjud in dina vänner och dela din drömresa p... Läs mer
Contact