• apr17

  Topp 5 roadtrips i USA

  En roadtrip är det optimala sättet att resa på om man vill ha absolut frihet att resa vart man vill, när man vill! Vi har tagit fram våra fem favoriter i USA – fem roadtrips du inte får missa!

  Hyr en bil, husbil eller en campervan och res runt i USA. Det mäktiga landet i väst bjuder på relativt stora avstånd och lämpar sig utmärkt för att resa runt med bil. Med en campervan/husbil kan du klara dig på en relativt låg budget genom att ha transport, boende och möjlighet till att laga mat i bilen. Hyrbil är bättre för dig som hellre vill ta in på hotell under natten. Kolla in vår topp 5 och bli inspirerad! Vill du veta mer? Kolla in våra bästa tips inför din roadtrip, eller kontakta någon av våra reserådgivare.

   

  1. Pacific Coast Highway  Los Angeles till San Francisco

  Det blir inte bättre än så... Läs mer
 • apr17

  Reseberättelse – Jens i Istanbul

  Jens är en av KILROYs reseexperter vars största passion i livet alltid har varit att resa. Jens har hunnit med att besöka stora delar av världen från Afrikas savanner till Thailands stränder. Här kan du läsa om Jens resa i Istanbul, Turkiet! Du kan även läsa om Jens tidigare stopp på denna resa i Osaka och Koyasan, Kyoto och Tokyo.

  Istanbul När vi... Läs mer
 • apr15

  Reseberättelse - Emmely i Australien

  Jag åkte till Australien med inställningen att jag nog skulle tycka om landet, men att jag kanske inte skulle vilja åka tillbaka. Det visade sig att jag hade fel, jag vill väldigt gärna åka tillbaka och se ännu mer.  

  Spindlar & ormar i öknen Jag kastades snart in i det jag mest av allt hade fasat, en öken full med ormar och spindlar. Eft... Läs mer
 • apr10

  Australien och Queensland – Upp till 25 % rabatt på paketresor!

  Just nu har vi upp till 25 % rabatt på ett flertal paketresor i Australien och Queensland. Boka senast 30 april 2014 och få upp till 4 000 kr rabatt på utvalda äventyrspaket!


  Allt detta från 8 279 kr. Det är 2 220 kr billigare än vårt ordinarie pris. Priset är endast ett exempel och kan ändras beroende på plat... Läs mer
 • apr09

  Amazing Thailand – same same or different?

  Thailand har de senaste årtiondena vuxit fram som svenskarna andra hem. Detta är naturligtvis ingen slump – här finns sol, värme, vackra stränder, bra shopping, fantastisk mat, och allt till en bra prislapp!

  Oavsett om du varit i Thailand en miljard gånger eller aldrig satt din fot i det leende landet, finns det alltid något nytt... Läs mer
 • mar26

  Upplev Nordamerika i sommar & höst

  Åk på äventyrsresa i USA och/eller Kanada till sommaren och hösten! Här finns allt du kan önska i form av vackra nationalparker, vilda kustlandskap, adrenalinkickar och äventyr i storstäderna.


  Äventyrsresa i liten internationell grupp Att åka på äventyrsresa tillsammans med andra likasinnade är ett perfekt sätt att resa om en vill se och u... Läs mer
 • mar26

  1 000 000 billiga resor med SAS

  Rea rea rea! Nu är det återigen dags för SAS berömda kampanj "1 000 000 billiga resor". Skynda dig för att få de billigaste biljetterna! 
  Säljperiod: 26/3 2014 – 8/4 2014
  Resperiod inom EU: 15/4 2014 – 28/2 2015
  Resperiod USA: 13/5 2014 – 16/6 2014 och 14/9 2014 – 11/12 2014
  Resperiod Asien: 13/5 2014 – 26/7 2014 och 14/9 2014 – 11/12 2014... Läs mer
 • mar24

  Populära äventyrsresor

  När det finns så många platser att resa till i världen kan det vara svårt att välja var en ska börja. Ett utmärkt sätt att uppleva ett land eller kontinent på är att hänga med på någon av G Adventures äventyrsresor!

  Med G Adventures reser du i liten grupp och engelsktalande guider, som antingen kommer från, eller under flera år har rest eller bott i området. På det h... Läs mer
 • mar24

  Jobba som volontär i underbara Ghana!

  Nu kan KILROY äntligen erbjuda dig att jobba med barn i Ghana. Att resa som volontär är ett fantastiskt tillfälle att lära känna en annan kultur samtidigt som du bidrar med dina egna erfarenheter. 

  Ghana ligger i västra Afrika och det officiella språket är engelska, men barnens modersmål i den här delen av Ghana är ewe, ett av många ghanan... Läs mer
 • mar20

  Reseberättelse - Jens i Japan del III: Tokyo

  Jens är en av KILROYs reseexperter vars största passion i livet alltid har varit att resa. Jens har hunnit med att besöka stora delar av världen från Afrikas savanner till Thailands stränder. Här kan du läsa om Jens resa i Japan! Du kan även läsa om Jens tidigare stopp på denna resa i Osaka och Koyasan och Kyoto.

  Snabbtåg till Tokyo ... Läs mer
Contact