• maj22

  Explore Life with KILROY

  Gör dina drömmar till verklighet! KILROY älskar att uppfylla drömmar, oavsett om det är att resa jorden runt, studera i New York, surfa i Australien eller att volontärarbeta i Sydafrika, så kan du få hjälp hos oss på KILROY. 

  Få dig en teaser, en trailer på vad du kan uppleva på dina äventyr. Det är DU som sedan skapar och har huvudrollen på din resa!  

  Vill du skapa din egna trailer? Vill du skapa din egna Exlore Life-film? Om du hashtaggar din film med #kilroyexplorelife i Instragram och söker fram din film på explorelife.eu så kan du sätta ihop din film. Testa att vara regissör för en dag!

 • maj21

  KILROYs presentkort - bästa studentpresenten!

  Av Jenny
  Ska du eller någon du känner snart skriva sista tentan? Att ta examen och få sätta på sig studentmössan är ett av livets största ögonblick och starten på ett nytt spännande kapitel i livet!  

  Om du vill att detta nya kapitel ska innehålla resor, något extra till CV.et, mer utbildning eller stora jorden-runt äventyr, ta en tit... Läs mer
 • apr28

  10 unika destinationer du inte får missa

  Vill du resa dit ingen annan du känner varit? Längtar du efter nya upplevelser och utmaningar på andra sidan jordklotet? Våga ta steget och besök några av världens finaste guldkorn. KILROY listar 10 otroliga destinationer som du inte får missa!

  1. Alaska, USA

  För dig som sett filmen Into the Wild kanske en resa till Alask... Läs mer
 • apr28

  9 tips på hur du sparar ihop till drömresan

  Känns det helt omöjligt att kunna spara ihop till drömresan? Fear no more. Vi på KILROY ger dig 9 goda råd på hur du kan spara ihop pengar. När det handlar om att spara pengar är det viktigt att ha tålamod. Hade det funnits något superenkelt sätt att spara ihop pengar på hade vi ju alla gjort det! Men väntetiden och tålamodet är helt k... Läs mer
 • apr21

  8 favoriter i Fiji

  Blunda. Och tänk på Fiji. Vilka bilder dyker upp i ditt huvud? Kritvita sandstränder, palmträd, kristallklart vatten, tropiska vattenfall, paraplydrinkar? Visst hittar du detta på Fiji!

  Fiji är ett tropiskt paradis som erbjuder allt det där klassiska du kanske är ute efter på en solsemester. Men Fiji har så mycket mer att erbjuda än att lapa sol på stranden med över 300 öar! ... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Idas äventyr - del 1 Maldiverna

  Som alltid innan man reser till ett nytt ställe vet man inte riktigt vad man ska förvänta sig. Maldiverna och Sri Lanka kändes för mig som en drömkombination. Maldiverna med vackra vita stränder, palmer och turkosblått vatten och Sri lanka med massa äventyr, djurliv och surf. Nästan för bra för att vara sant eller? Här kommer del 1 av min... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Idas äventyr - del 2 Sri Lanka

  Här kommer fortsättningen på min reseberättelse! I min andra, och sista del, berättar jag om vårt äventyr i Sri Lanka som bjöd på både djurliv, naturupplevelser och surf.  (Läs gärna även del 1 där jag berättade om vår resa i Maldiverna) 

  Champangefrukost, elefantridning & tempel-besök Efter en flygresa från Maldiverna var vi n... Läs mer
 • mar31

  Reseberättelse - Jens upplever det bästa av Nya Zeeland

  Efter en låååång resa landade vi äntligen i Auckland! Två timmar av pass- och säkerhetskontroller samt hundra frågor från tullen senare var vi äntligen på Nya Zeeländsk mark. Vi delade en taxi in till city där vi checkade in på Nomads. Efter en middag och ett möte med vår guide vaggade jetlagen oss till sömns.
  Läs mer
 • mar30

  Få 20 % rabatt på surfcamp i Australien

  Nu har du en utmärkt anledning att dra på surfcamp i Australien!    Du får 20 % rabatt när du boka vårt nya surfcamp i Noosa genom någon av KILROYs reseexperter senast den 30 april 2015. Resan ska vara avslutad senast 12 december 2015.


  Var i Australien ligger surfcampet? Surfcampet ligger på Sunshine Beach i trollbindande vackra Noosa, Queensland,... Läs mer
 • mar24

  Telefonproblem 24 mars 2015

  Vi har haft problem med att ta emot samtal under eftermiddagen idag 24 mars 2015, och ber om ursäkt om du suttit i telefonkö utan att komma fram.

  Du kan alltid även mejla oss! Vi förväntar oss att telefonen kommer att fungera som vanligt imorgon från kl. 09.00.
     

  Bästa hälsningar
  KILROY

Contact