• jun28

  Must do's på Australiens östkust

  I och med att Australien är större än hela Europa är det smart att fundera lite på vad du vill prioritera på plats för att undvika att missa dina höjdpunkter. Detta är ett reseförslag som vi brukar föreslå för våra resenärer som blivit väldigt nöjda med sina upplevelser.  

  Mest eftertraktade upplevelserna längs kusten
  Det som är så fördelaktigt med dessa upplevelser är att du kan boka dem på öppna datum vilket innebär att du har garanterad plats på aktiviteterna och ultimat frihet och flexibilitet för när du väljer att göra dem.

   

  Med dessa aktiviteter får du Stor frihet att ta resan som den kommer Garanterad plats på aktiviteterna. Australien är populärt och att vänta till att boka på plats under högsäsong kan vara en mindre bra idé  Allt betalt och klart och du slipper tänka på utgifter på pl... Läs mer
 • jun05

  Hur du kan resa och lära dig spanska flytande samtidigt!

  Har du länge gått och funderat på att resa till Centralamerika men känt att språkbarriären hindrar dig? Tänk gärna om! Det är en av alla fantastiska anledningar att resa just dit!

  Det finns en mängd olika och bra alternativ om du vill lära dig spanska. Du kan antingen stanna på ett och samma ställe elle... Läs mer
 • jun02

  5 volontärprojekt du inte vill missa!

  Lär känna destinationen på din resa på ett mer intressant och djupare plan, istället för att bara resa till höjdpunkterna. Ett sätt att komma närmre en destination är genom att volontärarbeta.

  Vi kan ge dig förslag på fina volontärprojekt av olika slag och vill särskilt lyfta 5 volontärprojekt i Centralamerika och Mexiko, där du lär känna ... Läs mer
 • jun01

  Quiz: Vad vet du om Centralamerika?

  Du kanske har rest runt i Centralamerika, eller är du kanske väldigt påläst eller intresserad av kontinenten. Oavsett, vi har satt ihop ett kul quiz där du kan testa vad du vet om Centralamerika.


  Är dina kunskaper om Centralamerika relativt begränsade? Inga problem, gör vårt quiz så kommer du at lära dig nya coola saker om denna intressant... Läs mer
 • jun01

  Är Centralamerika med på din bucketlist?

  Trekking bland bergen, snorkla Karibiska havets i kristallklara vatten, ta det lugnt på stranden… Om du är reseberoende som bara längtar efter nästa storslagna upplevelse lägger vi en röst på Centralamerika! Med resrutten vi föreslår nedan, kommer det bli episkt!

  Flygrutt:

  Stockholm – Mexico City – San José // Panama City – Stockhol... Läs mer
 • jun01

  Backpacking i Centralamerika

  I Centralamerika finner du läckra stränder, magiska regnskogar, uråldriga mayaruiner, ett rikt djurliv och härliga kulturer. Det finns massa fantastiska saker att uppleva i Centralamerika och ett utmärkt sätt är att backpacka i flera av länderna.


  För att uppleva maximalt av Centralamerika rekommenderar vi starkt att du reser overland istället för att fl... Läs mer
 • maj05

  Adams påskresa till Jordanien

  På väg hem efter en underbar semester i Filippinerna i december blickar jag ut genom flygplansfönstret. Nedanför mig sveper bergstopparna förbi och tankarna vandrar iväg till nästa resas destination. Jag gillar att variera mina resor mellan avslappning och aktiviteter och väljer alltid storslagna naturupplevelser framför storstäder.

  Väl hemma fastnar jag ... Läs mer
 • maj02

  11 grymma saker du inte får missa i Australien

  Det gigantiska landet Australien är fantastiskt att resa runt i. Det finns oerhört många coola, vackra och unika platser att se och massor av spännande saker att göra. Vi listar här våra topp 11 favoriter i Australien; både mer välkända platser och pärlor "off the beaten track". Har du funderingar redan nu kan du alltid höra av dig till vå... Läs mer
 • maj01

  Vi drar till Filippinerna!

  Såvida du inte planerar att spendera din semester hemma gissar vi på att du behöver transport för att ta dig till din destination?

  Då kör vi! Den här gången har vi valt att sikta strålkastarna på Filippinerna. Inte för att det är särskilt mycket mer att tillägga än att: Sin blotta existens sätter den automatiskt på reseälskandes bucket-list. Låt oss berätta... Läs mer
 • maj01

  Filippinerna – ett äventyr, fem höjdpunkter

  Det här äventyret vill du inte missa, skräddarsytt för resenärer som älskar att vara nära, i och ovan havet! Filippinerna är definitivt ett ljuvligt paradis och med detta äventyr du får njuta av landet på bästa sätt! 


  Längd: 10 dagar
  Startar & slutar i: Cebu City

  Filippinerna är DRÖMMEN för backpackern. Med s... Läs mer
Contact