• apr26

  Nyhet: Träniningsresor i Thailand

  Är du sugen på en semester med lite puls? Vill du utmana dig själv och bli starkare och sundare samtidigt som du får uppleva ett exotiskt resmål? Search no more! På Fitness Boot Camp i Thailand, cirka 30 minuter från soliga Phuket kan du uppleva en fantastisk träningsresa tillsammans med andra likasinnade från hela världen. 1, 2, 3 GO!


  Vart i Thailand ligger Fitness Bootcamp? Cirka 35 minuter med bil från Phukets galna turiststråk och hektiska Bangla Road i Phuket, hittar du Hot Yoga, Muay Thai skolor, mysiga kaféer med hälsosam mat och läckra smoothies på menyn. Till och med barerna i området serverar proteinshakes. Fitness Boot Camp i Thailand är med andra ord ett paradis för dig som älskar att träna och det ligger bara 10 minuter från stranden - frågor på det? Med andra ord ett paradis för människor som älskar att träna , och det li... Läs mer
 • apr18

  Direktflyg till USA med SAS

  Av Thea
  Låt inget stoppa ditt sköna flow! Spara tid till din resa & skippa mellanlandningarna & flyg direkt till USA. En resa ser du ofta fram emot länge, dagarna fram till avresan går långsamt och sedan är det äntligen dags. Då går dagarna snabbare och resan tar snabbt slut. Men dig lurar man inte!

  Med SAS kan du flyga med flow från Stockholm till Los Angeles, New York och Chicago... Läs mer
 • apr16

  Jordskalv i Japan

  Ännu en jordbävning skakade regionen runt Kumamoto på sydön Kyushu och därefter följde flera starka efterskalv. Kumamoto ligger ca 1200km söder om Tokyo. Byggnader och infrastruktur har skadats och svenska medborgare i området uppmanas att noga följa information och rekommendationer från lokala myndigheter.

  Svenska ambassaden i Tokyo:
  1 Chome-10-3 Roppongi, Minato, Tokyo 10... Läs mer
 • apr07

  Bli först med appen som förverkligar drömmar!

  Vad andra tycker spelar ingen roll. Drömmar gör det. Vad är din dröm?
  Dansa under den magiska stjärnhimlen i den Afrikanska öknen, upplev häpnadsväckande Nepal och bestig världens högsta berg. Upplev USAs alla stater och kulturer under en långresa, förändra världen på ett volontärprojekt. Grilla i lägerelden på den australienska stranden med dina studiekompisar. Surfa... Läs mer
 • apr06

  Prisvärda upplevelser till din resa - 7 favoriter

  Det känns alltid bra att få ut det mesta av pengarna och vem vill inte uppleva fantastiska saker på sin resa? Vi har slagit ihop dessa två faktorer och vill tipsa dig om prisvärda upplevelser som du kan boka till din resa!

  ASIEN
   
  På rundresan Indochina Discovery kommer du att uppleva massvis i Thailand, Kam... Läs mer
 • apr02

  7 kännetecken för svenska ungdomar utomlands.

  Av Thea
  Att backpacka är ett fantastiskt sätt att uppleva världen på! Vi underhåller oss med kännetecken på stereotypiska backpackers - men hur ser egentligen resten av världen på svenskarna när vi är ute och backpackar? Här är våra teorier:

  1. Vi blir lika glada varje gång någon känner till en svensk kändis Bara för att Sverige är litet o... Läs mer
 • apr01

  Nyhet: Ståplatser på flyget

  KILROY ger nu dig som är ungdom mellan 18-26 år eller student upp till 33 år en unik möjlighet - Ståplatser på flyget! Det har aldrig varit billigare att flyga och med ståplatserna kan du flyga till New York, Sydney och Bangkok till halva priset. Begränsat antal platser - först till kvarn!


  Hur bokar jag?
  Då detta är en ny och unik produkt för K... Läs mer
 • mar24

  Sommarresor 2016 - Hit reser vi i sommar!

  Norra delen av jordklotet är absolut det bästa på sommaren. Här skiner solen som mest och värmen sträcker ut sig, precis som vi vill ha det efter en lång och kall vinter.

  Sommarresor 2016 - vilken väljer du? Det är dags att komma på och bestämma dig för vilka härliga upplvelser du vill ha i sommar. Hur länge känns det inte som om at... Läs mer
 • mar22

  Reseinformation Bryssel

  Kraftiga explosioner har inträffat i Bryssel under morgonen den 22 mars. Belgiska myndigheter har ännu inte lämnat någon information om vad som tros ligga bakom attackerna, men kallar det just för attacker. Händelserna utreds. 

  Kontakt:
  Med anledning av terroristattentaten i Bryssel under förmiddagen har det upprättats ett belgiskt larmnummer: +32 (0)2 506 47 11.Läs mer
 • mar16

  Yoga i Indien och Thailand

  Av Thea
  Nu lanserar vi äntligen vårt nya koncept med yogaresor. Unna din kropp och ditt sinne en yoga-getaway och lär dig mer om filosofin, meditation, och den djupare livsåskådningen bakom yoga. 

  Asien är den perfekta platsen för yogaupplevelser då tempot är lugnt och avslappnat. Vi erbjuder nu resor med fokus på yoga och välbefinnande till Rishikesh och Varanasi i Indi... Läs mer
Contact