Sista ansökningsdag till Santa Monica College är 14 oktober

Sista ansökningsdag till Santa Monica College är 14 oktober

OBSERVERA att sista datumet för att ansöka till Santa Monica College i vår nu har varit. Välkommen med din ansökan till höstterminen på Santa Monica College! Kontakta KILROY education för mer information.

Funderar du på att ansöka till Santa Monica College och påbörja dina studier i februari 2012?

Då är det dags att skicka din ansökan till KILROY education nu! Sista ansökningsdagen till Santa Monica College för studiestart våren 2012 är fredagen den 14 oktober!

För att bli antagen till en utbildning på Santa Monica College krävs att du har ett avgångsbetyg från gymnasiet, men vissa undantag kan göras. Alla nya studenter måste skriva assessment test i engelska och matematik i samband med terminsstart, så du behöver inte skriva något språktest i samband med att du ansöker.

Vad kan man studera på Santa Monica College?

Skolan erbjuder såväl akademiska kurser som yrkesinriktade program. Populära utbildningar och kurser är bl.a. Business, Psychology, Graphic Design, Game Development, Post -production & Visual effects, Interior design, Fashion Merchandising, Theatre Arts, Journalism och Physical Education.

Kontakta KILROY education idag för information och ansökningshandlingar!

Välkommen med din ansökan! 

 

Contact