Kombinera studier med ett idrottsstipendium i golf

  • 14 november 2011
  • Av Anna
Kombinera studier med ett idrottsstipendium i golf

Är du en duktig golfare som funderar på att studera utomlands? KILROY hjälper dig som vill kombinera studier med idrott på ett college eller universitet i USA. Vi hjälper dig att hitta en lämplig skola och ett så bra stipendium som möjligt.

Att idrotta och studera i USA är definitivt en spännande upplevelse och unik erfarenhet. Du utvecklas på flera sätt, både som person och som idrottare.  Dina språkkunskaper förbättras och erfarenheten att träna och tävla i en amerikansk miljö ger bra livserfarenhet. Många collegelag har spelare från olika delar av världen och fritiden och gemenskapen på college skapar vänner och erfarenheter för resten av livet.

Anna Haller, en av våra College Sports Consultants, är precis hemkommen från en rundresa i Florida där hon besökt ett flertal universitet och colleges med bra golflag. Anna har för övrigt själv läst hela sin utbildning vid ett universitet i Florida där hon själv var en student-athelete i golf. Passa på att boka in en personlig rådgivning med Anna på vårt kontor i Stockholm, eller på telefon. Anna besöker även regelbundet andra orter i Sverige för att tala om möjligheterna till ett idrottsstipendium i USA.

Välkommen att kontakta KILROY education för mer information om idrott och studier i USA.

//KILROY

Contact