Rådgivning om idrottsstipendium i Lund

Rådgivning om idrottsstipendium i Lund

Går du i gymnasiet nu och vill utvecklas i din sport och samtidigt få en gedigen universitetsutbildning? Då rekommenderar vi att du kommer och träffar en college sports consultant som utvärderar din idrottsliga meriter och ser vilka möjligheter du har till ett idrottsstipendium i USA. Fredagen den 16 december åker KILROYs college sports consultants till Lund för att prata med er som funderar på att söka ett idrottsstipendium.

Att åka till USA för att idrotta och studera kan bli ditt livs största äventyr. Livet som idrottsstudent med ett idrottstipendium i USA är en fantastisk upplevelse, att vara en student-athlete, en spelare i ett av skolans idrottslag, är prestigefullt i USA. Mycket utav studentlivet i USA kretsar kring idrott och sporten är en viktig del av det amerikanska collegelivet. Alla är engagerade i skollagens med- och motgångar, och collegesport visas också på TV.

KILROYs college sports consultants hjälper dig att hitta en lämplig skola samt ett så bra idrottsstipendium i USA som möjligt. De guidar dig genom hela djungeln av college och alla regler. Allt från att hitta "rätt" skola för dig, förhandla ditt stipendium, support med ansökan, spelarlicens, visum, försäkringar och mycket mera.

Boka in en tid för rådgivning på KILROYs kontor i Lund den 16 december genom att ringa 0771-545 769 eller genom att mejla till [email protected] .

Ha det fint så länge!

Ps. Du vet väl att du kan boka in en tid för rådgivning med en college sports consultant på vårt kontor i Stockholm varje vardag - året om!

 

 

Contact