Reseexperten Malin

  • 24 augusti 2012
  • Upplagt i
  • Av Sara
Reseexperten Malin

Malin är en äkta globetrotter. Hon har bott en massa år i USA och såklart besökt en hel rad av de amerikanska staterna, men intresset för resandet har inte stannat vid USA utan tagit henne runt nästan hela världen. Malin har ständigt nya resor planerade!

Vilket resmål rekommenderar du i höst/vinter?

Nya Zealand och Australien, då de har sommar där så slipper man mörkret här hemma:=). Det är ju en lång resa, men när man väl är där finns så mycket att göra och befolkningen så lätta att lära känna och umgås med så det är värt all tid och pengar att ta sig dit.

Vart gick din senaste resa?

Indien, snabb resa där vi reste runt Golden Triangeln, från Delhi till Jaipur "Pink City" och vidare till Agra där vi besökte Taj Mahal! Fantastiskt! Indien var en ny destination för mig och det var väldigt häftigt!

Vart skulle du helst resa just nu om du fick välja?

Jag skulle vilja resa till västkusten i Australien, jag har hört så mycket gott om den sidan, som många gånger glöms bort på en jorden runt/Australien-resa. Jag har varit på östkusten men nu vill jag hyra en husbil och resa runt på västkusten.

Har du någon hemlig favoritplats i USA som du kan dela med dig av?

Wow, USA har många favoritplatser för min del, varje delstat har något att erbjuda… Men om jag måste välja så är det mest unika jag besökt i USA - Alaska. Favoritplats där skulle jag säga är Homer med djuphavs fiske och en underbar liten by, samt ett litet "Wilderness Camp" utanför Homer där man kan paddla havskajak bland sjölejon och havsuttrar!

Se alla våra reseexperter
Läs mer

 

Contact