{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Filippinerna

Planera din resa till Filippinerna med KILROY
Planera din resa till Filippinerna med KILROY

ÖPARADISET FILIPPINERNA

Paradisstränder, vänliga människor och en hel värld av spänning både ovanför och under vattenytan väntar på Filippinerna. Vi på KILROY är inte bara experter på att boka flyg dit, prisvärda hotell samt hostel och äventyr som dykkurser. Vi är dina guider till det ultimata äventyret eftersom vi själva rest runt på Filippinerna och vet alla do's and don'ts som är bra att känna till.

5 ANLEDNINGAR ATT ÅKA TILL FILIPPINERNA

Strandliv & fest: Från strandpartyn på Boracay till de avslappnade vibbarna på Palawan. Vi på KILROY känner till både hidden gems och alla highlights. Vi tar dig till de häftiga och autentiska platserna som andra kanske missar!

Matäventyr: Glöm allt du tror dig veta om filippinsk mat - här väntar en smakresa utöver det vanliga! Filippinerna erbjuder en gastronomisk upplevelse som kombinerar sött, salt, syrligt och allt däremellan. Från de färska fiskrätterna på Cebu till de mer kryddiga rätterna i Manila.

Ett öparadis: Visste du att Filippinerna består av över 7000 öar? Dyk bland korallrevens färger på Palawan eller klättra upp till toppen av vulkan Mayon. Med andra ord, res runt om du har tid! Vi kan hjälpa dig maximera ditt äventyr så att du kan få en perfekt blandning av strandliv, natur och spänning!

Avkoppling: Om du behöver en rejäl paus från vardagen är Filippinerna är platsen för det! Med sitt kristallklara vatten och öar finns det gott om möjligheter att ladda batterierna.

Kultur: Om du letar efter spänning och kulturella äventyr är Filippinerna perfekt! Filippinernas lokalbefolkningen är så vänlig, ta dig tid att snacka med lokalborna och be om insider tips. Du kan också prata med en av våra reseexperter som har utforskat landet sjläva och vet exakt vad du inte får missa och vad du kanske kan skippa!

10 COOLA GREJER ATT KOLLA IN PÅ FILIPPINERNA

  1. Lär dig surfa i Siargao, Filippinernas surfparadis!

  2. Dyk ner i den fantastiska undervattensvärlden runt Palawan.

  3. Kolla in de häftiga vattenfallen vid Kawasan Falls på Cebu.

  4. Utforska de mystiska Sagada-grottorna

  5. Åk zipline genom den hisnande naturen i Bohol

  6. Frossa i färsk frukt på Baguio Citys livliga marknader

  7. Festa loss Boracay - känt för sitt grymma nattliv!

  8. Besök de berömda Chocolate Hills på Boho

  9. Strosa längs strandpromenaden vid Manila Bay

  10. Upplev magin i Hinatuan Enchanted River, turkost som i en saga!

 

VAD FINNS FÖR ÄVENTYR P FILIPPINERNA?

Ta ditt dykcertifikat i Moalboal

Dykningen i Filippinerna är helt fantastisk och en höjdpunkt för mång som väljer att resa till Filippinerna! Hoppa du på båten för att ta dig till dykparadiset Moalboal. Här kan du ta ditt dykcertifikat om du är nybörjare eller haka på en Fun Dive om du redan har dykcert. Du kommer inte ångra dig!

Tycker du det låter häftigt att dyka bland vrak borde du besöka området utanför Coron och vill du upptäcka mer orörda omgivningar som färre turister hittar till rekommenderar vi Camotes. Snacka med oss om du drömmer om att lära dig dyka på din resa till Filippinerna. Inte för att skryta, men vi ha gjort ett dyk eller två!

Volontärarbeta på Filippinerna

Att volontärarbeta under din resa är en möjlighet att ge något tillbaka till destinationen och du växer ofta som person på köpet. Vi samarbetar med ett par få, noga utvalda volontärprojekt, från utbildning och hälsa till att rädda våra hav. Och no worries, om du är osäker på vilket projekt som passar dig kan vi hjälpa dig. Hör av dig och berätta om du vill göra en renodla volontärresa eller inkludera volontärarbeta som en del av en längre resa till Filippinerna eller någon annanstans i Asien!

3 populära äventyr i Filippinerna:

TA DIG RUNT I FILIPPINERNA

Att ta sig runt på dessa fantastiska öar är en del av charmen, och vi är här för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Här är några grymma tips för att navigera runt i paradiset:

1. Jeepneys: Åk runt i ikoniska jeepneys - Filippinernas färgglada minibussar! De kör överallt och är ett prisvärt sätt att resa och mingla med lokalbefolkningen.

2. Färjor: Med över 7 000 öar i Filippinerna är färjor ditt bästa vän för att utforska öarna. Hoppa ombord och njut av de pittoreska vattenresorna mellan öarna.

3. Lokala bussar: Om du vill uppleva det lokala livet på riktigt, hoppa på en lokal buss! De kan vara lite trånga och bullriga, men det är definitivt ett äventyr du inte kommer att glömma.

4. Hyr en cykel: För en mer flexibel och äventyrlig resa, överväg att hyra cykel. Du kan utforska avlägsna platser och hitta dolda pärlor längs vägen.

FLYG TILL FILIPPINERNA

Vi på KILROY finns här för att göra din resa så bekväm som möjligt! Vilken flygplats är bäst att landa på? Hur undviker du långa mellanlandningar? Behövs visum för inresa? Allt det där har vi koll på! Oavsett om du landar på Ninoy Aquino International Airport i Manila eller Mactan-Cebu International Airport i Cebu, kan vi hjälpa dig att hitta flyg och prisvärda biljetter. Låt oss göra din planeringen av din resa till Filippinerna så smidig som möjligt!

FINNS DET DIREKTFLYG TILL FILIPPINERNA?

Nix, inte från Stockholm. Så du behöver göra minst en mellanlandning och vilken rutt och vilket flygbolag som är mest prisvärt har vi stenkoll på!

Få ett prisförslag på flyg

NÄR ÄR DET BÄST ATT ÅKA TILL FILIPPINERNA?

Filippinerna är ett tropiskt paradis med varmt och soligt väder året runt. Men för den ultimata upplevelsen, är det bäst att planera din resa under den torra säsongen, som sträcker sig från november till april. Denna period erbjuder klarblå himmel, behagliga temperaturer och optimala förhållanden för att njuta av de vackra stränderna och utforska öarna.

Under regnsäsongen, som varar från juni till oktober, kan det bli lite blötare och varmare, med sporadiska tropiska stormar. Även om det fortfarande är möjligt att resa under denna tid, är det viktigt att vara medveten om väderförhållandena.

Så om du letar efter det perfekta väderförhållandena för din drömsemester på Filippinerna, boka din resa under den torra säsongen för en oförglömlig och solig upplevelse. Vi hjälper dig!

KOMBINERA FILIPPINERNA MED ANDRA RESMÅL

När du ändå väljer att resa så långt som till Filippinerna borde du passa på att kombinera det med andra resmål. Filippinerna är för många ett givet stopp på jorden runt resan. Men har du inte riktigt så mycket tid kan vi även rekommendera att du kanske också svänger förbi Bali, eller varför inte Vietnam?

VILL DU SNACKA OM FILIPPINERNA MED OSS?

Våra reseexperter är helt grymma på att skräddarsy resor till Indien! Skicka bara ett mejl så kan vi kan snacka över telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi fixar flyg, hotell, försäkring och hjälper dig att boka häftiga upplevelser till både kända och underskattade sevärdheter. Vill du bara ha hjälp att boka något av de vi precis nämnde går det också. Din resa, du bestämmer!

Börja planera din resa

Få ut det mesta av din budget på din resa till Filippinerna

Ta dig med båt mellan tropiska öar, lär dig dyka i kristallklart vattnen och fascineras av det fantastiska marina livet. Zooma in på kartan nedan för att se mer. Det är mycket du inte får missa på din resa till Filippinerna!

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...