Nya Zeeland närmare än någonsin med Emirates

Nya Zeeland närmare än någonsin med Emirates

Står Nya Zeeland på din bucket list också? Landet är utan tvivel en grym destination med ett otroligt landskap och natur, fyllt med möjligheter för både adrenalinkickar, äventyr och häftiga uppleveleser. Vem vill inte se vart hobbiten bor? Det kan kanske verka som en lång och utdragen resa till Nya Zeeland med onödigt många stopp. Detta har Emirates tänkt på och erbjuder nu direktflyg mellan Dubai och Auckland, Nya Zeeland. Extra plus är att priset för denna flygning dessutom är budget-vänligt!  

Fynda en billig flygbiljett till Nya Zeeland med Emirates:

Biljettförsäljning med 1000 kr rabatt: 02.02.2016 - 16.02.2016
Resperiod: 01.03.2016 - 17.03.2016 och 28.03.2016 - 30.06.2016

Auckland, New Zealand

Från 9.872 Sek.
Auckland, New Zealand
En resa till Nya Zeeland kan ge dig upplevelser för livet. Landet är fyllt med både lugn och action och är ett otroligt populärt resmål för backpackers och andra unga resande. Bungee jump, fallskärmshoppning, white water rafting och mycet mer!
Beställ online Läs mer om Auckland

 

Det rabatterade priset är tillgängligt i mån av plats och gäller endast om du bokar flyget online. Våra resexperter hjälper dig gärna att boka i butik eller per telefon, de hjälper dig även med bokning av startpaket, hotell ,busspass, upplevelser, rundresor och sina bästa restips till Nya Zeeland. Du får gärna kontakta en av våra resexperter. Notera att flygpriset online och i butik kan dock variera.

Hotel & hostels i New Zealand

Vi kan naturligtvis hjälpa dig med att hitta den billigaste och bästa övernattningen i Nya Zeeland. Vi kan varmt rekommendera vårt startpaket som bland annat innerhåller boende för de två första nätterna efter ankomst. Ett bra alternativ om du vill vara öppen för förslag eller önskar att boka hotell på plats. Du kan även använda dig av vår hotellbokning online.

Idéer till upplevelser och äventyr

Vi har ett brett utval av rundresor och upplevelser i Nya Zeeland. Kolla gärna in våra exempel nedan och om du drömmer om att hitta på någonting annat hjälper våra resexperter dig mer än gärna.

Få hjälp med din resa
Kontakta oss
Relaterade inlägg
Contact