Grymma flygpriser över hela världen just nu!

Grymma flygpriser över hela världen just nu!

Just nu har vi grymma flygpriser tillsammans med KLM och AIR FRANCE till flera fantastiska destinationer. Vad sägs om att resa till platser som San José, Bali, Kilimanjaro, Kapstaden och Rio de Janeiro?!

Skynda fynda - antalet flygbiljetter till grymma priser är begränsat!

Försäljningsperiod: NU - 29 augusti 2016
Resperiod: Beror på vilken destination du ska till men för de flesta destinationer är resperioden 22 augusti 2016 och 2 april 2017 

  • Det finns endast ett begränsat antal flygbiljetter till de angivna priserna nedan 
  • Alla priser gäller tur- & returbiljetter när du bokar online
  • S.k. "Black out periods" förekommer, dvs. datum under högsäsong då kampanjpriser inte finns 

Brasilien (Rio de Janeiro)

Från 5679 kr
Brasilien (Rio de Janeiro)
25 aug 2016 - 2 apr 2017
Flyg med AIR FRANCE och KLM till exotiska Rio de Janeiro i Brasilien. Härifrån har du oändliga möjligheter att uppleva vackra stränder, frodig djungel och spännande kulturer. Black out period 16-31 dec 2016.
Upplevelser & äventyr i Brasilien Boka biljetter

Costa Rica (San José)

Från 6879 kr
Costa Rica (San José)
4 nov 2016 - 27 mar 2017
Flyg med AIR FRANCE och KLM till Costa Rica och San José. Låt dig inte luras av att det är ett litet land - Costa Riva är fullt av äventyr! Black out period: 16-31 dec 2016
Upplevelser & äventyr i Costa Rica Boka biljetter

Indonesien (Bali)

Från 6699 kr
Indonesien (Bali)
25 aug 2016 - 2 apr 2017
Flyg med AIR FRANCE och KLM till underbara ön Bali i Indonesien. Backpackers har rest hit i decennier för att njuta av strandliv, surf, dykning, trekking - massor av äventyr med andra ord! Black out period 16-31 dec 2016.
Upplevelser & äventyr i Indonesien Boka biljetter

Sydafrika (Kapstaden)

Från 5159 kr
Sydafrika (Kapstaden)
25 aug 2016 - 2 apr 2017
Flyg med AIR FRANCE och KLM till Kapstaden i Sydafrika. Visste du vilket varierat land detta är? Upplev fantastiska saker som safari, surfing, dykning, trekking m.m. Black out period 16-31 dec 2016.
Upplevelser & äventyr i Sydafrika Boka biljetter

Tanzania (Kilimanjaro)

Från 5939 kr
Tanzania (Kilimanjaro)
25 aug 2016 - 2 apr 2017
Flyg med AIR FRANCE och KLM till Tanzania och ta dig till Afrikas tak: Kilimanjaro. Trekka uppför detta majestätiska berg eller gör en oförglömlig safari. Eller både och. Black out period: 16-31 dec 2016.
Upplevelser & äventyr i Tanzania Boka biljetter

 

Kampanjpriser på flygbiljetter över hela världen med AIR FRANCE och KLM

Boende på din resa

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa och billigaste boendena på din resa. Sök boende online själv eller hör av dig till KILROYs reseexperter. Vi  hjälper dig att hitta ett boende som passar dina resplaner och din plånbok.

Rundturer, äventyr och aktiviteter

Du har väl inte missat att KILROY har ett enormt utbud av upplevelser och äventyr. Du kan till exempel ta en dykkurs, göra en trekkingtur eller göra en roadtrip of a LIFETIME. Om du gillar att spendera så mycket av din tid i vatten och med vattensporter som möjligt kanske du vill ta en surfkurs. Om du inte hittar det du är ute efter kan du kontakta KILROYs reseexperter.

Att ta sig runt

I vissa länder är det lätt och smidigt att hoppa på en buss eller att köpa ett busspass medan andra länder bjuder in till en roadtrip i en hyrbil eller campervan. Det är du som väljer och vi finns alltid här för att hjälpa dig. Tveka inte att höra av dig till KILROYs reseexperter.
 

Vill du ha hjälp att planera din nästa resa?
Hör av dig

 

Relaterade inlägg
Contact