5 grymma aktiviteter i Thailand du inte vill missa!

5 grymma aktiviteter i Thailand du inte vill missa!

Att Thailand är ett paradis på jorden råder det ingen tvekan om! Detta fantastiska land har verkligen allt; gästvänlighet, vacker natur, spännande djurliv, några av de finaste stränderna i världen, häftiga öar, god mat och dessutom är det såååå prisvärt. Ärligt, finns det något att ogilla?!

Thailand har länge varit något av en turistmagnet, speciellt under högsäsongen mellan december och april då nordbor byter den kalla vintern mot sand mellan tårna och värmande sol. Vi förstår varför! ”The land of smiles” ger dig ett varmt välkomnande och i jämförelse med många andra länder en mycket prisvärd vistelse. Varför inte krydda ditt besök i landet med härliga äventyr och aktiviteter? Spana in våra tips nedan!

KILROY presenterar 5 grymma aktiviteter i Thailand:

1. Dykning i Thailand
Dykning i Thailand

För dig som vill upptäcka Thailand under ytan finns chansen att möta allt från hajar, valhajar och manta rays till Nemo och hans kompisar i korallreven. Om du inte har ett dykcertifikat rekommenderar vi dig att ta ett på mysiga ön Koh Tao – ett väldigt prisvärt dykmecka.

2. Trekking i Thailand

Trekking i Thailand
Om du gillar att vandra så är Thailand för dig! Speciellt de norra delarna erbjuder spektakulära omgivningar och du omringas av risfält, vandrar genom små byar och vild djungel, kikar in i stora grottor och svalkar fötterna i en av alla porlande floder längs vägen. Du kommer inte att ångra dig!

  • Vi rekommenderar: En charmig & vacker 5-dagars trekk - fr. 2915 kr
  • Tips: Det kan bli lite kyligt om kvällarna så se till att packa därefter. Den generella högsäsongen är faktiskt ”cool season” i norra Thailand. Och du – kom ihåg bra skor, dina fötter kommer att vara dig evigt tacksamma!

3. Segling i Thailand

Segling i Thailand Hur fantastiskt låter det inte att segla i Thailands kristallklara vatten? Tänk dig själv, du sitter på däck i den gassande solen och njuter i väntan på att ni ska lägga till vid en ny paradisö. Den vita varma sanden möter dina bara fötter när du med snorkel och mask i handen hoppar av båten för en upptäcktsfärd under ytan. Nu finns tid att bara njuta - både av korallreven och stränderna som omger den lilla ön!

4. Fitness och yoga i Thailand

Fitness Yoga Thailand
Om du gillar träning kan vi verkligen rekommendera att besöka ett bootcamp. Du tränar på din egen nivå och den peppande atmosfären på campet gör att du orkar lite extra! Här kombinerar du träning och häng med nya vänner. Om du tycker att ett bootcamp verkar lite för hardcore erbjuder vi ett yogaretreat i de natursköna nordliga delarna av Thailand.

5. Rundresor i Thailand

Rundresor i Thailand Ok, så du ska till Thailand men kan inte prioritera mellan ovan alternativ. Vi förstår dig! Du vill ju se allt –fantastiska stränder, majestätiska tempel, oändliga risfält och typ allt annat som detta härliga land har att erbjuda.

  • Vi rekommenderar: 16 dagar på "Thailand on a shoestring" - fr 10 033 kr.
  • Tips: Ingen plats kommer vara den andra lik under en rundresa i Thailand och du kommer att fyllas med olika intryck från alla platser du har besökt. Håll ditt sinne öppet och njut fullt ut! 

Thailand: Give a little, get a little!

När du ändå är i Thailand se till att kombinera dina fantastiska äventyr och aktiviteter med några veckor av volontärarbete - tillsammans med lokalsamhället kan vi göra skillnad.

Här är vår ultimata Thailandsrutt och de grymma aktiviteter du inte vill missa!

Aktiviteter & volontärarbete i Thailand - KBK!

 

Vill du komma ett steg närmre Thailand?
Hör av dig

 
 

Ta dig till Thailand

Fly Qatar Airways to Thailand
Just nu hittar du fantastiska flygerbjudanden till Thailand för ungdomar och studenter från oss och Qatar Airways. Spana in flygerbjudande Bangkok, Phuket och Krabi.

 

Thailandpartners:

Våra Thailandspartners: Amazing Thailand & Qatar

 

Relaterade inlägg
Contact