Saknar du reskompis? Visst kan du resa själv ändå!

Saknar du reskompis? Visst kan du resa själv ändå!

Du vill resa. Men det är svårt att tajma med kompisarna, kanske har ni varken tid eller pengar samtidigt? Du vill resa till nya länder, utmana dig själv med äventyr som dyk och surf samt utforska vad världen har att erbjuda. What to do next?

Jag har ingen reskompis men vill inte resa ensam, går det?

Oh ja! Låt det inte bli ett hinder, tvärtom se möjligheterna. Även om du står utan reskompis finns det massa möjligheter för dig som vill resa själv. Du behöver inte bli ensam på resan för det!

Res själv utan att vara ensam! Surfa med nya vänner

Redo att resa själv – börja identifiera

  1. Vart vill du resa?
  2. Vad vill du uppleva?
  3. När passar det att göra dessa saker på de platser du vill?

När du har identifierat dina drömmar och vet vad du vill kan det vara lättare att ta steget att komma iväg på egen hand. Om du trots allt inte känner dig redo för det kan du när som helst höra av dig till våra reseexperter för råd, hjälp, tips och pepp - helt kostnadsfritt så klart. Vi pratar dagligen med personer som reser iväg själva och vi delar gärna med oss av erfarenheterna.

Res själv utan att resa ensam

Det finns massa spännande upplevelseresor och rundresor där du kan uppleva nya platser tillsammans med andra och hitta nya vänner längs resans gång. Du åker då oftast iväg på egen hand men möter upp andra på vägen.

Eller varför inte hänga med på Explorers' Club; resor för dig som vill uppleva världen tillsammans med andra med ungt och äventyrligt sinne! Allt ifrån ett par veckor i Asien, USA eller Latinamerika, till längre resor jorden runt. Det kommer nya rutter hela tiden.

Res själv men inte ensam - Nya vänner på resan med Explorers' ClubRes själv utan att vara ensam är precis vad Explorers' Club handlar om :)

Redo att flytta utomlands?

Trött på att bo i Sverige? Vill du vara iväg länge? Varför inte:  

 

Har du frågor eller vill snacka med oss för mer tips och info är det bara att höra av dig! 

 

Jag vill resa och uppleva nya äventyr Jag vill studera eller praktisera utomlands

 

Taggar: Backpacking
Relaterade inlägg
Contact