Ungdomsreseförsäkring

Om du ens funderar på att resa oförsäkrad - tänk dig in i följande scenario: Du skadar din fot illa när du trekkar i Anderna och kan inte ta dig ner själv. Du får hjälp av en lokal förmåga och får rida på hans lama ner till hans hus. Efter mycket om och men kan du förklara att du behöver komma till en by med telefon för att få hjälp. Vem ska du ringa till? Den lokala polisen som befinner sig långt bort och har betydligt viktigare saker att priorotera, din mamma och pappa hemma som inte kan prata spanska eller till ditt försäkringsbolag som har 24 timmars service med personal som kan prata språket och snabbt kan organisera en räddningsaktion överallt i världen?

Kom ihåg att en reseförsäkring innebär inte bara att du betalar - det innebär också att du snabbt får hjälp om olyckan är framme! Ungdomsreseförsäkrigen gäller innan du fyller 35 år (teckningsdagen)

Du kan med ungdomsreseförsäkringen välja bort egendomsskydd (om du inte reser med speciellt mycket värdefulla saker) samt semesterskyddet (som kanske inte passar dig som är ute på en långresa) med dessa val kommer du ner i pris med har ändå det viktigaste skydden kvar.

Läs mer om villkoren i försäkringen.

Boka din försäkring
se pris
Vill du veta mer
Kontakta oss
Contact