Startpaket

Med ett startpaket från KILROY kommer du att få en enkel, trygg och säker ankomst till din destination. Ett startpaket innehåller oftast 1-2 nätters boende på hotell eller hostel, transfer från flygplatsen och frukost.

Startpaket är något vi rekommenderar alla våra resenärer, även de mest rutinerade. Det finns väl ingen som egentligen tycker om att anlända sent till en ny flygplats eller stad och sedan spendera de första timmarna att desperat försöka att hitta ett anständigt ställe att bo på?

Med ett startpaket har du boende och transfer bokat hemifrån. När du kommer fram till flygplatsen, tar du bara ditt bagage och går mot utgången. Där hämtas du upp av en minibuss, shuttle, tuk-tuk eller annat lokalt transportmedel och åker direkt till ditt boende. Om du behöver vila upp dig efter en lång flygresa, är det bara att lägga sig och när du vaknar igen kan du njuta av frukosten och ta dig ut och utforska staden eller din omgivning.

OK, det låter ju lyxigt och smidigt och smart - men är det dyrt? Nej, nej, det är åt backpackers vi fixar biffen!

Startpaket i Sydney

Från 684 kr
Startpaket i Sydney
Startpaket i Sydney, Australien. Börja din resa i Australien smidigt med flygplatstransfer direkt till ditt första boende som är klart och väntar på dig i backpackerområdet "The Block".
Läs mer

Startpaket i Melbourne

Från 845 kr
Startpaket i Melbourne
Startpaket i Melbourne, Australien. Bo i populära St. Kilda med närhet till stränder, barer, caféer, parker och shopping!
Läs mer

Startpaket i Bangkok

Från 455 kr
Startpaket i Bangkok
Startpaket i Bangkok, Thailand. Få en skön start i storstadsmetropolen Bangkok med med transfer som tar dig till ditt första boende som ligger nära Chinatown och Silomområdet - Bangkoks äldsta kvarter.
Läs mer

Startpaket i Auckland

Från 878 kr
Startpaket i Auckland
Startpaket i Auckland, Nya Zeeland. Få en behaglig start i Nya Zeeland. Flygplatstransfer och boende första nätterna kommer att göra susen för dig!
Läs mer

  

Contact