Startpaket

Med ett startpaket från KILROY kommer du att få en enkel, trygg och säker ankomst till din destination. Ett startpaket innehåller oftast 1-2 nätters boende på hotell eller hostel, transfer från flygplatsen och frukost.

Startpaket är något vi rekommenderar alla våra resenärer, även de mest rutinerade. Det finns väl ingen som egentligen tycker om att anlända sent till en ny flygplats eller stad och sedan spendera de första timmarna att desperat försöka att hitta ett anständigt ställe att bo på?

Med ett startpaket har du boende och transfer bokat hemifrån. När du kommer fram till flygplatsen, tar du bara ditt bagage och går mot utgången. Där hämtas du upp av en minibuss, shuttle, tuk-tuk eller annat lokalt transportmedel och åker direkt till ditt boende. Om du behöver vila upp dig efter en lång flygresa, är det bara att lägga sig och när du vaknar igen kan du njuta av frukosten och ta dig ut och utforska staden eller din omgivning.

OK, det låter ju lyxigt och smidigt och smart - men är det dyrt? Nej, nej, det är åt backpackers vi fixar biffen!

Startpaket i Sydney

Från 412 kr
Startpaket i Sydney
snittpris per natt
Startpaket i Sydney, Australien. Börja din resa i Australien smidigt med flygplatstransfer direkt till ditt första boende som är klart och väntar på dig i backpackerområdet "The Block".
Läs mer

Startpaket i Bangkok

Från 132 kr
Startpaket i Bangkok
snittpris per natt
Startpaket i Bangkok, Thailand. Få en skön start i storstadsmetropolen Bangkok med med transfer som tar dig till ditt första boende som ligger nära Chinatown och Bangkoks äldsta kvarter: Silomområdet
Läs mer

Startpaket i Manila

Från 221 kr
Startpaket i Manila
snittpris per natt
Startpaket i Manila, Filippinerna: Slipp hasslet! Hoppa in i bilen efter att du landat i Manila som kör dig direkt till ditt boende i ett av stadens hippaste områden.
Läs mer

Kontakta våra reseexperter för info om startpaket på fler destinationer. 

Kontakt