Startpaket i storstäder

Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Lund: Volontärarbete utomlands

01. oktober 2014 Lund
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Lund den 1 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Göteborg: Volontärarbete utomlands

02. oktober 2014 Göteborg
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Göteborg den 2 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

Inspirationskväll i Stockholm: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Stockholm
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Stockholm den 9 oktober kl. 18.30.
Läs mer
Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

Inspirationsfrukost i Uppsala: Volontärarbete utomlands

09. oktober 2014 Uppsala
Vill du vet mer om hur det är att jobba som volontär utomlands? Då är du välkommen till KILROY i Uppsala den 9 oktober kl. 10.30.
Läs mer
Med ett startpaket från KILROY kommer du att få en enkel, trygg och säker ankomst till din destination. Ett startpaket i en stad innehåller vanligen 1-2 nätters boende på hotell eller hostel, transfer från flygplatsen och frukost.

Startpaket är något vi rekommenderar alla våra resenärer, även de mest rutinerade. Det finns väl ingen som egentligen tycker om att anlända sent till en ny flygplats eller stad och sedan spendera de första timmarna att desperat försöka att hitta ett anständigt ställe att bo på?

Med ett startpaket har du boende och transfer bokat hemifrån. När du kommer fram till flygplatsen, tar du bara ditt bagage och går mot utgången. Där hämtas du upp av en minibuss, shuttle, tuk-tuk, rickshaw eller annat lokalt transportmedel och åker direkt till ditt hotell eller hostel. 

Du är väntad i receptionen och att checka in går snabbt. Om du behöver vila upp dig efter en lång flygresa, är det bara att lägga sig och när du vaknar igen kan du njuta av frukosten och ta dig ut och utforska staden eller din omgivning. 

OK, det låter ju lyxigt och smidigit och smart - men är det dyrt? Nej, nej, det är åt backpackers vi fixar biffen! Kontakta någon av KILROYs reseexperter eller kom förbi någon av våra resebutiker.

Observera att startpaket inte kan bokas online.

Läs mer om startpaket i Bangkok
Läs mer
Kontakta oss för bokning
kontakt
Contact