Finansiera resan

Spara inför din stora resa!
Naturligtvis är ett par månader eller ett halvår utomlands inte gratis! Om du inte har rika föräldrar som är villiga att sponsra din resa så är det bara att spara och spara…

Spara pengar

De flesta backpackers jobbar häcken av sig innan sin stora resa. Det finns såklart fler alternativ och idag finns också bra pepp och hjälpmedel som gör sparandet både roligt och lättare. Sparappen Dreams exempelvis där du väljer vilket mål du vill spara till och sedan enkelt tar vardagssparandet till en helt ny nivå!

Mer om Dreams

 

Res först och betala sen

Nu kan vi erbjuda dig räntefri delbetalning på din resa. Det innebär att du kan betala din reseupplevelse räntefritt i upp till 12 månader när du bokar med någon av våra reseexperter. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.

Läs mer om detta

 

Jobba utomlands

En annan lösning är att arbeta dig runt i världen. Ett populärt koncept för backpackers med gott om tid är att söka ett Working Holiday-visum i Australien, Nya Zeeland eller Kanada. Det berättigar dig till lagligt arbete upp till ett år på ditt första visum. Bortsett från det faktum att du kan tjäna relativt lite pengar är det är ett bra sätt att utforska den lokala kulturen och umgås med både andra resenärer och skaffa lokala vänner där du arbetar. Detta brukar vara det absolut härligaste sättet för att bilda sig en uppfattning om livet i ett annat land och att förälska sig i att vara hemifrån och utvecklas. 

Contact