Ändra din biljett

 

Du kan alltid kontakta oss och skicka en förfrågan till oss om du vill ändra resedatum eller -rutt på din biljett. När du vill ändra din flygbiljett är processen följande:

  • Vänligen fyll I formuläret nedan och klicka i "Skicka förfrågan".
  • Du kommer inom 48 timmar att få ett mejl med ett erbjudande på ändring. I mejlet kommer vi att informera dig om din biljett går att ändra eller ej samt vad det eventuellt kommer att kosta.
  • Du bestämmer dig för om du vill anta erbjudandet eller behålla din originalbiljett. Om du väljer att gå vidare och göra ändringen bekräftar du detta genom att klicka på betalningslänken i mejlet från oss.
  • Observera att det kan skilja sig om du ändrar din biljett innan eller efter att du har påbörjat din resa. Om du har köpt Ändrings- och avbeställningsskyddet X-it samtidigt som du köpte din flygbiljett har du redan betalt för en datumändring med förutsättningen att det finns lediga platser till samma pris. Om det inte finns lediga platser till samma pris kommer KILROY att ta ut en avgift för mellanskillnaden åt flygbolaget.
  • För alla ändringar utan X-it försäkring samt ändringar efter avresa tar KILROY en ändringsavgift på SEK 700 kr per person plus flygavgifter och eventuella extra avgifter för den nya biljetten. (KILROY ändringsavgift är SEK 510 kr per person för resor köpta före 17 november 2015).
  • Om det är mindre än 3 dagar före avresa, vänligen ring till KILROYs onlinesupport för ändringar på telefonnummer +45 33 480 775

Viktig information

Alla ändringar KILROY gör är i enlighet med flygbolagens regler. Även om många biljetter går att ändra gäller det inte alla biljetter. Ett lågt pris på en flygbiljett speglar ofta även en lägre flexibilitet.

Det är möjligt att ändra resedatum på många biljetter och ganska ofta är det möjligt att ändra resrutten också. Dock så är ändringarna alltid beroende av hur stor tillgänglighet det finns på de nya önskade datumen. Flygbolagen kan debitera en ombokningsavgift och/eller mellanskillnaden för den nya biljetten, vilket KILROY kommer att lägga till utöver vår egen ombokningsavgift. Om du har köpt vårat ändrings- och avbeställningsskydd, X-it, omfattar den både flygbolagets och KILROYs ändringsavgifter för ändringar som gjorts innan avgång.

KILROY’s avdelning som gör biljettändringar har öppet måndag till fredag kl. 08.00-16.00. Ombokningsförfrågningar som vi tar emot efter kl. 16.00 en fredag kommer inte att besvaras förrän efterföljande måndag. Vi vill be dig att fylla i formuläret minst 72 timmar innan din planerade avgång så att vi hinner ändra din biljett i tid.

Observera att du gör en förfrågan när du fyller i och skickar in formuläret nedan. Din biljett kommer inte att ändras förrän du har fått en bekräftelse för ändring av biljett via e-post.

*Vår supportavdelning är både svensk-, dansk- och engelsktalande, vilket innebär att du får svar på svenska eller engelska.

Dina kontaktuppgifter

Passagerare 1

Dina biljettdetaljer

T.ex.: ABCDEF eller AB1234

Bekräfta förfrågan till biljettändring
Skicka förfrågan

Regler & villkor vid ändring av biljett

KILROYs ombokningsavgift är SEK 700 per passagerare vid ändring av biljett. Du kommer att få en länk i ett e-postmeddelande du använder för att betala för ändringen. Genom att avsluta betalningen via denna länk accepterar du automatiskt KILROYs ombokningsavgift.

Om flygbolaget debiterar en ombokningsavgift och/eller avgift för mellanskillnaden kommer KILROY att debitera summan å flygbolagets vägnar. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk i, som du använder för att betala för din ändring. Genom att avsluta betalningen genom denna länk godkänner du automatiskt flygbolagets avgifter.

Om mer än en person i samma bokning vill ändra sin biljett måste du lägga till hen i din förfrågan i formuläret, genom att klicka på ”+Lägg till passagerare”. Endast passagerare vars namn har lagts till i formuläret kommer att få ett förslag på en biljettändring.

När du fyller i formuläret för att ändra din biljett är detta endast en förfrågan – det är inte den faktiska biljettändringen. Din ändring är inte fullständig förrän du få en bekräftelse via e-post från oss. Fram tills dess gäller din befintliga bokning.

Contact