Se alla kategorier

Äventyrsbokning

Personuppgifter

Resenär 1

Avbeställningsförsäkring

Vi rekommenderar att du lägger till en avbeställningsförsäkring till din beställning. Detta skydd garanterar att du får en återbetalning om du skulle bli sjuk innan avresan. Läs mer om försäkringen här
Du kan lägga till en avbetällningsförsäkring för endast SEK 135,- per person:

Avbeställningsförsäkring garanterar återbetalning vid kritisk sjukdom / skada fram till 24 timmar före avgång gällande dig själv, en annan person i samma bokning eller någon i din närmaste familj (mor-och farföräldrar, föräldrar, syster / bror, make eller barn). Kritisk sjukdom/skada definieras som sjukdom som kräver sjukhusvård eller dödsfall.

Försäkringen täcker inte sjukdom i samband med en befintlig eller kronisk sjukdom / sjukdomar, som fanns vid tidpunkten för tecknandet av försäkringen. Du kan inte köpa försäkringen efter att du har betalat bokningen. Ett skriftligt utlåtande från en läkare behövs om du vill ha pengarna tillbaka.

För att försäkringen ska börja gälla, bör du kontakta KILROY så snart den kritiska sjukdomen inträffar och senast 24 timmar före avresa. Observera att vår avdelning onlinesupport är stängd på helgerna.

Avbeställningsförsäkringen är endast giltig för medborgare i Sverige, Danmark, Finland, Island, Belgium och Nederländerna när den är köpt via respektive lands webbplats. 

Resenär 1
Betalning
Pulau Weh - Fundiving (Antal resenärer: 2) SEK2.175,-
Totalpris (exkl. flyg) SEK2.175,-

Viktig information om äventyr/upplevelse

Extra utgifter på destinationen: Från Food, drinks, transfer

Bekräftelse

 
KILROYs resevillkor!

  

Kundens skyldigheter
Det är Ditt ansvar som kund att lämna korrekta upplysningar om namn, ålder och t.ex. var studier bedrivs. Namnet måste vara exakt samma namn som står i passet. Om felaktigt/felstavat namn eller fel ålder har angivits vid bokningstillfället tar resebyrån ut en avgift på minst SEK 1000 för omskrift av biljetten. Detta förutsatt att det går att ändra biljetten enligt flygbolagets regler, många flygbolag accepterar inte namnändringar!
Du har också ett ansvar att läsa igenom dina resehandlingar innan din avresa och kontakta resebyrån om något är felaktigt.

Internationellt student- eller ungdomskort
Du som reser på en biljett som kräver ett Internationellt student- eller ungdomskort måste ha med dig kortet på resan. Du måste på begäran av flygbolaget kunna visa ditt giltiga ISIC/GO25 kort tillsammans med giltig legitimation. Kortet beställer du av KILROY säljaren i butik/ telefon eller på vår hemsida. Du får kort efter beställningen ett mail med information hur du ska ladda upp en bild av dig själv till kortet. Så snart vårt servicecenter har godkänt din bild får du per mail ditt tillfälliga KILROY kort som du kan använda tills du får det riktiga kortet med posten, inom 7-10dagar efter beställningen gjorts.

Ändring
Många av våra biljetter är ändringsbara. Ändring av din resa innan avresa görs av det kontor där du ursprungligen bokade in resan. Ändring av din resa när du lämnat Sverige görs lättast via vår hemsida - www.kilroy.se -  travels - support - change ticket.

Avbokning
Vid bokning av flyg erbjuds du alltid ett avbeställningsskydd. Vi erbjuder två olika avbeställningsskydd beroende på biljettyp.
För avbeställningsskyddet gäller följande regler;

Avbeställningsskydd Flexible - Flyg
Du kan avboka oavsett orsak 24 timmar innan avresa, hos ett av våra KILROY kontor under våra öppettider.

Avbeställningsskydd Basic - Flyg
För återbetalning krävs att Du kan uppvisa läkarintyg. Avbokningen måste göras senast 24 timmar innan avresa, hos ett av våra KILROY kontor under våra öppettider.  Läkarintyget gäller för dig, ditt ressällskap samt närmast anhörig (mor, far, syskon, sambo, barn).  

Om du tecknat KILROYs avbeställningsskydd, Flexible eller Basic så gäller avbokningsavgifter enligt nedan.

Flygpris    Självrisk (förloras vid avbokning)    Avbeställnings-skydd
          -  5000      500    200
 5001 - 15000    1500    300
15001- 25000    2000    500
25001-    2500    700
Avbeställningsskydd, bokningsavgifter och ev. internationellt student- eller ungdomskort återbetalas inte vid avbokning.

Avbokning av övriga produkter medför alltid en kostnad om minst Sek 500. Kontrollera detta vid bokningstillfället.

Pass, visum och vaccination
Du ansvarar själv för att Du har ett giltigt pass, nödvändiga viseringar och vaccinationer. En del länder kräver att Ditt pass är giltigt i minst 3-6 månader efter inresan. Visuminformation inhämtas hos respektive lands ambassad.

Skatter och avgifter
En del skatter ingår i biljettpriset, vissa skatter betalas lokalt på flygplatsen vid avresan. Var beredd på att skatter kan höjas med kort varsel. Det är därför bra att kontrollera uppgifterna lokalt på plats.

Reseförsäkring
Vi rekommenderar alla våra kunder att teckna en reseförsäkring. Har Du råd att resa - har Du råd att försäkra Dig!

Incheckning/Bagage
Vi rekommenderar att Du är i god tid på flygplatsen före Din avresa. Det kan vara långa köer till säkerhets och passkontroll: Du måste vara incheckad och lämnat ditt bagage senast - inom Europa: 1,5 - 2 timmar före avgång, utanför Europa: MINST 2 timmar före avgång och Mellanöstern: MINST 2, 5 timmar före avgång.
Kontrollera alltid Din tillåtna bagagevikt innan avresa, vikterna kan variera beroende på flygbolag och destination.

Elektronisk biljett
Alla flygbiljetter är numera e-biljetter. Du ska ha fått ett e-mail som bekräftar din resa, med en resplan och ett "e-ticket receipt". Skriv ut "e-ticket receipt" och din resplan och ta med dig till flygplatsen. Vissa flygplatser kräver att du har en utskrift, t.ex. Delhi.

Tystnadsplikt
Vi har tystnadsplikt gällande din resa. Detta innebär att vi inte lämnar ut uppgifter om tider och resplan om ett bokningsnummer inte finns att tillgå. Om du vill att vänner eller familj ska kunna kontrollera dina tider medan du är bortrest ber vi dig att lämna ditt bokningsnummer till dem innan du reser.

Kontrollera avgångstider
Du bör kontrollera din bokning via virtuallythere.com när du är ute och reser för att hålla dig uppdaterad om eventuella tidsändringar.  Se till att alltid ha tillgång till ditt bokningsnummer (sex bokstäver) vilket du anger på första sidan plus ditt efternamn, på nästa sida skriver du in mailadressen du uppgav vid bokningen.
 
Ytterligare information och regler finner du här


Trevlig resa önskar KILROY!

Observera att bokningen inte är bekräftad förrän du har fått den slutliga bekräftelsen från oss. Detta är vanligtvis inom 24 timmar efter att betalningen är genomförd.

Du har valt en avgång som det endast går att skicka förfrågan på.

Du kan skicka en förfrågan här. En av våra reseexperter kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Få mer informationVälj ett annat datum

Hoppsan! Välj ett avresedatum för äventyret så att vi vet när du vill göra det. Välj datum från listan, så kommer vi att återkomma till dig så fort vi har säkrat din plats. 

Välj ett annat datum
SEK
Kontakt