Se alla kategorier

Surfing - Surfcamp & Surfkurser utomlands

Surfing är inte bara en sport - det är en kultur och livsstil. Vi tar dig till de bästa surfplatserna och hittar kurser anpassade efter din nivå.

Oavsett om det är första gången du ska ställa dig på en surfbräda, eller om du kan din pop-up och backhand bottom turn, kan vi erbjuda surfcamp för alla nivåer med grym surf.

 • Fånga våg efter våg på våra surfcamp
  Fånga våg efter våg på våra surfcamp
 • Få nya vänner på surfcampet
  Få nya vänner på surfcampet
 • Det finns också tid för yoga och avslappning på surfcampen
  Det finns också tid för yoga och avslappning på surfcampen
 • Chilla i en hängmatta mellan dina surflektioner
  Chilla i en hängmatta mellan dina surflektioner
 • Ta det lugnt på surfcampet om kvällarna
  Ta det lugnt på surfcampet om kvällarna

Surfcamp & surfkurser över hela världen

Att surfa är en livsstil som inte går låta bli att älska, den är en soft och avslappnad. Som surfare drömmer du alltid om att fånga den där perfekta vågen, och för vissa den första vågen. Lär dig att surfa eller förbättra din surfing på något av KILROYs surfcamp runtom i världen.

Andra aktiviteter på surfcamp

Stanna i en eller flera veckor på något av våra surfcamp som också erbjuder en rad andra aktiviteter. Surfcampen har ofta en lounge där du kan koppla av på kvällarna och verandor och hängmattor för att komma ifrån solen lite under dagen. När du inte surfar ordnar campen ofta utflykter till ställen i närheten, yogapass, eller så kan du få tips om det bästa stället att festa på. 

KILROY erbjuder surfkurser och surfcamp över hela världen som passar dig oavsett om du ska upp på surfbrädan för första gången eller har surfat både beach breaks och reef breaks i flera hav. Våra duktiga surfinstruktörer står redo på våra surfcamp runt om i världen för att hjälpa dig att utvecklas och finputsa på dina tekniker, så att du kan ta nästa våg med ännu mer stil.

Sök efter & läs mer om våra surfcamp & surfkurser nedan

Antal dagar : {{sliderduration | filterSliderFormat:'till':'dagar':'30'}}
Pris: {{sliderprice | filterSliderFormat:'till':'SEK':'10000'}}
Oops ett fel har uppstått! Försök igen senare!
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Antal dagar : {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Favorit

  {{tour.DurationDays}} dagar, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Kontakt