Se alla kategorier

Om Explorers' Club

Är det äntligen dags för dig att leva drömlivet? Är du redo för ditt livs äventyr? Om du någonsin har drömt om grymma upplevelser som ger oförglömliga minnen så har du kommit rätt!

Vad är Explorers' Club?

KILROYs Explorers’ Club är resor för sig som drömmer om att uppleva världen tillsammans med andra svenskar som har både ett ungt och öppet sinne. Dessa gruppresor är skräddarsydda för att du ska få ut så mycket som möjligt av resan och komma hem med grymma upplevelser i bagaget - och vi på KILROY tar hand om allt det praktiska.

I gruppen är ni mellan 8 och 20 äventyrliga resenärer. Du kan förvänta dig både personlig utveckling och en awsome gruppkänsla! Vi garanterar att du kommer hem med nya erfarenheter som stärker dig som person men också ditt CV, drömmiga upplevelser och nya vänskapsband som varar livet ut.

Explorers’ Club är för dig som:

  • Vill resa tillsammans med andra svenskar som har ett både ungt och öppet sinne
  • Drömmer om det optimala äventyret
  • Vill ha en massa grymma upplevelser under resan
  • Vill upptäcka så mycket som möjligt
  • Vill utvecklas och lära känna dig själv bättre

Vad är inkluderat?

Varför bekymra dig om transport och övernattning när du istället kan njuta av livet, upplevelserna och fördelarna med att resa tillsammans med andra? Explorers' Clubs resor inkluderar i stort sett all transport och övernattning på destinationerna samt i många fall även mat. Du får dessutom härliga upplevelser som trekking, surf, strandliv, natur, djur och kultur!

Läs mer under respektive resa för detaljerad information om vad som ingår.

Res med andra svenskar och Explorers' Club
Se vilka backpackingresor du kan göra just nu

 

5 oemotståndliga anledningar till att resa med Explorers' Club:

1. Du reser tillsammans med andra unga
Vare sig ert äventyr inkluderar trekking, sightseeing eller häng på stranden så har du alltid någon att dela dina upplevelser med. Sammanhållning och umgänge är en viktig del av rundresorna med Explorers' Club! Du reser alltid tillsammans i en grupp med andra svenskar med ett både ungt och öppet sinne - vi är helt säkra på att du inom en vecka har ett helt gäng nya, härliga vänner.

2. Du har alltid en hjälpande hand tillgänglig 

  • Kan jag hoppa fallskärm här i närheten?
  • Är vi framme snart?
  • Hur mycket ska jag dricksa? 
  • Var är stranden? 
  • Var finns bästa barhänget?

Frågorna är många när en reser i ett nytt land - och därför har vi valt att ha en turledare som kan svara på alla dina frågor längs vägen. När du reser med Explorers’ Club har gruppen tillgång till en lokal guide som kan hjälpa dig under dygnets alla timmar.

3. Det praktiska är ordnat på förhand
Med Explorers' Club är ditt boende och din transport uppstyrda på förhand. Vare sig ni ska sova på hostel, hotell, camping eller under bar himmel så har din turledare en sovplats för dig. Tillsammans med resten av gruppen har ni alltid allting klart när ni anländer till en ny plats - du spar så mycket tid och kan bara slappna av.

4. Du får grymma upplevelser
Med Explorers' Club är en massa grymma upplevelser inkluderade i resan. Du behöver inte bekymra dig om att boka plats i förväg - du har redan en plats reserverad på alla populära aktiviteter och riskerar inte att bli besviken. Om du inte får nog kan din turledare dessutom hjälpa dig att boka extra upplevelser och aktiviteter under resans gång.

5. Du får se så mycket mer
När en reser på egen hand är det enkelt att följa strömmen av backpackers och väl på hemmaplan inser du att inte tog tillvara på allt du kunde ha sett och upplevt. Med Explorers’ Club reser du även "off the beaten track" - bortom turiststråken och strömmen av backpackers - och får se och uppleva så mycket mer än vad du kunnat drömma om!

Kontakt