Se alla kategorier

Stadsturer

Är du typen som alltid kollar in alla sevärdheter i storstadstäderna och som aldrig kan ta tillräckligt många bilder? Eller går du hellre in och ut från storstadens alla shoppinggallerior, små fina butiker och resväskan är fullproppad med nya fantastiska kreationer när kommer hem? Du kanske har en fot i varje kategori? Oavsett vad, så kan KILROY ge dig den bästa överblicken över världens bästa stadsturer.

 • Besök kända platser på en dagstur!
  Besök kända platser på en dagstur!
 • Ta en promendad i charmiga parker på en dagstur
  Ta en promendad i charmiga parker på en dagstur
 • Utforska lokala marknader på en dagstur
  Utforska lokala marknader på en dagstur

Se de bästa platserna på en stadstur

Om du har ont om tid eller behöver hjälp att planera ditt besök i en större stad, hitta inspiration bland våra stadsturer. KILROY erbjuder olika långa stadsturer; från dagsturer till en hel veckas stadstur, där du har fullt upp med aktiviteter runt spännande städer i hela världen.

Utforska städerna och insup de majestätiska omgivningar omkring för en riktig helhetsupplevelse. Besök kända besöksmål och andra sevärdheter som inte bör missas i städerna, innan du beger dig till landsbygden. Tänk dig att du ena dagen är i hamnen och dagen efter besöker en vingård eller nationalpark. Det kan du uppleva på en stadstur med KILROY.

Antal dagar : {{sliderduration | filterSliderFormat:'till':'dagar':'30'}}
Pris: {{sliderprice | filterSliderFormat:'till':'SEK':'10000'}}
Oops ett fel har uppstått! Försök igen senare!
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Antal dagar : {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Favorit

  {{tour.DurationDays}} dagar, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Kontakt