Se alla kategorier

Volontärprojekt som en del av ditt skolarbete

  • Volontärprojekt som en del av dina skolarbete
    Volontärprojekt som en del av dina skolarbete

Studerar du på gymnasiet, på högskola eller läser ett KY-program och ska göra ett examensarbete, praktik eller skriva en uppsats? Många skolor godkänner att ditt arbete utförs på ett volontärprojekt.

Volontärprojekt i dina studier

Det finns en hel del volontärprojekt som kan göras inom ramen för ditt examensarbete, din uppsats eller praktik. Vi kan även boka in större grupper som vill resa iväg tillsammans och besöka eller arbeta på våra volontärprojekt.

Vi har många volontärprojekt som lämpar sig bra för skolarbete, t.ex. uppdrag där du hjälper till med undervisning av barn, inom miljön eller projekt med djur.

Är du intresserad av att resa iväg på ett volontärprojekt inom ramen för ditt skolarbete - kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja projekt och boka in resan.

Volontärprojekt finns i flera länder

Vi har många spännande projekt i t.ex. GhanaSydafrika, Thailand, Kambodja och Costa Rica som lämpar sig bra som skolarbete. Flera av våra volontärprojekt fungerar särskilt bra för detta - kontatka våra reseexperter för hjälp att hitta ett volontärprojekt som passar just diitt skolarbete!

Vill du veta mer om volontärprojekt som en del av ditt skolarbete?
Kontakta KILROY

 

 

Kontakt