Madagaskar

Safari på Madagaskar

Sugen på att uppleva Madagaskar?

En expedition för dig som letar efter ett riktigt Noaks ark och avlägsna platser! Madagaskar är ett orört paradis med en stor variation av växter och djur och en otrolig regnskog! Det finns ingen annan plats i världen likt denna.

Safari på Madagaskar

Drömmer du om Madagaskar? Det är inte så konstigt tycker vi med det otroligt rika djurlivet och de fantastiskt vackra stränderna som finns här.

Det är bara på Madagaskar som lemurerna lever i sitt naturliga habitat & vid ett besök på ön lär du se fler än en eller två lemurer som "likes to move it move it". Har du sett filmen kan vi glädja dig med att Madagaskar är fylld med ungefär lika mycket sällsynta djur som i den animerade verisionen av verkligheten.

Safari på Madagaskar - se lemurer och andra unika djur här!

Ett safari under ditt besök på denna intressanta plats är därför ett måste. Äventyret nedan innehåller därför det absolut bästa av Madagaskar och garanterar att du får med det viktigaste under din resa.  

Per sida
Per sida

Bilder från safari på Madagaskar

Safari på Madagaskar På Safari på Madagaskar får du uppleva vacker natur och ett fantastiskt djurliv

Se lemurer på safari på Madagaskar Åk på safari på Madagaskar och hälsa på lemurerna

Safari på Madagaskar med KILROYPitstop på safari på Madagaskar - Vem drömmer inte om att bada i ett tropiskiskt vattenfall?

Se valar under din vistelse på Madagaskar
Har du tur kan du få se dessa magnifika och majestätiska varelserna! Under Madagaskars vinterperiod migrerar stora grupper knölvalar till det skyddade vattnet vid öns östra sida. 

Var med om en annorlunda upplevelse och besök stenskogen
Stenskogen Tsingy på Madagaskar är en gigantisk skog av sten. På sina håll är klipporna 70 meter höga och vid marken växer träd, buskar och lemurer och fåglar som busar. Tsingy står med på världsarvslistan från Unesco.  

Vill du veta mer om safari på Madagaskar?
Självklart!
Kontakt