Once in Cape Town

Once in Cape Town
Från SEK 868

Fördelar

  • Coolt, nytt hostel
  • Massa gratisaktiviteter
  • Finns både dorm och privata rum

Ingår

  • Flygplatstransfer
  • 3 nätters boende
  • Frukost
  • En guidad "City walking" och/eller besök till Taffelberget
  • WiFi
Hostellet Once in Cape Town - den perfekta platsen för partysugna backpackers och möten med lokala hipsters och trendsättare i Kapstaden! Vill du utforska Kapstaden bör du ta en närmre titt på detta startpaket.

Startpaketet – 3 nätter ingår

Med ett startpaket i Kapstaden kommer du att få den bästa starten på din resa i Sydafrika och utforska det bästa av vad staden har att utforska.

Det hela börjar när du landar i Sydafrika, en flygplatstransfer väntar på och kör dig direkt till ditt boende som ligger central på hippa Kloof Street!

Du checkar in, ta dig ett varv på det schysta hostellet och gör dig reda att ta in Kapstaden. Beroende på vad du gillar och dina intressen kan du välja bland två startpaket: ”Basic” som ger dig en introduktion av staden samt ett besök till Taffelberget eller Farmers Market, och ”Foodie” som på ett härligt sätt introducerar dig till den fantastiska vin-, kaffe- och matkultur som finns i Kapstaden.

Läge

Once in Cape Town ligger i ett hippt område där det händer mycket! Det finns flera spännande restauranger och aktiviteter. Inte långt från hostellet övergår Kloof Street till Long Street som är känt för alla dess klubbar och barer. Du kan lätt hitta ett ställa för varje smak här, så det är den perfekta platsen att gå ut på utan att behöva störas av ljudet när du väl lägger dig till kojs!

Om Once in Cape Town

Inte på humör att dra på stan? Det är inga som helst problem, på Once in Cape Town har du massa grejer! Det finns ett gemensamt kök du kan använda, uteplats och meditationsträdgård. Hostellets populära cafe/bar och uteterrass drar folk från frukost till festen fram till mörkret faller.

Once in Cape Town är en blandning av en backpackerlodge och ett hotell. Receptionen har öppet dygnet runt och har även en travel desk där du kan boka surflektioner, fallskärmshoppning och mycket mer. Håll även utkik efter hostelets gratisaktiviteter som utomhusaktiviteter och barkvällar.

Rymstyper

Välj mellan delat dorm och privat rum. I delat dorm är rummen ganska små men mysiga, sängarna är extra långa med låsbara säkerhetsskåp, plats dedikerat till att ladda dina tekniska prylar och eget badrum. Privata rum har hotellstandard med sköna sängar, TV och eget badrum.

Once In Cape TownOnce i Cape Towns härliga terrass

 

Once In Cape Town Dorm RoomOnce in Cape Town - dorm

 

Karta

 

 

Kontakt