Zanzibar

Dykning på Zanzibar

I östra Afrika finns dykparadiset Zanzibar! Här finner du en uppsjö av olika dykplatser med olika topografi och förhållanden och möjlighet till spännande nattdyk!

Dykningen på Zanzibar - en av de bästa i världen

Anledningen att dykningen på Zanzibar anses vara bland de mest spektakulära i världen är på grund av dess fantastiska korallrev och mer än 350 fiskarter (som man känner till i dagsläget!). Bland det marina livet på dykplatserna runt Zanzibar hittar du alltid en myriad av tropiska och färgglada fiskar och rockor. Andra djur man ser ofta är sköldpaddor, delfiner, bläckfisk, och barracuda. Vid rätt tid på rätt plats kan du dessutom se både knölvalar och valhajar!

Dykning Zanzibar - 27-gradigt vatten

Zanzibar ligger nära ekvatorn och detta gör att vattentemperaturen inte varierar så mycket. Den genomsnittliga temperaturen när du dyker i Zanzibars vatten är 27°C och blir som högst 31°C och som lägst 25°C. Sikten när du dyker runt Zanzibar kan nå upp till 35 meter.

Är du redan sugen på dykning på Zanzibar?
Kontakta oss

Per sida
Per sida

Dykning Zanzibar

Dykning Zanzibar!

Dykning med delfiner på Zanzibar i Afrika - Dykcertifikat och upplevelser i världsklass. 

Upplev fantastisk dykning på Zanzibar!Dyk på Zanzibar - det finns gott om saker att upptäcka både ovan och under havsytan

Dykning på Zanzibar i 27-gradigt vatten!Dyk på Zanzibar mitt i stim av fiskar och upptäck havets fantastiska liv under ytan 

Upplev fantastisk dykning på Zanzibar!Upplev fantastisk dykning på Zanzibar bland sköldpaddor och koraller

Dykning Zanzibar - ta ditt dykcertifikat på ZanzibarTa ditt dykcertifikat på Zanzibar och upplev dykning i världsklass 

Dykning Zanzibar - slappa på Zanzibars vackra stränder mellan dyken!Vad sägs om att slappa lite mellan dyken på Zanzibars stränder!

Kontakta våra reseexperter för mer information om dykning på Zanzibar!

 

Kontakt