Afrika

Volontärarbete i Afrika

 

Lägg några veckor av din resa på att volontärarbeta i Afrika. Vi har olika projekt i olika länder. Du kan vara säker på att vad du än väljer så är det mycket uppskattat och du kommer att få minnen för livet.

Unik möjlighet att volontärarbeta i Afrika

Att volontärarbeta ger dig en unik möjlighet att uppleva ett annat land, lära känna en annan kultur och samtidigt ge tillbaka till de lokala samhällena. I Afrika kan du både volontärarbeta med att undervisa barn eller hjälpa och komma nära Afrikas unika djurliv.

Volontärarbete i Afrika genom KILROY   

De flesta av KILROYs volontärprojekt i Afrika finns i:

Mer information om volontärarbete i Afrika

För mer information om hur det är att volontärarbeta, eller vad du kan förvänta dig av de olika projekten, rekommenderar vi att du kontaktar våra reseexperter. På så sätt kan du få hjälp att hitta ett volontärprojekt som fungerar just för dig. Se bilder från volontärarbete i Afrika nedan.

Volontärarbete i Afrika:

Per sida
Per sida

Bilder från volontärarbete i Afrika

Volontärarbete i Afrika - lär ungdomar att åka skejtboard Volontärarbete i Afrika - lär ungdomar att åka skejtboard i Sydafrika

Volontärarbete i Afrika - hjälp skadade vilda djur till rehabilitering Volontärarbete i Afrika - hjälp skadade vilda djur till rehabilitering

Volontärarbete i Afrika med pingviner! Volontärarbete i Afrika med pingviner!

Vill du veta mer om volontärarbete i Afrika?
Hör av dig!

 

Kontakt