Filippinerna

Dykning i Filippinerna

Dykning i Filippinerna och se vackra koraller

Över 7000 tropiska öar, kristallklart vatten, makalösa korallrev och färgglada fiskar – Filippinerna är dykarens paradis!  

Filippinerna är allmänt känt bland dykare som ett av världens bästa platser att hitta bra dykning på. Under havsytan väntar en fantastisk värld på att bli upptäckt! Dyk i kristallklart vatten med fina korallrev. Under säsong har du även chans att se valhajar! 

Dykning i Filippinerna för alla

Vare sig du aldrig har dykt förut eller om du är en erfaren dykare har vi något för dig. KILROY samarbetar med seriösa dykaktörer i Filippinerna så att du kan känna dig trygg och få uppleva fantastisk dykning! Bli certifierad dykare genom PADI eller kika på våra dykpaket med fundives om du har dykcert sedan tidigare.  

Om du inte är säker på vad som passar dig rekommenderar vi att du tar kontakt med våra reseexperter. De skräddarsyr din resa och matchar upplevelser och äventyr efter dina önskningar och behov! 

Dykning i Filippinerna, hitta din favorit:

Per sida
Per sida

Ta dykcertifikat i Filippinerna 

Filippinerna har massa fantastisk dykning så passa på att dyka när du reser hit. KILROY samarbetar med seriösa dykaktörer i Filippinerna så att du kan känna dig trygg på din dykutbildning och få uppleva fantastisk dykning! Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Filippinerna . Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare - läs mer om Fundives nedan.  

Fundives - dykning i Filippinerna  

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk. 

Magisk dykning i Filippinerna
   

Dykning på vrak näta Coron Island i Filippinerna

Ett av många äventyr du finner här: dyk på vrak näta Coron Island i Filippinerna

Torka i solen mellan dina dyk i Filippinerna, hel ok vy va?

Torka i solen mellan dina dyk i Filippinerna, hel ok va?

Blir du sugen på att dyka i Filippinerna?

Säg bara "till"

 

Kontakt