Z Hostel - startpaket i Manila

Z Hostel - Manila, Filippinerna
Från SEK 221:-

Fördelar

  • Bästa läget i Manila
  • Fester varje vecka
  • Gratis WiFi
  • Handdukar och sängkläder ingår

Ingår

  • Transfer till boende (enkel väg)
  • 1 natts boende i dorm
  • Frukost
Med vårt startpaket i Filippinerna börjar du ditt äventyr i det livliga affärsdistriktet Makati, en av de 16 städer som är med och utgör huvudstadsregionen Metro Manila.

Startpaket med 1 natt

Med ett startpaket slipper du hassla för att få en taxi på flygplatsen, istället är din transfer från flygplatsen redan arrangerad. Du behöver bara hoppa i bilen, kan luta dig tillbaka under färden till ditt boend på Z Hostel, checka in och kan sedan direkt bege dig ut att utforska Filippinernas huvudstad.

Läge

Z Hostel ligger på hippa Don Pedro, en livfull gata mitt i Makati City – det är här det händer! Det stora utbudet av moderna caféer, restauranger och barer har gjort Makati en gastronomisk hotspot. Inte heller kommer du bli utan shopping, två av de mest kända galleriorna i Manilla finns här.

Om Z Hostel Manila

Både andra resenärer som lokala tar sig gärna till Z Hostel för att hänga på den härliga takterrassen med en grym utsikt över Manila. Det blir en skön festligt stämning till kvällen och passar utmärkt för dem som vill mingla och träffa nytt folk. Z Hostel har även gemensamma utrymmen, ett café och receptionen har öppet dygnet runt där du kan fråga om tips på saker att se och göra I och utanför Manila.

Rumstyper 

Beroende på din budget kan du välja mellan olika typer av rum, det finns: mixed dorm och female dorm samt enkel- och dubbelrum.

Frukost ingår oavsett rumstyp.

I startpaketet i Manila ingår en natts boende på Z Hostel. Vill du bo här fler nätter är det inga problem, bara att snacka med våra reseexperter.

 

Z Hostel Manila - TakterassTakterassen Z Hostel i Manila, Filippinerna

Z Hostel Manila - CafeCafét på Z Hostel, Manila

 

Karta

 

 

Kontakt