Filippinerna

Volontärarbete i Filippinerna

Volunteering -phillipines2

Volontärarbeta i Filippinerna. Passa på att ge någonting tillbaka till landet du besöker genom ett av våra volontärprojekt. Be the change you want to see!

Volontärarbete i Filippinerna fantastiskt på många sätt

Att volontärarbeta bidrar inte bara till projektet i sig, utan du som person kommer att utvecklas och vidga dina vyer. Att vara volontär är en fantastiskt givande upplevelse och vi rekommenderar det till alla som är redo för en utmaning!

Vi samarbetar med lokala organisationer som driver olika typer av projekt, exempelvis inom utbildning, hälsa och marinvård. Om du inte är säker på vilket projekt som passar dig rekommenderar vi att du tar kontakt med en av våra reseexperter. De skräddarsyr din resa och matchar upplevelser och äventyr efter dina önskningar och behov! Se mer bilder från volontärarbete i Filippinerna

Se volontärarbete i Filippinerna nedan

Per sida
Per sida

 

Volontärarbeta + dyk i Filippinerna

Volontärarbete i Filippinerna - bygg artificiella rev och hjälp den marina hållbarheten

Ett perfekt tillfälle att kombinera dykning med marina projekt. För dig som älskar havet och vill dyka. Vi har volontärprojekt i Filippinerna där du får en unik chans att hjälpa till i och dyka på områden som är helt outforskade sedan tidigare och se ett helt fantastisk marint liv. Passa på att ta den här chansen.

Volontärarbete i Fiippinerna - bilder

Linnea volontärarbetade i Filippinerna - se hennes bilder nedan och läs om Linneas volontärresa!

 

Bilder från olika volontärprojekt i Filippinerna

Volontärarbete i Filippinerna med barn i lokala skolorFöreställ dig att du kan påverka små individers framtid genom att dela din kunskap!

Dyk & volontärarbeta i Filippinerna - dykare & sköldpaddaDyk & volontärarbeta i Filippinerna, du dyker en massa och kommer lära dig mer om marinbiologi

The Philippines BoatUtforska och njut av fantastiska Filippinerna när du inte är ute på projekt!

Vill du till Filipinerna?

Säg bara "till"

 

 

Kontakt