Indien

Yogaresa till Indien

Yoga i Indien - Unna dig en yogaresa till Indien 

Yogaresa till Indien

Ladda batterinerna på ett yoga retreat i Indien. Våra yoga retreat passa lika bra för vana yogisar som dig som aldrig ens provat yoga tidigare. Förutom att stärka din kropp och ditt sinne har du massor av tid mellan yogapassen att cara "chillaxa" och utforska områdena.

Du kan väla yoga retreat i Indien i:

  • Rishikesh - Vid Himalayas botten och den heliga floden Ganges hittar du Rishikesh. På yogaresa i Indien (yogans ursprung) kan du meditera och yoga i en lugn miljö för att ta hand om dig själv. Kom bort från vardagen och utforska nya sidor av dig själv!
  • Varanasi - En stad som sägs vara välsignad av självaste och anses vara den äldsta fortfarande bebodda staden i Indien och den heligaste. Varanasi har länge varit centralt för indisk filosofi, spiritualism, ayurveda, Yoga och mystik. Varva ner på en yogaresa i Indien och Varanasi och lär dig med om yoga och dess kultur.

Hur bokar jag en yogaresa till Indien?

Du kan gå in och se detaljerna på varje yoga retreat nedan eller kontakta våra reseexperter om du undrar något, vill att hjälp att boka eller vill kombinera yoga i Indien med andra upplevelser & äventyr.

Våra yoga retreat i Indien:

Per sida
Per sida

Vill du veta mer om yoga i Indien?
Hör av dig
Kontakt