Indonesien

Dykning i Indonesien

Dykning i Indonesien är väldigt vacker och är en riktigt spännande upplevelse! Vi kan erbjuda kurser både för dig som är nybörjare och dig som redan har dykcertifikat, som vill utvecklas och ta en fortsättningskurs. Var försiktigt då det finns många oseriösa och dåliga dykaktörer i Indonesien. KILROY samarbetar med seriösa och säkra dykaktörer så att du får en bra och trygg dykupplevelse. 

Dykcertifikat - dykning i Indonesien

Indonesien har massa spännande dykning så passa på att dyka när du reser hit. KILROY samarbetar med seriösa dykaktörer i Indonesien så att du kan känna dig trygg på din dykutbildning och få uppleva fantastisk dykning! Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Indonesien. Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare - läs mer om Fundives nedan.  

Fundives - dykning i Indonesien  

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk.  

Per sida
Per sida

Hittade du inte det du letade efter? 

Om du letar efter en speciell typ av resa eller om du har specifika önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss. KILROYs kunniga reseexperter är alltid redo att hjälpa dig med dina resor och upplevelser runt om i världen.

Vill du ha att tips och/eller hjälp med att planera din nästa resa?
Hör av dig


För dig som är nyfiken på världen är den full av äventyr:

Vad väntar du på? Explore life!

 

Kontakt