Koh Tao

Dykning i Koh Tao

Dyk i Koh Tao och Thailand på din resa! Vi erbjuder dykning på alla nivåer, oavsett om du vill uppleva några magiska dykplatser runt Koh Tao, om du vill ta dykertifikat eller uppgradera dig till Advances Diver i Koh Tao! Kontakta KILROYs reseexperter om du vill veta mer om dykupplevelser i Koh Tao och Thailand! 

Dykcertifikat - dykning i Koh Tao 

Koh Tao har massa fantastisk dykning så passa på att dyka när du reser hit. KILROY samarbetar med seriösa dykaktörer i Koh Tao så att du kan känna dig trygg på din dykutbildning och få uppleva fantastisk dykning! Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Koh Tao. Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare - läs mer om Fundives nedan.

Fundives - dykning i Koh Tao 

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk.  

Per sida
Per sida

Hittade du inte det du letade efter? 

Om du letar efter en speciell typ av resa eller om du har specifika önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss. KILROYs kunniga reseexperter är alltid redo att hjälpa dig med dina resor och upplevelser runt om i världen.

Vill du ha att tips och/eller hjälp med att planera din nästa resa?
Hör av dig


För dig som är nyfiken på världen är den full av äventyr:

Vad väntar du på? Explore life!

 

Kontakt